Ce este nou cu aplicația Setări pe Windows 11

Sursa: Windows Central

Windows 11 vine și cu o aplicație Setări complete reproiectate, care are un procent mare de modificări vizuale din acest nou sistem de operare. Noua aplicație prezintă un design actualizat care ar trebui să ajute utilizatorii să personalizeze și să modifice mai ușor setările de sistem.

Pe scurt, în aplicația Setări Windows 11, Microsoft reorganizează și adaugă mai multe setări, renunță la pagina de pornire, actualizează elemente vizuale pentru a face puțin mai distractivă și porta mai multe funcții din Panoul de control, ceea ce înseamnă mai puțin călătorii către aplicația. moștenită pentru a configura sistemul.

În acest ghid Windows 11, nu vom scufunda în modificările disponibile în noua aplicație Setări.

Noua aplicație Setări pentru Windows 11

Noua aplicație Setări similare în limbaj de design pe care Microsoft îl împinge pe Windows 11, cu colțuri rotunjite, pictograme colorate și un strat de bază semi-transparent care folosește materialul Mica. Acest element lasă fundalul să strălucească fără a afecta performanța sau durata de viață a bateriei și revine la culoare solidă atunci când aplicația nu este focalizată.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Windows Central

De asemenea, structura setărilor este similară cu aplicația pentru Windows 10, dar în această nouă versiune, setările sunt grupate diferite și veți găsi o mulțime de opțiuni noi.

Când deschideți aplicația pentru prima dată, continuarea în panoul de navigare din stânga, dar nu mai are o pagină de pornire. În schimb, veți fi direcționat direct la secțiunea „Sistem”.

Destul de interesant, setările sunt grupate logice utilizate Edge secțiuni „11”, când navigați între fiecare secțiune, veți vedea lista de pagini de setări din dreapta, similar cu organizarea setărilor disponibile pe Microsoft. Pe Windows 10, veți accesa fiecare secțiune prin pagina de pornire care include paginile din stânga.

Când navigați în setările din partea de sus, veți observa noi pesmeturi care vă permiteți să știți unde vă aflați pe măsură ce intrați adânc în pagini. De asemenea, puteți să faceți clic pe fiecare fir de navigare pentru a vă deplasa rapid înapoi între pagini.

Sursa: Windows Central

Paginile pot afișa, de asemenea, comenzile eroului, evidențiind caracteristici specifice și setări frecvente care se pot schimba pe măsură ce modificați configurația sistemului. De exemplu, pagina Sistem include o pictogramă care starea curentă a desktopului. Veți vedea numele computerului și o opțiune pentru a redenumi dispozitivul. De asemenea, în extremă dreaptă, veți găsi starea pentru Windows Update, OneDrive și Microsoft 365.

Sursa: Windows Central

Spre deosebire de versiunea aplicației pentru Windows 10, noi setări mută panoul de navigare din dreapta către partea de jos a paginii, iar linkurile către alte setări asociate acum ca butoane pentru a se potrivi cu designul stilului aplicației, în loc să fie folosite link-ul. uri plictisitoare.

Sursa: Windows Central

Pe Windows 11, aplicația Setări poate recomanda acum setări și pe baza configurației dvs. actual. De exemplu, dacă laptopul dvs. este configurat să nu dorm niciodată, sistemul vă va sugera modificarea setărilor, astfel încât dispozitivul să poată dormi pentru a economisi bateria.

Sursa: Windows Central

Noile setări

Pe lângă noul design, crezi, actualizări pentru setarea numelor și descrierilor și noile setări, aplicația este practică aceeași cu cea mai mare grijă pe Windows 10. Ca atare, ne vom concentra acest ghid doar pe cele mai interesante schimbari.

