Ce versiune de Destiny 2: Shadowkeep ar trebui să cumpărați?

Cel mai bun raspuns: În timp ce ediția Deluxe a Shadowkeep este de aproape două ori mai mare decât prețul DLC-ului de bază, are tot conținutul sezonului din acest an inclus. În ceea ce privește raportul calitate-preț, este cea mai bună alegere. Dacă sunteți în Destiny 2 și doar nu vă scufundați în apă, atunci DLC-ul de bază este OK.

  • Raport calitate/preț: Shadowkeep: Deluxe Digital (de la 60 USD la Microsoft Store)
  • Jocul de bază: Destiny 2: Shadowkeep (de la 60 USD la Microsoft Store)

Vine conținutul abonamentului de sezon

Odată cu revizuirea completă a Destiny 2: Shadowkeep, Bungie a schimbat modul în care expansiunile sale vor funcționa în viitor. Acum se numesc Seasons și jucătorii le vor primi la câteva luni. Primul, Season of the Undying, este disponibil la fiecare fiecaree de Shadowkeep și implică o mulțime de misiuni de poveste Vex.

Este probabil ca fiecare permis de sezon să coste între 10 USD și 15 USD și vor un total de patru sezoane în fiecare an. Ediția Deluxe a Shadowkeep vine cu toate cele patru permise de sezon pentru anul următor, precum și trei emoții exotice pentru Gardianul tău, ceea ce o face foarte bună în ciuda prețului mai mare. Vă va economii bani în comparație cu doar cumpărarea expansiunii de bază și a obținerea acestui sezon individual.

Mă gândesc să mă întorc?

Dacă nu sunteți Destiny 2 și nu vă puteți dedica întregi de conținut, este în regulă; expansiunea de bază Shadowkeep are conținutul sezonului din octombrie până în decembrie și costă doar 35 USD.

Veți putea încerca toate cele mai recente funcții, inclusiv noul sistem de armură și zona de joacă Moon din expansiunea de bază, precum și Vex Raid când sosește, astfel încât să păstreze o idee excelentă la ce să așteptați în continuare. Apoi, dacă decideți să mergeți mai departe, puteți alege să permită sezonul individual.

Lunii bântuiau

Destiny 2: Shadowkeep Ediție Deluxe

Gata pentru anul

Ediția de lux a Shadowkeep are tot ce ai nevoie pentru a te menține în conținut nou-nouț pentru anul următor. Cel mai bine este să vă aprovizionați acum pentru a economisi bani.

  • De la 60 USD la Microsoft Store

Nu chiar, bântuia Moons

Destiny 2: Expansiunea de bază Shadowkeep

Se nasc cosmarurile

Shadowkeep este începutul unui nou capitol pentru echipa de la Bungie. Așteptați-vă noi șefi uriași, noi raiduri, noi mișcări și atât de multe arme și armuri noi.

  • De la 35 USD la Microsoft Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here