Ce este nou cu aplicația Setări pe Actualizarea Windows 10 mai 2020

Sursa: Windows Central

Actualizarea Windows 10 mai 2020 (versiunea 2004) este acum disponibilă pentru dispozitivele compatibile. Pe lângă noile funcții și modificări, prima lansare semestrială include o mulțime de modificări și modificări pentru aplicația Setări.

În versiunea 2004, experiența Setări primește câteva modificări incrementale, cum ar fi reorganizare și ajustări pentru mai multe setări. De exemplu, acum puteți personaliza mai multe setări ale mouse-ului, inclusiv viteza indicatorului și indicatorul cursorului text. Caracteristica „Resetați acest computer” include acum o opțiune de descărcare sau imagine nouă din cloud pentru a reinstala Windows 10. Pagina Stare are o nouă vizualizare a conexiunii active și a utilizării datelor. Există o opțiune pentru a facilita copierea de rezervă a fișierelor pe OneDrive și multe altele.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În acest ghid pentru Windows 10, vă vom arăta posibilitatea de a beneficia și de a modifica semnificative cu livrarea aplicației Setări cu actualizarea din mai 2020.

Ce este nou în aplicația Setări

Pe Windows 10 versiunea 2004, aplicația Setări nu se schimbă semnificativ. Totuși, veți găsi câteva modificări cosmetice, noi opțiuni, unele setări existente au fost reorganizate, iar antetul paginii de pornire introduce o nouă notificare pentru a finaliza configurarea după o actualizare.

Revizuire completă: Actualizarea din mai 2020 aduceri binevenite elementelor esențiale de zi cu zi

De asemenea, setările Cortana nu mai sunt disponibile, deoarece acum o aplicație separată care se concentrează doar pe productivitate, iar o parte din suportul său (controlul muzicii, casa inteligentă și abilitățile terților) vor fi imediat eliminate.

Acestea sunt toate aceste lucruri noi pe care le veți găsi în aplicația Setări mai detaliat:

 • Sistem
 • Dispozitiv
 • Rețea și Internet
 • Aplicații
 • Conturi
 • Timp și limbă
 • Ușurința accesului
 • Căutare
 • Confidențialitate
 • Actualizare și securitate

Sistem

Pe Setări > Sistem > Sunete, în Volumul aplicației și preferințele dispozitivului secțiunea, setările primesc câteva modificări minore pentru a vă asigura că experiența este mai utilizabilă.

Sursa: Windows Central

Pe Setări > Sistem, cel Notificări și acțiuni pagina de setări include o nouă Sugerează modalități în care pot termina configurarea dispozitivului meu pentru a profita la maximum de Windows opțiunea, care vă permite să continuați procesul de post-upgrade la Windows 10.

Sursa: Windows Central

Pe Setări > Sistem > Asistență la focalizare, cel Personalizare-vă lista de priorități a fost actualizat pentru a include opțiuni de gestionare a notificărilor pentru apeluri, mesaje text și mementouri.

Sursa: Windows Central

Pe Setări > Sistem, cel Depozitare pagina de setări nu introduce opțiuni suplimentare, dar acum poți accesa setările de backup cu o nouă Vizualizați opțiunile de rezervă link din secțiunea „Mai multe setări de stocare”.

Sursa: Windows Central

Dispozitiv

Pe Setări > Dispozitiv, cel Șoarece setările includ acum sau opțiune de glisare pentru a configura viteza cursorului mouse-ului.

Sursa: Windows Central

Rețea și Internet

Pe Setări > Rețea și Internet, cel privirea pagina primește modificări importante de design. Începând cu Windows 10 versiunea 2004, pagina Stare nu arată numai dacă sunteți conectat la internet, dar include acum o nouă vizualizare a conexiunii active cu o opțiune de accesare a proprietăților interfeței.

Sursa: Windows Central

Dacă există mai multe interferențe, vă conectați la internet va apărea pe pagină.

Veți observa, de asemenea, că pagina „Utilizarea datelor” nu mai este disponibilă din panoul din stânga și acest lucru se datorează faptului la Windows 10 mută funcție în noua vizualizare a conexiunii.

Dacă vă îngrijorează datele pentru care le utilizați, puteți accesa oricând statisticile din pagina Stare, nu puteți restricționa și utiliza datele pentru o anumită rețea pentru a primi un avertisment când vă apropiați de limita dvs. de indemnizație. De asemenea, pagina afișează cantitatea de date pe care aplicațiile le-au folosit dintr-o anumită rețea.

Sursa: Windows Central

În cele din urmă, pagina Stare nu mai include opțiunea de a accesa „Centrul de rețea și partajare” din Panoul de control, iar opțiunea „Afișează rețelele disponibile” este acum un buton cu o descriere în loc de un link simplu.

