WhatsApp pentru a primi salvare video, suport pentru mai multe fotografii în actualizarea viitoare

Când WhatsApp nu lansează actualizări în mod regulat pentru Windows Phone, sunt ocupați să le blocheze în culise pentru a bea lor publice. Privind la cea din urmă, versiunea 2.11.318 face circulația și s-a descoperit că câteva funcții noi sunt la bord. (Versiunea publică actuală este 312).

Aceasta este o veste bună, deoarece înseamnă că aceste funcții vor fi îndreptate către versiunea oficială, publică, probabil în câteva săptămâni (sau mai devreme).

Deci ce este nou? Mă bucur că ai întrebat deoarece avem câteva capturi de ecran și detalii.

WhatsApp (Private Beta) versiunea 2.11.318

  • Salvați videoclipuri
  • Salvați fotografia de profil
  • Atașați până la 10 imagini pe mesaj

Una dintre cele mai mari plângeri, pe lângă funcția de „streaming muzică”, rezolvată anterior, este incapacitatea de a atașa videoclipuri în aplicație. Vestea proastă este încă nu este disponibil, chiar și în versiunea beta, dar acum le puteți salva atunci când vi se trimit (și puteți redirecționa).

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Acest lucru se face prin funcția de salvare automată a conținutului media din aplicare. Când atingeți numele de profil al cuiva, veți ajunge la pagina de profil a acestuia. Apoi puteți derula la Media pentru a vedea videoclipul (sau fotografiile) trimise. Dar, în plus, videoclipul este salvat automat în biblioteca media a telefonului dvs. sub Imagini salvate. Este destul de convenabil și, deși nu rezolvă o problemă mare a atașării videoclipurilor (care este o limitare a sistemului de operare), este un pas în direcția corectă.

Salvarea imaginii de profil nu este cu adevărat nouă, deoarece este în versiunea beta de ceva vreme. În esență, când atingeți persoane, vă duceți la numele acesteia. De acolo, puteți să atingeți fotografia lor de profil și apoi să vă salvați pe telefon. Nu este o afacere uriașă, dar o atingere plăcută.

În cele din urmă, utilizatorii vor putea adăuga mai multe imagini pentru mesaj. De fapt, se pare că puteți trimite până la 10 imagini, ceea ce este o mână. Dispozitivul poate dura câteva secunde pentru a înregistra aceste suplimente, dar funcționează. Această funcție este mult mai ușoară decât trimiterea mai multor mesaje pe rând și ar trebui să-i fac pe mulți oameni fericiți.

Nu se vorbește despre când aceste funcții vor fi lansate pentru utilizatori, dar puteți paria că nu va dura mult.

Prin: WPArea.de; Mulțumesc, Umar și alții pentru sfaturi!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here