De ce un 2-în-1 ar putea fi PC-ul potrivit pentru studentul dvs.

Sursa: Windows Central

Un laptop 2în-1 este un dispozitiv care poate acționa ca tabletă sau un notebook standard pentru o tastatură și a unei porțiuni de touchpad care este complet detașabilă. Există, de asemenea, o construcție convertibilă similară, care are balamale la 360 de grade care permit afișajului unui laptop să se rotească pentru a deveni, în esență, o tabletă. Aceste dispozitive contribuie la colecția noastră generală de cele mai bune laptopuri Windows și, în unele cazuri, vor face sau alegere excelentă pentru studentul tău care să te întoarcă la facultate. Să explorem motivele.

Un 2 în 1 este portabil și compact

Petrecerea zilelor lungi la facultate, mai ales dacă vă întorci seara la un cămin înghesuit, poate fi ușurată cu un laptop ușor și compact, care nu ocupă mult spațiu. 2-în-1 clasice - cele care au o tastatură și un touchpad detașabile - sunt, în general, un dispozitiv la fel de compact pe care îl veți găsi chiar și cu tot ce este conectat și aveți opțiunea de a introduce tableta goală în geantă. pentru a fi folosită cu un stilou activ pentru a lua notițe.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

De exemplu, Microsoft 10.Surface Go 2 de 5 inchi, care începe de la doar 1.2 lire (544 g) și doar 0.33 inchi (8.3 mm) subțire, se va plimba cu ușurință într-un rucsac sau sub braț între cursuri și cu greu va ocupa spațiu pe un birou. S-ar putea să nu fie cel mai puternic PC de acolo, iar cei care se ocupă cu lucrări specializate de proiectare și dezvoltare vor dori ceva cu hardware superior, dar dacă iei notițe, scrii eseuri și navighezi pe web, s-ar putea să fie tot ceea ce faci. nevoie la un pret foarte atractiv.

Nimic Altceva La fel

Microsoft Surface Go 2

O combinație elimina de mărime și putere

Cea mai accesibilă Surface de la Microsoft este Go 2 și oferă experiență de calcul de înaltă calitate, perfectă pentru utilizarea în colegiu.

 • De la 400 USD la Microsoft
 • De la 400 USD la Best Buy
 • De la 400 USD la Amazon

Dacă, totuși, preferați un Ultrabook mai robust, care poate fi folosit în continuare ca tabletă atunci când este nevoie, ceva de genul Spectre x360 de 13 inchi de la HP ar putea fi mai potrivit. Compatibilitatea cu stiloul său activ și natura convertibilă înseamnă că puteți totuși să notați pe o tabletă în timpul prelegerilor (este, de asemenea, genial pentru schițe și grafice rapide, care nu sunt ușor de combinat cu o tastatură și un touchpad), totuși puteți avea în continuare un blocnotes standard. cu afișaj de dimensiuni mari - rezoluție de până la 4K - seara, când vine timpul pentru o productivitate cât mai mare posibil.

Veți vedea, de asemenea, performanțe mai bune în comparație cu ceva de genul Surface Go 2, cu un procesor Intel Core i7-1065G7 până la 10-a generație (CPU), 2TB PCIe M.2 unități SSD și 16 GB de RAM LPDDR4. Bateria va dura cursurile tale fără a avea nevoie de încărcare, există o mulțime de porturi disponibile pentru accesorii și totul este învelit într-un șasiu superb care cântărește doar 2.88 de lire sterline (1.3 kg).

Pentru ceva similar, dar la un preț mai mic, există și HP ENVY x360 13 alimentat de procesare AMD Ryzen.

Notebook convertibil ușor

HP Spectre x360 13t

O mulțime de PC convertibile la preț

Spectre x360 arată că HP poate face hardware convertibil uluitor și oferă o combinație perfectă de portabilitate, performanță și funcții pentru studentul dvs.

 • De la 1.050 USD la HP
 • 1.349 USD pe Amazon
 • De la 1.250 USD la Best Buy

Un 2 în 1 este extrem de versatil

Există destul de multe laptop-uri neconvertibile care au un ecran tactil și suport activ pentru stilou - Surface Laptop 3 este un exemplu excelent - dar pentru versatilitate maximă, 2-în-1 domnește suprem.

