Care este funcția ta preferată de Windows 11 până acum?

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

A fost o perioadă în care eram cu toții încântați de evenimentul Microsoft din 24 iunie, o perioadă în care habar n-aveam ce urma. Acum, suntem încă entuziasmați atât pentru evenimentul principal, cât și pentru cel secundar, dar o bună parte din mister lipsește, ei bine,. Asta pentru că Windows 11 s-a scurs într-un mod mare, mare.

Am văzut atât de mult Windows 11. Am făcut un videoclip cu prezentare practică, am văzut totul, de la imagini de fundal la sunetul de pornire și multe altele. Deci, după ce am văzut o bună parte din interiorul său, ne întrebăm: dintre cele care au fost scurse până acum, care este caracteristica ta preferată Windows 11?

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Care este funcția ta preferată de Windows 11 până acum?

După cum am menționat deja aici pe Windows Central, Windows 11 este mult mai mult decât un nou meniu de pornire. Și chiar dacă nu sunteți absolut copleșiți de caracteristicile care au fost expuse până acum, nu uitați că Microsoft este obligat să anunțe multe mai multe la evenimentul său din 24 iunie - știți, când Windows 11 oficial dezvăluirea se va întâmpla.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here