De ce Bluetooth este atât de grozav (și atât de groaznic): o poveste spusă prin meme-uri

Sursa: Ara Wagoner / iMore

Mi-am luat prima pereche de căști Bluetooth în aprilie 2013, pentru că eram la o clasă de mers pe jos pentru fitness și m-am săturat căștile îmi strâng echipamentul. După mai puțin de săptămână cu Kinivo BTH220 al meu, știam că nu mă voi întoarce niciodată, chiar dacă aș avea zile în care mi-ar fi pierdut bateria la jumătatea cursului pentru că am uitat să o încarc o săptămână și ei s-au. terminat. cu unele dintre telefoanele pe care le-am cumpărat. Bluetooth a fost un lucru absolut eliberator și încă îl folosesc zilnic cu căștile, difuzoarele și ceasul inteligent.

Desigur, asta nu înseamnă că nu o urăsc în fiecare zi.

1. Bluetooth moare în cele mai rele momente

Sursa: Imgflip

De cele mai multe ori nu mă deranjează că trebuie să încărcați căștile Bluetooth. Atâta timp cât poate trece fără ziua să mor, nu mă deranjează să-mi încarc ceasul inteligent sau Bluetooth noaptea, deoarece nu dorm cu căștile pornite decât dacă ceva este într-adevăr, foarte greșit.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Din păcate, uneori zilele sunt mai lungi decât anticipăm sau capacitatea bateriei este mai mică decât media. Căștile mele Aukey B60 au o autonomie a bateriei de aproximativ 8 ore și, în unele zile la Walt Disney World, pur și simplu nu este suficient. Nimeni nu vrea să aibă de-a face cu 20.000 de familii epuizate, fără muzică, pentru a-i ajuta să înece copiii care plâng care au ratat ora de culcare cu două ore.

Sursa: Reddit

De asemenea, avertismentele de baterie scăzută tind să vă strecoare în cea mai bună parte a cântecului sau a filmului, pentru că bineînțeles că o face. Și asta trebuie să vă încărcați căștile vă face mult mai probabil să ieșiți din casă fără ele în timp ce acestea se ascund înapoi pe încărcător...

Sursa: Reddit

Acesta am fost de mult, de prea multe ori în ultimul an. De exemplu, „Păstrez o pereche de căști BT de rezervă în geanta pentru echipament în cazul în care îmi doresc la perechea bună acasă”.

2. S-au tăiat în cea mai bună parte a cântecului

Aflați această senzație atunci când melodia devine foarte bună, așa că vă lăsați telefonul jos și începeți să dansați prin apartament, dar apoi melodia sare și se bâlbâie pentru că ați ajuns la vârful jocului Bluetooth pe vechiul dvs. BT 4.1 căști? Da, știm cu toții acest sentiment.

Aceasta este o problemă cu care mă confrunt în zilele noastre doar când telefonul și difuzoarele Bluetooth sunt în camere diferite ale apartamentului meu, dar este încă înervant când se întâmplă.

3. Bluetooth se conectează la orice cu un semnal

Sursa: Cheezburger

Bluetooth poate fi convenabil, deoarece este folosit de orice, de la prăjitoare de pâine la tablete la jucării, dar Bluetooth nu este tocmai sigur. Ani de zile sa sugerat să păstrați Bluetooth-ul dezactivat atunci când nu îl utilizați în mod explicit pentru a preveni ca dispozitivul să fie vulnerabil la istoria de la surse nefaste, dar într-adevăr, cu excepția cazului în care locuiți într-un centru dens. al orașului, șansele de ceva pentru dvs. sau tehnologia dvs. a fost destul de subțire, deoarece Bluetooth are doar sau rază de acțiune de 100 de picioare.

Acestea sunt spuse, Bluetooth îi place să se conecteze cu orice poate și asta l-a făcut un instrument de urmărire foarte bun pentru magazine și centru comercial care combină locația dvs. Bluetooth cu alte date de identificare pentru a vă viza pentru a mai personaliza. tip de comportament poate fi folosit pentru totdeauna — instrumentele de urmărire ale Tile fac acest lucru pentru a vă ajuta să evitați pierderea cheilor — dar utilizările mai nefaste sunt cele care fac titluri mai des.

4. ...cu excepția dispozitivului real la care aveți nevoie pentru a vă conecta

Sursa: Quickmeme

Este ora 7:55 și ai întârziat la serviciu. Ți-ai petrecut toată noaptea instalandu-ți telefonul nou-nouț, când te-ai urcat în mașină pentru a începe să conduci, îți amintești că mai trebuie să-l împerechezi cu stereo mașinii. Vești proaste, șefule: stereo POS din Subaru-ul tău refuză să-ți vadă telefonul și să se asocieze cu el, așa că presupun că asculți radioul azi.

