Care încărcător de 45 W este cel mai bun pentru Galaxy Note 10+?

Sursa: Android Central

Cel mai bun raspuns: În ciuda faptului că Note 10+ folosește standarde deschise pentru încărcarea rapidă de 45 W, singurul încărcător de îngrijire putem fi siguri că va încărca telefonul la viteză maximă este încărcătorul rapid oficial Samsung. Standardul PPS nu este inclus în multe încărcătoare în acest moment și multe înregistrări care pretind că au PPS sunt inexacte în acest moment.

 • Singurul pariu sigur: încărcător de perete cu încărcare super rapidă Samsung de 45 W USB-C (39 USD pe Amazon)
 • Opțiune de mers: ELECJET PowerPie 20000mAh Power Bank (60 USD la Amazon)

Standardele deschise nu sunt întotdeauna standarde ușoare

Când Samsung a anunțat că Note 10+ se va încărca prin USB Power Delivery, am fost atât de fericit am putut să cânt. Încărcătoarele PD sunt peste tot în aceste zile și am împrăștiat în apartamentul meu și în sacoșele pentru echipament, astfel încât să fie ușor să obțin sau să completeze rapidă. Dar apoi a venit cuvântul că PD nu era suficient și că Samsung avea o serie de cerințe dincolo de Power Delivery:

 • O alimentare USB-C de 45 W 3.0 încărcător care acceptă:
  • PPS (Sursă de alimentare programabilă) - aceasta este o subsecțiune a Power Delivery 3.0 și există puține încărcătoare care să-l suporte până acum.
  • 10V/4.Viteza de incarcare 5A
  • PDO (Power Delivery Objects) - aceasta negociază tensiunea/viteza dintre încărcător și telefon. Acesta este ceea ce face diferența între S20 Ultra obținerea celor mai standard 10V/3A și 10V/4.5A de la un încărcător.
 • Un cablu USB-C la USB-C marcat electronic

PPS este un standard care se bazează pe Power Delivery 3.0, dar este încă destul de nou și nu este încă folosit de nimeni. Mai rău, există multe încărcătoare care spun că sunt „Power Delivery 3.0(PPS QC2.0)," dar nu sunt de fapt PPS. Chiar și produse de marcă au avut PPS listat în fișele lor de specificații fără ca acesta să fie efectiv în produs, ceea ce a fost o problemă uriașă atunci când Note 10+ a fost lansat pentru prima dată.

Unde sunt toate opțiunile terțelor părți?

Sursa: Ara Wagoner / Android Central

În urmă cu șase luni, profilul unic de încărcare de 45 W al Samsung a fost acceptat doar de Note 10+, iar acum este acceptat doar de două - Note 10+ și noul Galaxy S20 Ultra. Speranța era ca producătorii terți de accesorii precum Anker și Aukey să înceapă să facă încărcătoarele PD compatibile cu profilul de 45 W al Samsung, dar nu au venit opțiuni de încredere până acum, cel puțin nu pentru încărcătoarele de perete.

Am văzut câteva bănci de putere de 45 W și încărcătoare auto apar de la terți, dar pentru încărcătoarele de perete, cel mai bun pariu este încă încărcătorul oficial Samsung. Nu numai că va funcționa cu siguranță cu Note 10+, dar vine cu un cablu marcat e, iar acest mic pachet a scăzut din preț de când a debutat anul trecut.

Încărcător rapid de la prima parte

Încărcător de perete cu încărcare rapidă Samsung de 45 W USB-C

Încărcătorul oficial PD al Samsung este surprinzător de compact și accesibilitate pentru încărcătorul rapid de la prima parte. De asemenea, este singurul încărcător în care suntem siguri că va încărca Note 10+ la viteză maximă.

 • 39 USD pe Amazon

Power bank-urile sunt un domeniu în care Samsung nu a lansat încă un model de 45 W – deși Samsung lansează un power bank de 25 W alături de lansarea Galaxy S20 – dar terțe părți au făcut câteva până acum. ELECJET produce două: un model de 10.000 mAh pe Indiegogo pentru peste 100 USD și un model de 20.000 mAh disponibil pe Amazon pentru 60 USD. Capacitatea mai mare și prețul mai mic îl fac pe acesta din următorul mai convingător.

Opțiunea din mers

Power Bank ELECJET PowerPie 20000mAh

Capacitate mare, pret mic

Trebuie să vă reîncărcați Note 10+ în grabă în timp ce alergați într-o convenție sau un parc tematic? PowerPie poate reîncărca Note 10+ de peste 5 ori înainte de a se opri.

 • 60 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here