Ce ediție Gears 5 Xbox One ar trebui să cumpăr?

Cel mai bun raspuns: Majoritatea oamenilor ar trebui să obțină Gears 5 Standard Edition, care oferă acces la jocul complet, acoperind toate nevoile campaniei și multiplayer. Cu toate acestea, Xbox Game Pass este o alternativă ideală pentru fanii jocului de împușcături grele, împachetând în prezent peste 100 de jocuri pentru un dolar, inclusiv Ultimate Edition.

  • Precomandă astăzi: Gears 5 pentru Xbox One (50 USD pe Amazon)
  • Câteva exclusivități: Gears 5 Ultimate Edition (80 USD pe Amazon)
  • Cu o dronă: Gears 5 Collector's Edition (270 USD la GameStop)
  • Joacă cu patru zile mai devreme: Xbox Game Pass Ultimate (de la 1 USD la Microsoft)

Toate edițiile și conținutul Gears 5 Xbox One

Gears of War revine anticipată pe Xbox One în septembrie, reînviind lumea răvășită de Locust prin ochii lui Kait Diaz. Acțiunea care reacționează Lancerul divin din nou în centrul atenției în următoarea ediție, aducând un gameplay mai profund modurilor sale distinctive. Și în cap de afiș al jocurilor interne de Xbox a Microsoft în această tonă, trei ediții de prezență în magazin Gear 5, fiecare cu propuneri distincte pentru cumpărători.

Gears 5 Standard Edition deblochează pachetul complet pe 10 septembrie, poziționat drept cea mai accesibilă și accesibilă alegere. Cu cea mai mare campanie Gears de până acum alături de multiplayer Horde și Versus, este experiența completă de lansare, cu actualizări viitoare gratuite. Amazon și-a redus deja precomenzile de disc fizic la 50 de dolari, subcotând rivalii la o șaseme din prețul de vânzare cu amănuntul. Gears 5 este, de asemenea, inclus în Xbox Game Pass pentru Xbox One și PC, extinzând serviciul de abonament în stil Netflix pentru jocuri.

Pentru cei mai mulți cumpărători în devenire Gears 5, jocul de bază este dvs. de intrare de mare valoare în cel mai recent shooter la Microsoft. Îmbinarea întregii campanii bazate pe povești și modurile multiplayer însoțitoare oferă un pachet plin de conținut, cu ediții premium cele mai potrivite pentru fanii îndrăgostiți.

Economiiți la Gears 5

Gears 5 Standard Edition pentru Xbox One

Descoperiți trecutul

Explorează Sera. Treceți peste ghețari, navigați peste deșerturi și coborați în ruinele scufundate pentru a descoperi cea mai mare și mai diversă cutie de nisip Gears creată vreodată. Amazon îl oferă cel mai ieftin, în prezent la doar 50 de dolari.

  • 50 USD pe Amazon
  • 99 USD la Walmart

Fanii Gears of War pot, de asemenea, să facă upgrade la Gears 5 Ultimate Edition, un pachet de nivel superior care oferă beneficii exclusive la o primă de 20 USD. Cumpărătorii obțin jocul de alături de o listă de bunătate, inclusiv un pachet exclusiv de personaje, amplificatoare de experiență și acces anticipat de patru zile pe 6 septembrie. Ultimate Edition are, de asemenea, un Gears 5 SteelBook și o foaie de autocolante, dar cumpărătorii digitale renunță la aceste beneficii pentru comoditate. Pentru abonații Xbox Game Pass Ultimate, Gears 5 Ultimate Edition este inclusă în abonamentul dvs.

Pachet complet

Gears 5 Ultimate Edition pentru Xbox One

Experimentează Gears 5 în plină glorie

Preparată pentru cei mai mari fani ai Gears 5, Ultimate Edition oferă o carcasă SteelBook exclusivă și articole exclusive în joc. Și cu acces anticipat de patru zile, ce nu este acolo să-ți placă?

  • 80 USD pe Amazon

Cu toate acestea, există și ediția de colecție Gears 5, un pachet în ediție limitată cu o etichetă de preț considerabil. Spre deosebire de statuia inclusă cu Gears of War 4, Gears 5 oferă o replică JACK drone telecomandată scoasă din univers. Beneficiile Ultimate Edition, imprimeurile artistice și patch-urile însoțescului și însoțitorului de zbor; toate conținute alături de o cutie tematică. Acest pachet exclusiv GameStop nu este ieftin, cu un preț de 270 USD.

Achiziția de elită

Gears 5 Ediția de colecție

Vine cu dronă

Acest pachet exclusivist pentru Gamestop vine cu un preț destul de ridicat, dar împachetează jocul cu o replică JACK Drone controlată de distanță, împreună cu toate beneficiile Ultimate Edition.

  • 270 USD la GameStop

În timp ce discul Gears 5 oferă acces și capacitate de acces, copii digitale din Microsoft Store se laudă cu beneficii exclusive. Conectarea la programul Xbox Play Anywhere, la nivel digital, oferă acces la licențe Xbox One și PC, cu progresul și multiplayerul conectat între platforme. Merită luat în considerare dacă este indecis, mai ales atunci când joci pe mai multe sisteme.

Alternativa Xbox Game Pass

În timp ce Ges, 5 cuprinde trei variante, nu trece cu o valoare distinctă Xbox Game Pass, abonament accesibil Microsoft pentru jocuri. Bine stabilit pe Xbox One și extins recent la PC-uri cu Windows 10, serviciul în stil Netflix include o gamă în continuare schimbare sub o taxă lunară fixă ​​de 10 USD. Xbox Game Pass pentru consolă va acorda acces la Gears 5 pe 10 septembrie, alături de o bibliotecă suplimentară de peste 100 de titluri Xbox One.

Xbox Game Pass Ultimate a adăugat beneficii în septembrie, Gears 5 Ultimate Edition fiind inclus în abonament. Taxa lunară de 15 USD deblochează Xbox Game Pass pentru Xbox One și PC alături de Xbox Live Gold, înglobat într-o valoare și comoditate de neegalat pentru mulți. Cel mai bine, este redus pentru o promovare pe timp limitat, ținându-vă acoperit pentru Gears 5 la lansare pentru doar 1 USD.

Netflix pentru jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Economiiți la abonamentul Microsoft trei într-un Xbox și PC

Împreună Xbox Game Pass pentru Xbox, Xbox Game Pass pentru PC și Xbox Live Gold, acest trio de servicii oferă experiență completă în 2019.

  • De la 1 USD la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here