Unde este cel mai bun loc pentru a cumpăra un AMD Ryzen Threadripper 2920X?

Cel mai bun raspuns: Amazon este cea mai bună alegere când vine vorba de cumpărare a unui nou procesor AMD Ryzen Threadripper 2920X. Pe lângă Amazon Prime, care vă oferă o mulțime de funcții de expediere, puteți găsi și unele dintre cele mai bune oferte din jur.

Amazon: AMD Ryzen Threadripper 2920X (650 USD)

Amazon la cel mai bun preț

Un motiv pentru care mulți folosesc Amazon pentru a cumpăra produse este că gigantul de vânzare cu amănuntul online are o acoperire globală masivă. Majoritatea locațiilor majore sunt acoperite cu aceeași vitrină, permițând consumatorilor să cumpere ceea ce doresc, chiar dacă nu este disponibil pentru comercianții locali din locația lor.

Multe articole pot fi expediate la nivel internațional din principala U.S. depozite sau în teritorii precum Europa. Costurile de expediere includ de obicei orice taxă vamale așteptate, dar Amazon rambursează diferența dacă supraestimează cât de mult este.

Asta e bine și totul, dar cel mai bun motiv pentru a folosi Amazon este Amazon Prime. Unul dintre avantaje este transportul gratuit, care, în funcție de locația dvs., vă poate ajuta cu adevărat să reduceți o parte din costul total dacă sunteți membru. De asemenea, este de obicei transport gratuit în ziua următoare.

Dacă nu sunteți membru, toată lumea poate primi o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile, așa că puteți beneficia în continuare de un preț și de transport gratuit dacă puteți cumpăra excelent un AMD Ryzen Threadripper 2920X.

Placa de baza unica

Merită să ne amintim că procesează Threadripper nu sunt ca procesare tale obișnuite de tip desktop Ryzen. Sunt extrem de puternice, înfometați de electricitate și necesită o priză diferită de AM4. Procesoarele Threadripper sunt compatibile și cu plăcile de bază cu soclu TR4.

Nici un procesor Threadripper și Ryzen 3, 5 și 7 nu au aceleași dimensiuni. Încercarea de a instala un procesor Threadripper într-un soclu AM4 te-ar face să te simți puțin prostesc, deoarece nici măcar nu se potrivește. Faceți-o corect de prima dată și alegeți sau plăci de bază TR4. Unul ca acesta MSI Pro s-ar descurca bine.

Alegerea noastră

AMD Ryzen Threadripper 2920X

Când doar cei mai buni vor face

Ryzen Threadripper este familia de procesare a vârfului AMD. 2920X este procesorul de intrare și cel mai accesibil dintre mulți, dar nu vă lăsați să vă păcăliți să presupuneți că este lent și nu costă mult.

  • 650 USD pe Amazon
  • 429 USD la Walmart

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here