 • Sistem
 • Bluetooth și dispozitive
 • Rețea și internet
 • Personalizare
 • Aplicații
 • Conturi
 • Timp și limba
 • Accesibilitate
 • Confidențialitate și securitate
 • Windows Update

Sistem

În Sistem secțiunea este locul unde găsiți setări pentru Afișare, Sunet, Notificări, Asistență la focalizare, Alimentare, Stocare, Partajare în apropiere, Multitasking, Activare, Depanare, Recuperare, Proiectare pe acest computer, Desktop la distanță, Clipboard și Despre.

Sursa: Windows Central

Este, de asemenea, prima pagină pe care o veți vedea de fiecare dată când deschideți aplicația.

Comenzile eroului din această secțiune includ o previzualizare a desktopului, numele computerului și o opțiune de redenumire a laptopului sau computerului desktop. În stânga, veți găsi starea pentru Windows Update, OneDrive și Microsoft 365.

Pe Sistem > Afişa, cel Scară și aspect secțiunea include noi setări „Afișaje multiple” pentru a îmbunătăți experiența atunci când lucrați cu mai mult de un monitor.

Noile opțiuni includ:

 • Amintți-vă locațiile ferestrelor pe baza conexiunii la monitor.
 • Minimizați ferestrele când un monitor este deconectat.

Sursa: Windows Central

Când utilizați aceste setări, deconectați monitorul extern, toate aplicațiile se vor minimiza în bara de activități. Apoi, când reconectați vizualizajul, toate aplicațiile se vor restabili automat în locațiile inițiale.

În plus, dacă dispozitivul dvs. îl acceptă, sub setarea Luminozitate, veți găsi o nouă opțiune „Ajustați automat contrastul în funcție de conținutul afișajului pentru a ajuta la crearea bateriei” pentru a dezactiva Controlul adaptiv al luminozității conținutului (CABC) pe Windows 11. CABC este menit să îmbunătățească durata de viață a bateriei pe dispozitiv, luminozitate și luminozitate pe baza conținutului de gestionare a activității, dar scade calitatea imaginii.

Pe Sistem > Afişa, în interiorul Afișaj avansat pagina, în Alegeți sau rata de reîmprospătare setare, există o nouă opțiune (Dynamic) pentru a activa nouă Rata de reîmprospătare dinamică (DRR) caracteristică. Această nouă caracteristică permite sistemul să scadă sau să crească automat rata de reîmprospătare a afișajului pentru a reduce consumul de energie pe hardware-ul acceptat.

Sursa: Windows Central

Opțiunea este disponibilă numai pe laptopuri sau dispozitive cu un afișaj cu sau rata de reîmprospătare de 120 Hz care să îndeplinească și cerințele.

De asemenea, în această pagină, Windows 11 va verifica acum dacă va afișa vine cu suport certificat pentru HDR (gamă dinamică înaltă).

În interiorul Grafică pagina, nu veți găsi o casetă de căutare și o listă de aplicații pe care doriți să le personalizați.

Sursa: Windows Central

Pe Sistem > Sunet, cel Proprietăți pagina pentru dispozitivele de intrare sau de ieșire a fost reproiectată cu pictograme de înaltă calitate pentru periferie, informații despre driver și setări disponibile anterior numai folosind Panoul de control. De asemenea, pagina principală include opțiunea de a activa audio mono pentru persoane cu dificultăți de a auzi sunetul de la computer.

Sursa: Windows Central

Sub Alegeți unde să redați sunetul secțiunea, există o nouă opțiune care facilitează împerecherea unui nou dispozitiv de ieșire (de exemplu, difuzoare Bluetooth).

The Difuzoare pagina include noi opțiuni de permisiune pentru a permite sau a interzice accesul aplicațiilor la dispozitiv. Veți găsi, de asemenea, posibilitatea de a alege formatul audio, de a regla volumul și alte setări specifice audio, inclusiv activarea sunetului spațial.

Sursa: Windows Central

În plus, acum are opțiunea de a redenumi dispozitivul, iar în colțul din dreapta sus, acolo se află informații despre driver, alături de o setare pentru a verifica dacă există actualizări de driver.