Aplicații

Pe Setări > Aplicații > Aplicații și funcții, cel Caracteristici opționale Pagina de setări primește o mulțime de setări de a începe cu Actualizarea din mai 2020. De exemplu, puteți folosi noua casetă pentru a căuta prin aplicații instalate și existente chiar și un meniu „Sortați după” pentru a sorta lista după nume, date instalării și dimensiunea instalării. De asemenea, pagina afișează acum funcții pe care le-ați instalat, dezinstalat sau anulat recent în pagina de istoric al funcțiilor opționale.

De asemenea, funcționa cu această versiune, poți selecta și instala mai multe funcții simultane.

Sursa: Windows Central

Aplicații Notepad, WordPad și Paint devin funcții opționale, ceea ce înseamnă că acum puteți elimina această pagină. Și Windows 1o include acum dependențe de caracteristici pentru descrierea fiecărei caracteristici disponibile pentru instalare.

Sursa: Windows Central

Conturi

Pe Setări > Conturi, cel Loghează-te pagina a fost actualizată versiunea 2004 cu o nouă opțiune numită „Solicită autentificarea Windows Hello pentru contul Microsoft”, care este o funcție nouă care elimină necesitatea de a te conecta utilizată o parolă tradițională.

Sursa: Windows Central

Când activați noua funcționalitate, capacitatea de a vă conecta să utilizați parola va fi eliminat de pe dispozitiv și va trebui să utilizați una dintre metodele de autentificare Windows Hello disponibile, cum ar fi PIN, recunoașterea feței, amprenta digitală sau cheia de securitate.

De asemenea, o dată cu actualizarea din mai 2020, Windows 10 împarte setarea „Utilizați informațiile mele de conectare pentru a termina automat configurarea dispozitivului după o actualizare sau repornire” în două opțiuni. Ca rezultat, veți vedea un nou Reporniți aplicații comutator pentru a decide dacă aplicațiile pot reporni automate după conectare.

Timp și limbă

Pe Setări > Timp și limbă, cel Limba pagina primește câteva modificări vizuale pentru a facilita înțelegerea setărilor. Începând cu actualizarea Windows 10 mai 2020, veți vedea un rezumat al configurației actuale a limbii, inclusiv limba de afișare implicită pentru Windows 10, precum și pentru aplicații și site-uri web, precum și formatul regional în curs, aspectul tastaturii și limba vorbirii.

Sursa: Windows Central

Dacă ceva nu pare corect, puteți da clic pe fiecare pictogramă pentru a ajusta setările.

În cele din urmă, când adăugați un nou pachet de limbă, puteți trece cu mouse-ul peste o funcție pentru a vedea descrierea acesteia.

Ușurința accesului

Pe Setări > Ușurința accesului, cel Cursor și indicator pagina a fost acum împărțită în două pagini, inclusiv Cursorul mouse-ului si Textul cursorului.

The Cursorul mouse-ului include aceleași setări ca cele disponibile anterior în pagina „Cursor & pointer”, dar fără setări cursorului.

Sursa: Windows Central

Pe Setări > Ușurința accesului, cel Textul cursorului este o pagină nouă în aplicație cu Windows 10 versiunea 2004 și include setarea pentru ca cursorul de text să pară mai gros și o nouă opțiune pentru a activa nou indicator de cursor de text.

Sursa: Windows Central

Dacă activați indicatorul, puteți utiliza și glisorul pentru a-l mări sau în jos, după cum este necesar. De asemenea, puteți schimba schema de culori utilizată una dintre culorile sau puteți crea o culoare în butonul „Alegeți sau culoare personalizată”.

Pe Setări > Ușurința accesului, cel Lupă pagina a fost actualizată cu o nouă opțiune pentru a menține cursorul de text centrat sau în marginile ecranului.

Sursa: Windows Central

De asemenea, există o nouă secțiune „Citire” care include o opțiune de a schimba configurația tastei modificatoare Lupă la „Control + Alt”, „Blocare majuscule”, „Inserare” și „Caps Lock sau Insert." De asemenea, nu veți mai găsi opțiunea "Restrângeți fereastra lupă într-o mărire transparentă plutitoare" pe această pagină.

Microsoft trimite chiar și unele altele la interfața Magnifier. De exemplu, cu Actualizarea din mai 2020, experiența include acum suport pentru tema întunecată a sistemului, ammintește poziția ferestrei după închidere și există trei moduri de a începe citirea, inclusiv „play”, „selectează următorul” și "citește de aici."

Sursa: Windows Central

În cele din urmă, butonul de meniu (din roată) vă oferă acces direct pentru a controla viteza și vocea, mai degrabă decât să sari direct la setările Magnifier.

Pe Setări > Ușurința accesului, cel Narator primește noi pentru a modifica, inclusiv o setare pentru a modifica modul în care este citit textul cu majuscule (opțiunile disponibile includ „Nu anunța”, „Măriți tonul” și „Spune majuscule”).

Sursa: Windows Central

Sub secțiunea „Schimbă ceea ce auzi când citești și interacționezi”, există un nou experiment Rugați Naratorul să fie mai eficient în Outlook opțiune. Iar în secțiunea „Schimbați ceea ce auziți la tastare”, această versiune de Windows 10 eliminată Schimbați când primiți avertismente de blocare majuscule în timp ce introduceți text setare.

