Când să faceți upgrade la computerul dvs. sau când să o luați de la început de la zero

Primul lucru pe care trebuie să nu gândesc dacă să actualizeze sau să fie nouă construcție a unui sistem merită sau nu efortul. Pentru ce ai nevoie de putere suplimentară? Dacă există o componentă, cum ar fi unitatea hard disk cu Windows instalat, de exemplu, care este oprit și nu mai funcționează suficient de bine, atunci este probabil să fie înlocuită.

Acestea fiind spuse, doar pentru că computerul dvs. poate să funcționeze lent sau să fie lent uneori, nu necesită neapărat hardware nou, dar ar putea însemna că trebuie să utilizeze unele instrumente pentru a curăța orice dezordine, pentru a curăța interiorul prafului sau a rula. unele scanări doar în cazul în care ați reușit cumva să detecteze un virus sau doi în timp ce navigați online.

Există, de asemenea, considerația bazată pe cine a construit de fapt instalația. Ați fost singur sau ați făcut onat PC-ul preconstruit? Dacă răspunsul este cel din urmă, probabil că va trebui să deschideți unitatea și să investigați pentru a vedea cât de ușor va fi să actualizați componentele. sistemele pe care să le construiți singur, acest lucru deschide noi opțiuni pentru upgrade, pentru că ar trebui să știți cum a fost asamblat totul.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Chiar dacă ați construit un sistem de la zero, dacă optați de siguranță merită să vă uitați la toate părțile deja în vechiul computer pentru a vedea ce poate fi reutilizat. Nu ați dori să aruncați acel GPU GTX 1080 pur și simplu pentru a construi un computer nou, corect? Aș recomanda să lăsați o reconstrucție completă ca ultimă soluție absolută. Dacă există diverse componente care sunt vechi și totul este doar date, atunci extragerea totul pentru gunoi poate fi o opțiune solidă.

Readucându-ne la un punct mai menționat, exact ce trebuie să facă computerul? Dacă puteți continua cu ceva editare video, dar computerul se luptă atunci când vine vorba de redarea efectivă a totul pentru ieșire, probabil că va trebui să profitați de cel mai recent procesor, dar asta înseamnă că veți probabil că aveți nevoie de o nouă placă. de bază, ceea ce ar putea duce apoi la aplicarea unei noi RAM.

De asemenea, va trebui să vă asigurați că orice nou să adăugați la computer nu va fi împiedicat de componente sub-performante. Ca un alt exemplu, introducerea unui procesor nou nu va face ca jocurile sa ruleze mai repede daca GPU-ul dvs. este încă sub egal. Nu există un răspuns ușor dacă ar trebui să înceapă sau nu de la zero atunci când vine vorba de construirea PC-ului. Totul depinde de ceea ce ai, de ce ai nevoie și de bani.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here