În partea de jos a paginii, Windows 11 are o opțiune pentru a accesa toate dispozitivele de sunet, a depana și a găsi alte opțiuni.

În această nouă versiune, pagina „Volumul aplicației și preferințele dispozitivelor” a fost redenumită în „Mixer de volum”." Include toate aceleași setări și înlocuiește meniul mixer vechi disponibil în bara de activități.

Sursa: Windows Central

Pe Sistem > Notificări, setările au fost reduse la trei pe această pagină și există o opțiune pentru a accesa pagina de setări pentru asistență la focalizare.

Sursa: Windows Central

Pe Sistem > Putere și baterie, pagina arată o baterie de-a lungul timpului, iar făcând clic pe opțiunea „Vedeți informații detaliate” se va deschide Utilizarea bateriei statistici.

Sursa: Windows Central

Ca și înainte, puteți controla ecranul și temporizatoarele de repaus, puteți schimba modurile de alimentare și puteți configura funcția de economisire a bateriei.

Pe Sistem > Depozitare, pagina a fost actualizată cu un design nou, funcții noi, și informații despre spațiul de stocare principal sunt acum în prim-plan.

Sursa: Windows Central

În secțiunea „Gestionarea stocării”, acolo se află acum funcția Sensarea stocării. În pagina Storage Sense, rămâne totul la fel, cu excepția faptului că acum există o nouă opțiune pentru a rula automată curățarea fișierelor temporare.

Sursa: Windows Central

Windows 11 introduce și un nou Recomandări de curatare caracteristică care vă poate spune cât spațiu poate elibera ștergând fișiere mari și folosite, sincronizați fișiere cu cloud, dezinstalând aplicații neutilizate și scăpând fișierele temporare.

Sursa: Windows Central

Odată ce intrați în pagină, puteți selecta elementele și faceți clic pe A curața butonul pentru a elibera spațiu suplimentar.

În secțiunea „Setări avansate de stocare”, puteți accesa noua experiență de gestionare a discurilor pe care o să apeleze Microsoft Discuri și volum. Noua experiență oferă o interfață modernă cu crearea pentru a face mai accesibilă tuturor. De asemenea, oferă o mai bună integrare cu setările de stocare.

Când accesați Discuri și volum pagina, veți vedea o listă cu toate unitățile, indiferent dacă acestea au fost inițializate sau nu.

Sursa: Windows Central

face clic pe Proprietăți butonul pentru a obține detalii despre hard disk, inclusiv numele, numărul de identificare, tipul media, tipul magistralei, locația, capacitatea, stilul partiției etc. În plus, aplicația Setări este livrată cu o funcție de monitorizare a stării de sănătate pentru a urmări starea de sănătate a unităților SSD (Non-Volatile Memory Express) (NVMe).

Sursa: Windows Central

Dacă apare o problemă, veți vedea o notificare pentru a citi mai multe detalii și pentru a accesa unitatea pentru a salva datele înainte de a fi prea târziu. Când deschideți notificarea, aceasta va deschide o pagină, unde puteți vedea mai multe informații, inclusiv durata de viață rămasă pe unitate, spațiul disponibil și temperatura.

De asemenea, făcând clic pe săgeată butonul din dreapta sus va extinde toate partițiile disponibile pe unitate din pagina principală. Făcând clic pe Proprietăți butonul va deschide o altă pagină cu mai multe detalii despre partiția cu opțiunea de a schimba eticheta și literatura unității.

Sursa: Windows Central

De asemenea, puteți redimensiona, formata, șterge, crea partiții, configura calea unității și activa BitLocker.

Sursa: Windows Central

O altă completare binevenită la aplicația Setări este integrarea spațiilor de stocare. Odată cu noua integrare, acum puteți deschide pagina „Gestionați spațiile de stocare” pentru a crea și gestiona grupuri de stocare și spații de stocare dintr-o interfață modernă în loc să utilizați Panoul de control.

