De unde să găsești acele căni de cafea grozave din reclamele Microsoft pentru Surface

Sunt un om simplu. Există puține lucruri în această lume largă pe care le iubesc mai mult decât gadgeturile, cafeaua și berea. Îmi iubesc niște hardware Suprafață elegantă. Ador un pourover bun făcut din fasole kenyană proaspăt prăjită. Și nu renunț niciodată la un lambic belgian în vârstă. Și băuturile de lux merită sticlărie de lux sau, așa cum îi spunem noi, tociștii berii, „Proper Glassware”.„Dacă a existat vreodată ceva precum sticlărie adecvată pentru utilizatorii Microsoft Surface care iubesc java, acesta este.

Căni de cafea de suprafață?

Câteva imagini de marketing Surface Pro mi-au atras atenția la începutul acestui an, când am văzut o cană foarte cunoscută din micuța Oakland, California.-casa de ceramică bazată Atelier Dion. Achizitionam aceeași cană, deși într-o culoare diferită, de la cafeneaua mea preferată din San Francisco, Sight Glass, anul trecut. Și este atât de distinctiv l-am recunoscut imediat în imaginile Microsoft Surface Pro.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sunt un mare fan al Atelier Dion – de atunci am fost onat încă două căni ale companiilor – și se pare că cineva din departamentul de marketing sau din echipa foto a Microsoft este prea mult. Un alt stil de cană Atelier Dion a apărut recent în noua fotografie de marketing Surface Book 2 de la Microsoft.

Ambele căni sunt lucrate manual frumos și impecabil, dar poate cel mai tare lucru la ele este că vin într-o serie de culori diferite, inclusiv unele nuanțe care se potrivesc aproape perfect cu gama de culori Surface. Și nu mă pot abține să nu cred că ambele căni s-ar combina foarte bine cu vechea măsuță de cafea „Surface” de la Microsoft."

Revizuire retro: „masa de cafea” Surface din 2008 de la Microsoft în 2017

Nu sunt ieftine, la 25 USD și 42 USD fiecare (plus transport) și sunt fabricate în număr foarte mic și adesea se vând. Dar cana mea Surface gri Atelier Dion este ceașca mea de cafea preferată din toate timpurile și am diferite tipuri de căni de la prăjitori și cafenele din întreaga U.S. (Știu, sunt un tocilar total.)

Dacă sunteți un mare fan Surface, mulți dintre noi din Team Windows Central, și căutați o nouă cană de cafea (sau poate chiar un cadou pentru un utilizator Surface iubitor de cafea din viața dvs.), cu siguranță ai putea face mai rău decât o ceașcă de la Atelier Dion.

Vezi la Atelier Dion

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here