Cum se va numi următoarea versiune de actualizare pentru Minecraft?

Sursa: Windows Central

Cel mai bun raspuns: Deși încă nu știm cu certitudine 100% care va fi următoarea actualizare pentru Minecraft, putem fi destul de încrezători că răspunsul la „Actualizarea Muntelui”.' Acum, că Actualizarea Nether a început, are sens doar ca Mojang Studios să-și pună ochii pe actualizarea pentru care a votat comunitatea Minecraft: o revizuire a celui mai înalt biom al Minecraft.

  • Întotdeauna actualizat: Minecraft: Bedrock Edition (Xbox One Master Collection (50 USD la Microsoft)
  • Abonați-vă la Minecraft: Xbox Game Pass Ultimate (abonament de 3 luni) (45 USD la Best Buy)

Viitorul celui mai mare joc din lume

Fiind unul dintre cele mai populare și de succes jocuri video din toate timpurile înseamnă că există în mod constant mii de ochi care privesc viitorul pentru Minecraft. Care va fi următoarea actualizare a întrebării care se învârte în mod constant prin comunitatea dedicată Minecraft, deoarece suntem cu toții dornici să aflăm la ce noi funcții, mecanici și gameplay ne putem aștepta la orice se află în următorul colț.

După sosirea masivă actualizării Nether, Mojang Studios probabil că va pune obiectivul puțin mai jos și va pune la dispoziție un obiectiv mai mic între timp, înainte de a vorbi despre următoarea actualizare majoră la care nu putem aștepta, de obicei, anual. Ținta cea mai probabilă pentru atenția Mojang Studios? Biomul de munte. În timpul Minecon 2019, Mojang Studios a găzduit un sondaj în care a întrebat comunitatea lor care dintre cele mai multe biomuri Minecraft ar dori să vadă actualizate în continuare. Răspunsul a fost clar.

Aceasta înseamnă că Actualizarea Muntelui (sau orice se va numi în cele din urmă) este foarte probabil să fie următoarea lansare pentru Minecraft, oferind biomului de munte sau schimbare foarte necesară, cu noi funcții și modificări. Deși nu putem fi complet siguri că Mountain Update este următoarea pentru Minecraft, are sens, având în vedere că Mojang Studios a căutat contribuția fanilor Minecraft în toamna lui 2019.

În ceea ce privește ceea ce va include Actualizarea montană, va trebui să marcați ghidul nostru cuprinzător pe exact acel subiect, pe care vă vom fi siguri că îl vom ține la curent cu toate cele mai recente informații. Între timp, asigurați-vă că sunt pregătite pentru orice eveniment în viitorul Minecraft, asigurându-vă să jucați fie pe ediția Bedrock, fie pe ediția Java a Minecraft.

Alegerea noastră

Minecraft: Bedrock Edition

Niciodată demodat.

Dacă pe cel mai bun Minecraft care îl are oferite, cu funcții de joc încrucișate pe fiecare platformă imaginabilă, există o singură soluție: ediția Bedrock. Dacă vrei să te asiguri că nu ești niciodată învechit și că te bucuri mereu de cele mai recente actualizări Minecraft, există o singură soluție: ediția Bedrock.

  • 50 USD la Microsoft (Xbox One Master Collection)
  • 30 USD la Microsoft (Xbox One Starter Collection)
  • 50 USD la Microsoft (Windows 10 Master Collection)
  • 30 USD la Microsoft (Windows 10 Starter Collection)

Minecraft inclusiv

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate vă îmbină abonamentul Xbox Live Gold cu un abonament Xbox Game Pass atât pentru consolele Xbox, cât și pentru computerele Windows. Asta înseamnă acces la jocuri, cu mai multe adăugate tot timpul, pentru un singur abonament lunar.

  • 45 USD la Best Buy (abonament de 3 luni)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here