Sursa: Windows Central

Noua experiență vă permite să faceți totul ca în Panoul de control. crea pool-uri de stocare și spații de stocare (simplu, oglindă bidirecțională, oglindă cu trei căi, paritate și paritate dublă) cu un sistem de fișiere compatibile. De asemenea, puteți adăuga și elimina unități și puteți optimiza pool-urile.

Sursa: Windows Central

Pe Sistem > Multifuncțional, secțiunea „Snap windows” a fost actualizată cu trei opțiuni suplimentare pentru a gestiona aspectele Snap, grupurile Snap și multe altele. Opțiunile includ:

 • Afișează aspectele de instantaneu când trec cu mouse-ul peste butonul de maximizare al unei ferestre.
 • Afișează aspectele snap din care face parte aplicația atunci când trec cu mouse-ul peste butoanele din bara de activitate.
 • Când trag o fereastră, permiteți-mi să o fac fără să o trag până la marginea ecranului.

„Afișați sugestiile în cronologia dvs.” nu mai este disponibil deoarece Cronologia a fost eliminată din Windows 11.

Sursa: Windows Central

Setările „Desktop-uri virtuale” au fost redenumite în „Desktop-uri”, iar setările sunt toate aceleași ca înainte. Și acum, aplicația Setări include o opțiune pentru a activa sau a dezactiva caracteristica de vibrare a ferestrei barei de titlu (Aero shake).

Bluetooth și dispozitive

The Bluetooth și dispozitive secțiunea are un buton mare pentru a începe configurarea pentru a adăuga dispozitive noi. Și găzduiește setările pentru a personaliza Bluetooth, Dispozitive, Imprimante și scanere, Telefonul dvs., Camere, Mouse, Atingere, Pen și Cerneală Windows, Redare automată și USB.

Sursa: Windows Central

Spre deosebire de versiunea veche a aplicației, pentru a vedea toate dispozitivele, acum trebuie să faceți clic pe opțiunea „Afișați mai multe dispozitive” sau să faceți clic pe „Dispozitive”, care se întâmplă să includă și un buton „Adăugați dispozitivul” pentru a instala rapid un dispozitiv nou.

Pe Bluetooth și dispozitive > Camere de luat vederi, aceasta este o pagină nouă care include setări pentru gestionarea camerelor și configurarea camerelor de rețea.

Sursa: Windows Central

În pagina de configurare, puteți controla luminozitatea, contrastul, setările de rotație și clar să activați sau să dezactivați Video HDR și Eye Contact (dacă sunt acceptate).

Sursa: Windows Central

Pe Bluetooth și dispozitive > Atingere, aceasta este, de asemenea, o nouă pagină pe Windows 11 și apare și atunci când nu ai văzut și când ai afișat opțiunile tactile pentru a controla funcțiile tactile.

Sursa: Windows Central

De asemenea, ca parte apărătorilor legat de gesturi, această previzualizare include noi gesturi tactile pentru a facilita comutarea între aplicații și desktopuri. Aceste gesturi sunt similare cu cele pe care le-ați folosi pe un touchpad, inclusiv:

Gesturi cu trei degete pe Windows 11:

 • Glisați la stânga sau la dreapta pentru a comuta la ultima aplicație utilizată.
 • Glisând în jos, reveniți la desktop.
 • Glisând în sus pentru a deschide Vizualizarea sarcinilor.

Gesturi cu patru degete:

 • Glisând la stânga sau la dreapta pentru a comuta la desktopul anterior sau următor.
 • Glisând în sus sau în jos, reveniți la desktop.

Rețea și internet

The Rețea și internet secțiunea include conexiunea de rețea activă, accesul la proprietățile conexiunii și informații despre informațiile despre informațiile care pot veni eroi. Aceasta secțiune conține setări pentru Ethernet, Wi-Fi, VPN, Hotspot mobil, Mod avion, Proxy, Dial-up și Setări avansate de rețea.