Sursa: Windows Central

În partea de jos a paginii, veți observa că secțiunea „Sincronizarea setărilor mele” acum se numește Gestionați-vă datele și servicii, și include o opțiune de sincronizare a configurației Naratorului cu cloud.

Sursa: Windows Central

De asemenea, există o nouă opțiune pentru a obține descrieri de imagini, titluri de pagini și link-uri populare. Odată ce caracteristică este activată, sistemul va trimite imagini și link-uri către Microsoft pentru a le analiză, astfel încât să poată afla informații.

Căutare

Pe Setări > Căutare, cel Permisiuni și istoric pagina, în seamă „Istoric”, opțiunea de acțiune pentru a sugera căutarea, „Istoricul dispozitivului meu”, a fost redenumită în Istoricul căutărilor pe acest dispozitiv. Și în partea de jos a paginii, veți găsi linkuri pentru a vizualiza și șterge istoricul căutărilor dvs. de pe web, precum și un link pentru a vizualiza istoricul căutărilor dvs. Bing pentru a include sau exclude căutările web din sugestiile de căutare.

Sursa: Windows Central

În cele din urmă, deschis cu actualizarea Windows 10 mai 2020, pagina „Mai multe detalii” nu mai este disponibilă.

Confidențialitate

Pe Setări > Confidențialitate, cel Diagnosticare și feedback pagina nu primește setări noi, dar nu veți mai găsi opțiunea de a ajusta setările pentru "Depanare recomandate."

Actualizare și securitate

Pe Setări > Actualizare și securitate > Optimizarea livrării, cel Setari avansate pagina introduce noi opțiuni pentru a limita lățimea de bandă pentru descarcări în fundal sau în prim-plan folosi valori absolute.

Sursa: Windows Central

Pe Setări > Actualizare și securitate, cel Backup pagina este actualizată cu o nouă opțiune pentru configurarea sau copierea rezervării fișierelor folosite OneDrive.

Sursa: Windows Central

Când utilizați noua opțiune „Copia de rezervare a fișierelor”, se vor deschide setările de backup pentru fișiere OneDrive, permițându-vă să selectați folderele locale (Desktop, Documente și Imagini) pe care să aveți grijă să încărcați și să vă păstrați în siguranță în serviciu nor.

Pe Setări > Actualizare și securitate, cel Depanare pagina de setări elimină instrumentele de depanare pentru a remedia o conexiune la internet, o imprimantă, Windows Update și alte probleme de pe pagina principală. Cu toate acestea, le puteți găsi în continuare în noua pagină „Instrument suplimentar de depanare”.

Sursa: Windows Central

De asemenea, pagina include acum setările „Depanare recomandată” disponibil anterior în pagina „Diagnosticare și feedback”.

Sursa: Windows Central

Pe Setări > Actualizare și securitate, cel Recuperare pagina include o versiune actualizată a funcției „Resetați acest computer” care include o nouă Descărcare în cloud opțiune, care a fost concepută pentru a descărca o imagine curată a Windows 10 de pe serverele Microsoft pentru a efectua sau resetare, în loc să utilizeze imaginea locală stocată pe computer.

Sursa: Windows Central

Opțiunea „Descărcare în cloud” nu este menită să vă actualizeze dispozitivul la o nouă versiune de Windows 10. În schimb, trebuie să reinstalați aceeași versiune, ediție și versiune care rulează pe dispozitivul dvs.

Dacă trebuie să vă resetați computerul utilizând „Descărcare în cloud”, atunci toate aplicațiile vor fi eliminate și va trebui să le reinstalați mai târziu, dacă selectați opțiunea „Eliminați totul”, atunci când acesta vă va șterge aplicațiile, precum și fișierele.

Noua opțiune este de o funcție completă de recuperare. Dacă nu aveți o conexiune de internet sau preferați să utilizați imaginea existentă, puteți utiliza opțiunea „Reinstalare locală”.

Pe Setări > Actualizare și securitate, cel Pentru dezvoltatori pagina cu Actualizarea din mai 2020 nu primește multe modificări. Cu toate acestea, veți observa că opțiunea „Utilizarea funcțiilor pentru dezvoltatori” devine acum Modul dezvoltator, iar setarea a fost simplificată cu un singur comutator pentru a alege dacă să instalați aplicații din orice sursă.

Sursa: Windows Central

Ce părere aveți despre s-au adus de actualizare din mai 2020 în aplicația Set? Lasă-ne în comentarii.

Mai multe resurse Windows 10

Pentru mai multe articole utile, acoperire și răspunsuri la întrebări despre Windows 10, vizitați următoarele resurse:

 • Windows 10 pe Windows Central – Tot ce trebuie să știți
 • Ajutor, sfaturi și trucuri pentru Windows 10
 • Forumuri Windows 10 pe Windows Central

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here