Din păcate, blues-ul conexiunii nici măcar nu se termină când ai terminat asocierea...

Sursa: Imgflip

Dacă ai un difuzor Bluetooth pe care îl partajezi între telefon și tabletă – sau mai rău, între alte persoane din casa ta – știi ce e greu atunci când pornești un difuzor, dar acesta nu se va mai conecta automat la al tău, deoarece colegul tău. de cameră a împrumutat. și acum trebuie să cercetați setările Bluetooth pentru a vă reconecta manual de fiecare dată.

Sursa: eu.pe mine

Desigur, reconectarea automată a telefonului poate avea propriile probleme atunci când funcționează „normal“.

5. Arăți ca o persoană nebună când obișnuiești să vorbești cu oamenii

Sursa: Quickmeme

Îmi place să folosesc Bluetooth pentru a vorbi la telefon, deoarece îmi țin mâinile libere să-mi scriu în continuare articolele sau să mă joc Disney Emoji Blitz în timp ce îmi decontesc părinții sau țin cu mâinile pe volan în timp ce mă descurc cu traficul în timp. orele de vârf. Știu că se pare că vorbesc singur sau cu niște voci invizibile - și hei, uneori vorbesc cu voci invizibile când ascult podcasturi.

Sursa: Imgur

Nu ajutor cu nimic că preluarea apelurilor prin Bluetooth este văzută ca fiind o prostie de sine stătătoare, dacă folosești doar căști BT și nu vreo cască nepractică.

Sursa: Quickmeme

6. Dar nu vă mai faceți griji cu privire la agățarea cablurilor pe tot

Sursa: Reddit

În ciuda tuturor urii, este important să ne amintim de ce am scăpat când am sărit la Bluetooth. Gata cu cablurile mestecate de scaunele tale rulante și de închiderea ușilor mașinii.

Sursa: Reddit

Nu vă mai smulgeți căștile – sau mai rău, laptopul s-a smuls de pe birou – când vă ridicați să luați un pahar cu apă în timp ce vă uitați la Hulu.

Sursa: Reddit

Nu mai există de-a face cu căștile care sunt în purgatoriu între funcționarea corectă și total spartă, unde funcționează doar când sunt întoarse sau ținute într-un anumit fel.

Așadar, deși s-ar putea să să-mi arunc căștile Bluetooth de pe un balcon de la etajul al patrulea din când vreau în când, știu că bate alternativă, mai ales când vă amintiți că majoritatea telefoanelor de astăzi nu vin cu un 3.Mufă de 5 mm care face căștile cu fir chiar merită luate în considerare.

Toate cele 20 de povești din pachetul nostru Spotlight on Bluetooth 2019, toate într-un singur loc. Fie că este un punct de istorie Bluetooth, un pic de umor sau memorie wireless, sau o analiză atentă asupra viitorului tehnologiei cu rază scurtă de acțiune, îl veți găsi chiar aici, prin amabilitatea oamenilor de la iMore, Android Central și Windows Central.

Bluetooth general

 • Introducere în Spotlight 2019 pe Bluetooth
 • De unde provin numele și logo-ul Bluetooth?
 • Un istoric al tuturor lansărilor și actualizărilor Bluetooth majore
 • Încotro se îndreaptă Bluetooth și provocările pe care trebuie să le depășească pentru a ajunge acolo
 • Bluetooth 5: Este de fapt mai bun și nevoie de el?
 • De ce Bluetooth este atât de grozav (și atât de groaznic): O poveste spusă prin meme
 • De ce Bluetooth-ul din mașina ta este nasol (și va fi întotdeauna)
 • 12 gadget-uri Bluetooth ciudate pe care echipa Mobile Nations le folosește în fiecare zi

Apple și iOS

 • Secretul ecosistemului Apple
 • Cum să rezolvi probleme Bluetooth comune pe iPhone, iPad și Apple Watch și Mac
 • Bluetooth vs AirPlay 2: care este tehnologia wireless superioară?
 • Tehnologia Bluetooth preferată a personalului iMore

Windows

 • 5 repere majore Bluetooth la Microsoft
 • Cum să stăpânești Bluetooth pe Windows 10
 • De ce Xbox One (încă) nu folosește Bluetooth
 • De ce șoareci de gaming fără fir folosesc încă receptoare RF în loc de Bluetooth
 • Gadgeturile Bluetooth preferate ale personalului Windows Central chiar acum

Android

 • O privire mai atentă asupra tehnologiei Google Fast Pair și a modului în care se bazează pe Bluetooth
 • Sfaturi de top pentru ca dispozitivele dvs. Android să se joace frumos cu Bluetooth
 • Da, Bluetooth este nasol, dar a fost suficient de bun pentru a ucide mufa pentru căști de pe telefoane

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here