Sursa: Windows Central

Pe Rețea și internet > Wifi, pagina include toate aceleași setări ca înainte, dar acum puteți vizualiza rețelele disponibile fără a deschide meniul derulant al rețelei în bara de activități.

Sursa: Windows Central

Pe Rețea și internet > Ethernet, pagina de setări a fost actualizată pentru a include sau opțiune de configurare a setărilor de autentificare în rețea. Deși această setare este nouă în aplicație, nu este nouă pentru sistem, deoarece capacitatea de a activa și configura IEEE 802.Funcția de autentificare 1x a fost disponibilă de mult timp.

Sursa: Windows Central

Aplicația include, de asemenea, o nouă opțiune de configurare a Sistemului de nume de domeniu (DNS) separat de configurația Protocolului Internet (IP). În plus, Windows11 acceptă acum și DNS prin HTTPS (DoH) pentru a cripta interogările DNS folosind protocolul HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure).

Sursa: Windows Central

Ideea din spatele acestei funcții este de a împiedica interogările DNS să fie adulmecate atunci când părăsesc computerul pentru a crește confidențialitatea și securitatea.

Pe Rețea și internet > Setări avansate de rețea, această pagină este nouă și vă permite să activați sau să dezactivați, să redenumiți și să vizualizați starea adaptoarelor de rețea fără a accesa Panoul de control.

Sursa: Windows Central

Personalizare

În Personalizare secțiunea, veți găsi o previzualizare a temei curente și opțiunile de a alege dintre cele șase temei implicite noi ca comenzi pentru eroi. Această secțiune include setări pentru Fundal, Culori, Teme, Ecran de blocare, Tastatură tactilă, Start, Bara de activități, Fonturi și Utilizarea dispozitivului.

Sursa: Windows Central

Pe Personalizare > Teme, pagina de setări conține acum șase teme noi de utilizare pe Windows 11.

Sursa: Windows Central

Pe Personalizare > Atingeți tastatură, această pagină este nouă pentru Windows 11 și include opțiuni de modificare a dimensiunilor lor.

Sursa: Windows Central

De asemenea, sistemul adaugă o duzină de teme noi pe care le puteți folosi pentru a personaliza tastatura tactilă. În plus, există o opțiune în partea de jos a paginii care vă permite să creați sau temă personalizată.

Alte opțiuni includ posibilitatea de a activa sau dezactiva fundalurile cheilor, selectați dimensiunea textului cheii și opțiunea de a previzualiza modificările.

Pe Personalizare > start, pagina a fost reproiectată pentru a reflecta opțiunile de personalizare pentru noul meniu Start. Ca urmare, multe dintre setările vechi au fost eliminate. sunt disponibile numai aplicații adăugate recente, cele mai folosite aplicații și elemente ale listei de acces în această nouă versiune.

Sursa: Windows Central

Dacă opriți Afișați articolele deschise recente în Start, Jump Lists și File Explorer opțiunea va elimina și articolele din secțiunea „Recomandări”.

The Foldere opțiunea permite alegerea folderelor (Setări, Explorator de fișiere, Documente etc.) care apar lângă butonul de pornire din Start.

Pe Personalizare > Bara de activitate, aceasta este o altă pagină care a primit o actualizare pentru a găzdui toate setările problemelor noi bare de activități. De asemenea, multe opțiuni vechi au fost eliminate de pe această pagină, inclusiv posibilitatea de a schimba locația din bara de activități, de a afișa pictograme mici și alte opțiuni.

Pagina actualizată este împărțită în trei secțiuni, inclusiv Elemente din bara de activitate, care vă permite să adăugați sau să eliminați butoanele Căutare, Vizualizare activități, Widgeturi și Chat.

