Unde este cel mai bun loc pentru a cumpăra căștile HMD Odyssey+ WMR de la Samsung?

Sursa: Windows Central

Cel mai bun raspuns: Zvonurile despre nou display Samsung montat pe cap (HMD) au făcut ca prețurile pentru Odyssey+ să scadă semnificativ, și să cumpere direct de la Samsung vă va aduce cel mai bun preț. Acolo puteți găsi finanțare internă și transport gratuit.

VR de înaltă clasă la un preț excelent: Samsung HMD Odyssey+ (230 USD la Samsung)

Cum diferă Windows Mixed Reality de VR?

Sursa: Windows Central

Windows Mixed Reality (WMR) este o platformă creată de Microsoft, concepută ca o modalitate de a pune VR-ul bazat pe PC în mai multe mâini, datorită prețurilor reduse și mai puțină dependență de hardware-ul costisitor de performanță pentru computer. În ciuda titlului „realitate mixtă”, acesta este VR autentic, complet cu șase grad de libertate (6DoF) și controlere de mișcare urmărite.

Datorită integrării cu Steam și soluții terțe de pasionați, principalele potențiali VR care pot fi redate pe Oculus Rift S, HTC Vive și Valve Index fi gestionate și de o cască WMR, atâta timp cât PC-ul conectat sunt hardware-ul în interior. puterea experienței.

Care sunt principalele diferențe dintre Odyssey+ și originalul Odyssey?

Odyssey și Odyssey+ originale ar putea arăta la fel la o privire rapidă, dar există câteva schimbări destul de mari care sunt cauza diferenței de preț destul de substanțiale dintre cele două modele HMD.

Fără îndoială, cel mai mare are de-a face cu afișajul, care în Odyssey+ nu are practic niciun efect de ușă. Dacă ați avut ocazia să vă puneți capul în alte căști VR, este posibil să fi observat sau granulație fină deasupra imaginilor. S-ar putea să nu fie întotdeauna evident în timpul secvențelor de acțiune, de exemplu, dar luarea unei secunde pentru a privi de obicei dezvăluie ușaului. Ecranul AMOLED este fizic în ambele căști. Cu toate acestea, tehnologia îmbunătățită permite dublarea efectivă a rezoluției de la 616 pixeli pe inch (ppi) la 1.233 ppi pentru o imagine mult mai clară.

Alte modificări ale calității vieții includ o protecție pentru nas mai lată (40 mm vs. 32 mm) și cutie pentru ochi mai lată (146 mm vs. 138 mm), ambele oferind mai mult spațiu pentru ca fața să devină confortabilă, în special pentru oricine poartă rame de prescripție. Încă are controlere de mișcare Samsung WMR, există încă că AKG încorporate și au continuat să continue un microfon încorporat pentru a discuta cu prietenii sau a da comenzi vocale.

Mai pot juca aceleași jocuri pe Odyssey+?

Odyssey+ este un set cu cască WMR de bună credință, care poate gestiona tot ceea ce se ocupă de setul cu cască Odyssey de prima generație. Toate jocurile WMR din Microsoft Store pot fi jucate pe Odyssey+ și, de asemenea, există o mulțime de titluri disponibile prin Steam.

Mergeți cu Samsung Odyssey+ pentru o experiență WMR excelentă

Cu un afișat actualizat care nu are efect de ecran de ușă și cu o potrivire mai confortabilă, nu Odyssey+ este de departe cel mai bun set cu cască WMR de pe piață astăzi. Datorită zvonurilor despre un nou Samsung HMD, Odyssey+ este disponibil la un stoc incredibil. În același timp, Samsung a căutat să epuizeze stocul. Veți primi transport gratuit, precum și finanțare opțională fără dobândă dacă reușiți să o plătiți în termen de șase luni.

Alegerea noastră

Samsung HMD Odyssey+

Cele mai bune căști WMR

Cu un afișat mai clar, o potrivire mai confortabilă și aceeași calitate Samsung, Odyssey+ se află în partea de sus a mulțimii de căști WMR.

  • 230 USD la Samsung

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here