Unde este cel mai bun loc pentru a cumpăra Microsoft Surface Laptop 3?

Cel mai bun raspuns: Cel mai bun loc pentru a cumpăra Microsoft Surface Laptop 3 este de la Amazon dacă doriți varianta de 13 inchi sau chiar de la Microsoft dacă doriți versiunea de 15 inchi.

  • Dimensiune compactă: Microsoft Surface Laptop 3 (13 inchi) (de la 999 USD la Amazon)
  • Ecran mai mare: Microsoft Surface Laptop 3 (15 inchi) (de la 1.199 USD la Microsoft)

Deci, de unde ar trebui să cumpărați?

Întrebarea despre ce comerciant cu amănuntul să aleagă se reduce în mare măsură la ce dimensiune a Surface Laptop 3 doriți. Persoanele care doresc versiunea de 13 inchi a dispozitivului ar trebui să cumpere de la Amazon datorită vitezei de expediere mai bune și a opțiunilor de Plan de protecție care vă pot oferi efectiv o garanție de până la patru ani, în timp ce persoanele care doresc varianta mai mare de 15 inchi ar trebui să opteze. pentru a rămâne cu Microsoft, deoarece este cu 100 USD mai puțin costisitor pe Microsoft decât pe Amazon.

Ce face ca Microsoft Surface Laptop 3 să fie special?

Indiferent dacă alegeți varianta de 13 inchi sau versiunea de 15 inchi a Microsoft Surface Laptop 3, veți iubi dispozitivul. Este echipat fie cu un 13.Ecran de 5 inchi 2256x1504 sau unul de 15 inchi 2496x1664 pentru variantele mai mici, respectiv mai mari, iar laptopul are, de asemenea, procesoare Intel de generația a 10-a și poate fi configurat cu până la 32 GB RAM și 1 TB spațiu de stocare. Versiunea de 15 inchi poate fi configurată și cu un procesor personalizat AMD Ryzen 7 și un AMD Vega 11, dacă doriți să obțineți puțin mai multă putere. Acesta este primul dispozitiv Surface alimentat de AMD din toate timpurile, așa că este o problemă.

În ceea ce privește designul fizic, laptopul este destul de ușor de transportat la doar 2.79 de lire sterline (13 inchi) și 3.4 lire (15 inchi). De asemenea, vine cu o cameră Windows Hello, precum și un port USB-C frumos.

Formă compactă

Microsoft Surface Laptop 3 (13 inchi)

Dimensiuni mici, valoare mare

Deși nu este la fel de puternic pe cât poate fi vărul lui mai mare, versiunea de 13 inchi a Microsoft Surface Laptop 3 îl va face un laptop de călătorie excelent.

  • De la 999 USD la Amazon
  • 800 USD la Best Buy

Du-te mare sau du-te acasă

Microsoft Surface Laptop 3 (15 inchi)

Perfect pentru uz casnic

Cu un ecran mai mare și ceva hardware ceva mai bun, versiunea de 15 inchi a Microsoft Surface Laptop 3 este un laptop excelent de ales pentru uz acasă sau la birou.

  • De la 1.199 USD la Microsoft

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here