The Pictograme din colțul barei de activitate secțiunea găzduiește setările pentru adăugarea sau eliminarea butoanelor „Pen-meniu”, „Tastatură tactilă” și „Touchpad virtual” din zona de notificare din bara de activitate.

The Colțul barei de activitate depășit secțiunea permite afișarea sau ascunderea pictogramelor care apar în meniul de supraîncărcare din colțul Barei de activitate.

În cele din urmă, cel Comportamentele din bara de activitate secțiunea include setările pentru a schimba alinierea barei de activități și a meniului Start la stânga sau în centru. De asemenea, există opțiuni automate de acțiune, de a afișa insigne pentru aplicații, de a afișa o bară de activități pentru toate afișajele și există o nouă opțiune pentru a activa sau dezactiva butonul de afișare a colțului din dreapta pe desktop.

Sursa: Windows Central

Pe Personalizare > Utilizarea dispozitivului Este nou pentru Windows 11 și include setări pentru a permite sistemul să știi cum intenționați să utilizați laptopul sau computerul desktop.

Sursa: Windows Central

alege unul sau mai multe cazuri de utilizare pentru dispozitive în cadrul paginii, inclusiv jocuri, familie, creativitate, școală, divertisment și afaceri. Apoi, în funcție de selecțiile dvs., Windows 11 vă va sugera servicii și instrumente pentru a optimiza experiența.

Aplicații

The Aplicații secțiunea nu include comenzi pentru eroi și acest loc unde puteți găsi aplicații și funcții, implicit, hărți offline, funcții opționale, aplicații pentru site-uri web, redare video și setări de pornire.

Sursa: Windows Central

Pe Aplicații > Aplicații și funcții, pagina include un nou Distribuiți pe mai multe dispozitive pentru a continua experiența aplicației pe computerele conectate cu același cont Microsoft. alege să dezactivați funcția sau să o setați numai pentru a partaja experiența cu dispozitivele dvs. sau cu orice dispozitiv din apropiere.

Sursa: Windows Central

În interiorul Mai multe setari secțiunea, veți găsi Arhivați aplicații caracteristică. Funcția este menită să economisească spațiul de stocare și lățimea de bandă de internet prin arhivarea aplicației Microsoft Store neutilizate. Data viitoare când încercați să deschideți aplicația, aceasta se va descărca automat din Magazin.

Sursa: Windows Central

Pe Aplicații > Caracteristici opționale, această pagină era anterior sub „Aplicații și funcții”, dar acum face parte din secțiunea „Aplicații”.

Conturi

În Conturi secțiunea, comenzile eroului sunt informații despre contul dvs., recompensele din contul dvs. Microsoft și informații despre rezervarea OneDrive. Această secțiune găzduiește setările pentru informațiile dvs., e-mail și conturi, opțiuni de conectare, familie și alți utilizatori, backup Windows și acces la serviciul sau la școală.

Sursa: Windows Central

Pe Conturi > Faceți backup pentru Windows, această pagină înlocuiește pagina „Copia de rezervare” și nu mai include opțiuni pentru a accesa caracteristicile de rezervă ale fișierelor dvs. Cu toate acestea, puteți accesa în continuare aceste funcții vechi din Panoul de control.

Sursa: Windows Central

Pagina îi atrage acum pe utilizatori să folosească OneDrive pentru a-și face copii de rezervă ale fișierelor și pentru a sincroniza fișierele în cloud, inclusiv parolele, preferințele de limbă și alte setări Windows. De asemenea, există o opțiune de a vă aminti preferate pentru a le ușura aplicarea de pe orice dispozitiv.

Pe Conturi > Acces la serviciu sau la școală, veți vedea sau nouă opțiune pentru a exporta fișierele jurnal de gestionare și alta pentru a crea un cont de testare în secțiunea „Setări asociate”. De asemenea, puteți adăuga sau elimina un pachet de furnizare de pe un dispozitiv extern și puteți înregistra cu ușurință computerul cu un cont de serviciu sau de la școală.

