Ce plăci de bază sunt compatibile cu NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti?

Cel mai bun raspuns: Atâta timp cât sunt un PCIe 3 de dimensiune completă.0 slot disponibil, atunci orice placă de bază alegeți va fi bine, indiferent dacă este AMD sau Intel.

  • Pentru versiuni Intel: ROG Strix Z390-E Gaming (250 USD)
  • Pentru versiuni Ryzen: ROG Strix X470-F Gaming (200 USD)

Nu contează cu adevărată placă de bază pentru care o alegeți

GTX 1660Ti nu necesită hardware magic pentru a rula, chiar dacă se bazează pe noua arhitectură Turing a NVIDIA. Deoarece se presupune că construiți un PC de joc decent cu specificații, practic orice placă de bază pe care o alegeți va fi bine.

Există un singur lucru de notat. GTX 1660Ti va folosi un singur PCIe 3.0 slot la x8 sau x16, în funcție de sistemul dvs. (sloturile mai lungi dacă vă întrebați). Chiar și mici plăci de bază mATX vor accepta un GTX 1660 Ti și majoritatea PC-urilor de gaming pre-construite din ultimii ani ar trebui să fie bine să ia unul ca upgrade.

Alegeți una dintre cele mai bune plăci de bază pentru construcția și bugetul dvs. Verificați specificațiile și caracteristicile față de alte cerințe pe care să le căutați, mai degrabă decât placa grafică.

AMD sau Intel este bine

De asemenea, nu contează dacă utilizați o placă de bază AMD sau Intel când vine vorba de rularea unui GTX 1660 Ti. Dacă ați fost vreodată îngrijorat de compatibilitatea cu procesul AMD precum Ryzen 7 2700X, nu fiți.

Avem recomandări enumerate mai jos, dacă aveți o versiune Intel sau AMD. Desigur, există o mulțime de opțiuni, dar ASUS Strix Z390-E Gaming și ROG Strix X470-F Gaming sunt ambele alegeri excelente și oferă un echilibru între preț și caracteristici.

Dacă utilizați un procesor AMD în versiunea dvs., este important să reconectați grafic că, dacă nu există o variantă APU (integrată Radeon Vega), va trebui întotdeauna să vă conectați video monitorul la unul dintre ieșiri de pe placa dvs. grafică.

Verificați că sursa de alimentare este suficient de mare

Cu unele dintre cele mai bune plăci grafice vine o ceritate de putere mai mare. GTX 1660 Nu are un consum deosebit de energie, dar sursa de alimentare trebuie să fie suficient de mare și este mai mult o îngrijorare că alegerea dvs. de placă de bază.

GTX 1660 Ti are un TDP de 120 W și NVIDIA recomandă o sursă de alimentare de minim 450 W în sistemul dvs.

Desigur, trebuie să luați în considerare și orice altceva utilizați. O modalitate de a vă asigura că utilizați o sursă de alimentare dimensionată corect este utilizarea calculatorului EVGA pentru a vă asigura că aveți suficientă capacitate în sistemul.

Alegerea noastră

ASUS Strix Z390-E Gaming

Valoare mare și o bază solidă

ASUS ROG Strix Z370-F Gaming de la ASUS nu este cea mai scumpă placă de acolo, dar vine cu câteva caracteristici uimitoare pentru constructorii de sisteme.

  • 250 USD pe Amazon

Pentru AMD

ROG Strix X470-F Gaming

Una dintre cele mai bune plăci de bază pentru Ryzen

ASUS sunt producători de sisteme AMD acoperiți și cu cele mai bune jocuri X470-F, care sunt pline de funcții și la un preț foarte bun.

  • 200 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here