În cazul Surface Pro 7, încă unul dintre laptopurile noastre preferate, în esență obțineți un Ultrabook puternic, care poate fi împărțit în două bucăți separate. Un Type Cover oferă o tastătură confortabilă și un touchpad Precision pentru momente în îngrijirea productivității. Un creion de suprafață permite introducerea precisă pentru luarea de note și cu greu ocupă spațiu suplimentar în mare.

Pro 7 este semnificativ mai puternic decât ceva de genul Surface Go 2, permițându-vă să faceți mai multă muncă simultană, fără frecare. Datorită suportului încorporat pe șasiul din spate, poate acționa cu ușurință ca un notebook clasic cu Type Cover atașat. În timpul nefuncționării, tableta este, de asemenea, o excelentă a unui film de vizionare sau emisiune TV.

Versatilitate maximă

Microsoft Surface Pro 7

Construcție premium și hardware puternic

Versatilul Surface Pro 7 este un echipament premium 2-în-1 pentru oricine îi place un afișaj knockout, suport pentru stilou și performanța de a face față unei zile de lucru.

 • De la 750 USD la Microsoft
 • De la 799 USD la Amazon
 • De la 799 USD la Best Buy

Un 2-în-1 poate fi totuși un performer

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Dacă toată această discuție 2-în-1 sună grozav, dar știi că studentul tău nu se va descurca cu grafica integrată - fie pentru jocuri pe îndelete sau pentru lucrări de proiectare și dezvoltare școlară - există sisteme 2-în-1 care aduc performanță deasupra. și dincolo de norma Ultrabook, inclusiv Surface Book 3 de 15 inchi de la Microsoft.

Un 2-în-1 nu înseamnă neapărat sau lipsă de hardware de performanță.

Pe lângăjul tactil knockout cu raport de aspect 3:2 și rezoluție 3240x2160 compatibilă cu Surface Pen, este dotat cu un procesor Intel Core i7-1065G7 până la 10-a generație, 32 GB de RAM și până la un NVIDIA GTX 1660 Ti placă grafică (GPU) discretă cu 6 GB de VRAM sau GPU NVIDIA Quadro RTX 3000 pentru lucru special.

Cu porțiunea de bază atașată la tabletă, are acces la tot hardware-ul, făcând din Book 3 o alegere excelentă pentru cei care să studieze un domeniu cu muncă de specialitate sau pentru studentul care nu se poate descurca fără să se joace seara. Luați tableta și stiloul la o prelegere pentru note pentru a economisi spațiu în rucsac și puneți totul la loc seara pentru a profita întregului potențial al Cărții 3.

Un PC desktop cu una dintre alegerile noastre pentru cele mai bune plăci grafice va oferi încă performanțe mai bune, dar pentru a economisi spațiu și pentru a beneficia de avantajul suplimentar al factorului de formă 2-în-1, Book 3 ar trebui să fie o alegere bună.

Multă Putere

Microsoft Surface Book 3

O alegere excelentă pentru o performanță suplimentară

Surface Book 3 oferă o combinație premium de performanță și design, inclusiv un afișaj tactil detașabil, GPU dedicat și tastatură și touchpad confortabil.

 • De la 2.100 USD la Microsoft
 • De la 2.100 USD la Amazon
 • De la 2.100 USD la Best Buy

Este preferată o construcție decapotabilă? Studentul tău poate profita în continuare de hardware-ul puternic de la un laptop care nu se dezactivează, așa cum este cazul Lenovo Yoga C940 15. Este un laptop uimitor de 15 inchi care este durabil, versatil și puternic, oferind suport activ pentru stilou, un șasiu elegant, afișaj superb și o mulțime de porturi.

Configurați un model cu un procesor Intel Core i9-9880H până la 9-a generație, 16 GB de RAM DDR4, un M de 2 TB.2 SSD PCIe și un GPU dedicat NVIDIA GTX 1650 cu 4 GB de VRAM. Aceasta este suficientă performanță pentru a te antrena în lucrări specializate, precum și în jocuri de noroc după ore. Cei 15.Ecranul tactil de 6 inchi vine în FHD sau UHD, ambele cu DisplayHDR 400 și Dolby Vision certificat VESA.

Totul este completat cu o balamă largă care funcționează ca o sunet rotativă. Emite un sunet excelent, indiferent dacă utilizați Yoga C940 ca tabletă sau notebook și este o caracteristică excelentă pentru vizionarea televizorului sau a filmelor după orele de oră.