Sursa: Windows Central

Timp și limba

The Timp și limba secțiunea reunește setările „Limbă și regiune” într-o singură pagină cu aceleași setări ca înainte. Această secțiune include paginile Data și ora, Limbă și regiune, Tastare și Discurs.

Sursa: Windows Central

Pe Timp și limba > Tastare, noua pagina aceasta noua pentru aceasta sectiune. Pe Windows 10, această pagină se află în secțiunea „Dispozitive” și, ca și înainte, include setări pentru configurarea tastaturii tactile, sugestii, corecție automată, evidențierea cuvintelor scrise greșit, statistici de tastare și multe altele.

Sursa: Windows Central

Accesibilitate

The Accesibilitate (anterior secțiunea „Ușurință de acces”) include setările pentru dimensiunea textului, efecte vizuale, indicator și atingere al mouse-ului, cursor text, lupă, filtru de culoare, teme de contrast, narator, audio, subtitrări, vorbire, tastatură, mouse și Controlul ochilor.

Sursa: Windows Central

Pe Accesibilitate > Efecte vizuale, această pagină este nouă pentru Windows 11, dar setările erau disponibile anterior în pagina „Afișare”, care nu mai este disponibilă în Setări.

Sursa: Windows Central

Pe Accesibilitate > Indicatorul mouse-ului și atingeți, numele anterior al paginii era „Indicatorul mouse-ului”, dar pe langa noua nume, setarile sunt identice ca inainte.

Sursa: Windows Central

Confidențialitate și securitate

The Confidențialitate și securitate secțiunea înlocuiește secțiunea „Confidențialitate” disponibilă în versiunea mai veche a aplicației Setări. Include toate aceleași pagini ca înainte, cum ar fi General, Discurs, Scriere și tastare Personalizare, Diagnosticare și feedback și Istoricul activității. Cu toate acestea, acum sunt, de asemenea, permisiunile de căutare și paginile Windows Căutare.

Sursa: Windows Central

În plus, există o nouă secțiune „Securitate” în care veți găsi setările pentru Securitate Windows, Găsește-mi dispozitivul, Criptarea dispozitivului și pentru dezvoltatori.

Pe Confidențialitate și securitate > Chenarele capturii de ecran, aceasta este o pagină nouă pe Windows 11 care controlează dacă aplicațiile pot alege să acceseze setările pentru marginile capturii de ecran.

Sursa: Windows Central

Pe Confidențialitate și securitate > Captură de ecran și aplicații, aceasta este, de asemenea, o pagină nouă și vă permite să decideți ce aplicații pot face capturi de ecran.

Sursa: Windows Central

Windows Update

În cele din urmă, există Windows Update secțiune care apare acum ca categorie proprie. Pagina prezintă un element vizual care indică starea actualizării și un buton mai proeminent pentru a verifica dacă există actualizări pentru comenzile eroului. Această secțiune include toate setările pentru Istoricul actualizărilor, Opțiunile avansate și Programul Windows Insider.

Sursa: Windows Central

De asemenea, veți observa o nouă animație când căutați actualizări, iar Windows 11 vă va anunța acum timpul estimat pentru a instala sau a actualiza sistemul, dar numai pe dispozitivele care au grijă la o unitate SSD (Solid-State Drive).

În pagina „Opțiuni avansate”, sub secțiunea „Opțiuni suplimentare”, un nou Politici de actualizare configurate pagina va lista orice politică pe care organizația dvs. o poate fi configurată pe computer.

Sursa: Windows Central

Mai multe resurse Windows

Pentru mai multe articole utile, acoperire și răspunsuri la întrebări despre Windows 10 și Windows 11, vizitați următoarele resurse:

 • Windows 10 pe Windows Central — Tot ce trebuie să știți
 • Ajutor, sfaturi și trucuri pentru Windows 10
 • Windows 11 pe Windows Central — Tot ce trebuie să știți

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here