Mare decapotabilă multifuncțională

Lenovo Yoga C940 15

Afișaj și sunet impresionante

Combinația dintre designul convertibil, afișajul 4K și balamaua convertibilă a barei de sunet fac din Yoga C940 un câștigător.

 • De la 1.480 USD la Lenovo
 • 1.599 USD pe Amazon
 • De la 1.500 USD la Best Buy

Unele dispozitive 2-în-1 pot rămâne conectate oriunde

Pentru a menține conexiunea oriunde, chiar și atunci când este în afara zonei Wi-Fi, este nevoie de un laptop cu modem 4G sau 5G LTE. This caracteristică devine din ce în ce mai comună într-o gamă largă de dispozitive, inclusiv o serie de laptopuri convertibile și 2-în-1 de ultimă generație. Un număr de dispozitive deja menționate aici, inclusiv HP Spectre x360 13 și Surface Go 2, pot fi configurate cu conivitate LTE, dar există și alte opțiuni care ar putea avea mai mult sens.

Surface Pro X de la Microsoft este un caz pentru un 2-în-1 frumos suportului designului său elegant și raționalizat, ecranului de 13 inchi cu rezoluție de 2880 x 1920 și procesor Microsoft SQ1 și hardware. Este bazat pe ARM, așa că nu este laptopul perfect pentru toată lumea; performanța este egală cu aproximativ un procesor Intel Core i5 și există unele limitări în ceea ce privește compatibilitatea aplicațiilor. Cu toate acestea, durata lungă de viață a bateriei, sunetul și tastarea excelentă și suportul pentru cerneală ar trebui să facă o opțiune multifuncțională excelentă pentru oricine se va concentra pe munca de productivitate. Cu un plan wireless adecvat, nu este de o conexiune Wi-Fi pentru a păstra nevoie de legătură.

Windows 10 pe ARM

Microsoft Surface Pro X

Adăugați LTE la Surface Pro

Cei care au nevoie de un laptop de productivitate ușor, subțire, cu LTE, Surface Pro X oferă un set unic de funcții care nu se găsesc nicăieri altundeva.

 • De la 900 USD la Microsoft
 • De la 850 USD la Amazon
 • De la 900 USD la Best Buy

Ar trebui să cumpărați un laptop 2-în-1 pentru studentul dvs?

Sursa: Windows Central

Răspunsul la această întrebare depinde în cele din urmă de bugetul dvs. și de nevoile studentului dvs. De exemplu, dacă este necesar un laptop cu hardware special, vă veți înclina fără îndoială către o stație de mobilă, dacă aveți un buget redus, un notebook standard care nu se dezamăgește și nu există balamale convertibile va fi aproape întotdeauna mai ieftin. și va avea hardware mai performant decât ceva ca Surface Go 2.

Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, un laptop 2-în-1 sau convertibil este o alegere excelentă pentru un student de facultate. Suportul activ pentru stilou asigurări sau luare de note naturale și ușoară, tableta este ideală pentru vizionarea filmelor și TV atunci când este nevoie de evadare și de funcționare în continuare ca un notebook standard atunci când este nevoie de productivitate maximă. Dacă vă gândiți în mod serios la un nou laptop pentru studentul dvs., asigurați-vă că aruncați o privire asupra turului nostru cu cele mai bune laptop-uri Windows pentru mai multe opțiuni.

Accesorii ieftine pentru PC ne plac

Aruncă sau la aceste accesorii minunate PC, toate acestea vă veți vedea experiența Windows.

Anker 4 porturi USB 3.0 hub (10 USD la Amazon)

Fie pe computer desktop sau laptop, este nevoie de mai multe porturi la care să conectezi lucrurile. Acest hub vă oferă încă patru USB 3.0 porturi de tip A.

Sistem de management al cablurilor Ikea Fixa (11 USD la Amazon)

Acest kit de gestionare a cablurilor IKEA este biletul tău către o configurație curată. Este simplu și funcțional.

Puck NZXT (20 USD pe Amazon)

Acest mic accesoriu inteligent are magneți puternici în spate pentru a-l face să se lipească de oricare dintre panourile metalice de pe carcasa PC-ului sau de orice altceva. Este grozav pentru agățarea accesoriilor precum căștile.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here