Ce vrem să vedem de la Surface în 2021

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Gama Microsoft de dispozitive Surface a crescut exponențial de-a lungul anilor. Ceea ce a început ca un concept simplu pentru un PC convertibil 2-în-1 sa transformat în Surface Studio, Surface Laptop (două dimensiuni), Surface Go, Surface Laptop Go, Surface Book (două dimensiuni), Surface Pro X, Surface Duo , diverse Dispozitivele Surface Pro și mai multe accesorii de marcă Surface, cum ar fi căști și căști.

Deci, ce se va întâmpla în 2021? O mare parte, mister, deoarece Microsoft este, din fericire, una dintre companiile care are grijă poate să surprindă cu adevărat pe toată lumea în acest loc rareori despre produse. Dar există câteva lucruri pe care să le vedem, câteva lucruri pe care le putem deduce și altele pe care vrem să le vedem, dar nu suntem siguri.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Fără alte prelungiri, iată ce vrem să vedem de la Surface în 2021.

Sari la:

 • Surface Pro
 • Laptop de suprafață 4
 • Surface Go 3
 • Surface Laptop Go 2
 • Surface Neo
 • Monitor de suprafață
 • Surface Cam
 • Surface Duo 2
 • Cartea de suprafață 4
 • Surface Pro X 2
 • Surface Studio 3
 • Surface Laptop Pro
 • Căști de suprafață
 • Tehnologia suprafeței
 • Ce ne-a lipsit?

Surface Pro 'next': foarte probabil

Sursa: Daniel Rubino/Windows Central

Actualizați: Microsoft a anunțat acest dispozitiv ca Surface Pro 7+ pentru afaceri. Încă am putut vedea un Surface Pro 8 adecvat în octombrie/noiembrie 2021.

Primul pe ordinea de zi pentru 2021, ne așteptăm să vedem Microsoft să anunțe și să înceapă să livreze un nou Surface Pro cu procesare Intel de a 11-a generație, până la 32 GB RAM și o nouă opțiune LTE pentru a vă îngriji de nevoie. el. Înțelegem că în exterior, noul Surface Pro va fi identic cu Surface Pro 7, ceea ce înseamnă că nu vor fi găsite rame mai subțiri sau porturi suplimentare.

Ne așteptăm ca noul Surface Pro să înceapă livrarea către mijlocul lunii ianuarie pe câteva piețe, înainte de a fi lansat pe un set mai larg de piețe la sfârșitul lunii ianuarie sau începutul lunii februarie.

Surface Laptop 4: Foarte probabil

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

De asemenea, așteptăm să vedem un nou laptop Surface în 2021, menționând nou design extern și selecție de porturi ca și generația anterioară de Surface Laptop 3. Pe plan intern, auzim că noul laptop Surface va avea cipuri Intel din a 11-a generație sau cipuri mai noi Microsoft Edition AMD Ryzen, până la 32 GB RAM și o nouă culoare Ice Blue care înlocuiește Cobalt Blue pe Surface Laptop 3.

Cea mai notabilă schimbare a noului Surface Laptop va fi că cipurile AMD Ryzen vor fi disponibile în 13.Varianta de 5 inchi pentru prima data. În ultima generație, cipurile AMD erau exclusive modelului de 15 inchi. Am auzit că Surface Laptop va începe livrarea când va în aprilie.

Surface Go 3: necunoscut

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Microsoft a actualizat Surface Go la începutul anului 2020 cu un procesor mai puternic și rame mai subțiri, așa că este puțin probabil să avem o reîmprospătare atât de curând în 2021. Microsoft plănuia să lanseze o versiune neagră a Surface Go 2 la începutul anului 2021, dar am auzit că SKU a fost anulat și acum nu va fi livrat.

Mulți au speculat că Microsoft va lansa un Surface Go actualizat în primăvară cu Windows 10X. Deși acest lucru are sens pe hârtie, nu am auzit din nicio sursă că acesta va fi cazul. Ni s-a spus că lansarea Windows 10X în primăvară va fi un eveniment discret și probabil că nu va avea imediat niciun hardware de la Microsoft disponibil.

Surface Laptop Go 2: probabil

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Microsoft tocmai a introdus Surface Laptop Go la sfârșitul anului 2020. Nu este sigur cât de bine se vinde, dar cu siguranță ne-a plăcut.

Am putut vedea Microsoft reîmprospătând Surface Laptop Go 2 pentru sfârșitul anului 2021 cu un upgrade de procesor și, probabil, nu au mai puțini ecranului. De asemenea, nu ne-am plânge dacă Microsoft adaugă câteva taste iluminate din spate de date aceasta.

Surface Neo: Întârziat

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Microsoft a amânat în mod notoriu Surface Neo din 2020 până când va în viitor. Încă nu știm când va fi livrat Surface Neo, dar, din păcate, nu ne așteptăm la asta în 2021. Ultimele zvonuri pe acest subiect spuneau că Windows 10X nu va fi gata pentru computerele cu ecran dublu până când va în 2022, ceea ce înseamnă că Surface Neo nu se poate lansa până atunci.

Există o șansă foarte mică ca acea lucrare să fie finalizată înainte de termen. Dacă da, poate că o vom vedea la sfârșitul anului 2021, dar nu ne ținem respirația. Întrebarea acum este dacă hardware-ul va fi actualizat deloc? Dacă ar trebui să punem bani pe el, am spune că nu. Designul exterior va fi similar, dar poate că vom vedea un procesor mai nou în interior.

Monitor de suprafață: Poate

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Un monitor de vizualizare Surface a fost în zvonuri de mai multe ori decât putem număra. Ultimele rapoarte sugerau că ar putea apărea în 2020, dar odată cu pandemie și climatul economic actual, acel plan a fost probabil amânat. Sperăm că îl vom vedea în 2021, dar nu avem informații concrete că acesta va fi cazul.

Putem spune că nu va apărea în prima jumătate a anului 2021. Dacă va apărea anul viitor, va fi probabil la un eveniment de toamnă și nu la un eveniment de primăvară.

Surface Cam: necunoscut

Cameră web 4K a Surface Hub 2.Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Una dintre cele mai bune caracteristici ale Windows 10 este Windows Hello pentru autentificare biometrică. Deci, în mod ciudat, Microsoft nu face sau cameră web compatibilă cu Windows Hello pentru computerele care nu o au încorporată.

Nu știm dacă este ceva în lucru, dar ne-ar plăcea să vedem o cameră de suprafață cu tehnologie de autentificare bio încorporată în 2021. Microsoft are o istorie lungă cu LifeCam-ul său bine primit, dar au trecut sau mulțime de ani de când marca a lansat ceva. Putem obține ceva care să provoace dominația Logitech?

Surface Duo 2: planificat

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Are numele de cod „Zeta” și, din sursele noastre, este în dezvoltare din vara anului 2020. Vorbim despre Surface Duo 2 și da, Microsoft ar dori să-l vadă la sfârșitul anului 2021.

În timp ce Surface Duo v1 a fost conceput inițial ca o Surface de buzunar, apoi a rulat sau versiunea de Windows, s-a transformat în etapele sale finale într-un telefon Android. Asta explică de ce îi lipsesc „lucruri de telefon” precum NFC, Qi Wireless, rulează un procesor mai vechi, nu are 5G sau o cameră bună. Nu a fost niciodată intenționat să fie un telefon Android.

Deci, ce se întâmplă când echipa Surface poate construi hardware-ul cunoscând noul său rol? Ne așteptăm ca multe dintre deficiențele versiunii 1 să fie remediate în v2. Să vedem ce se întâmplă.

Cartea de suprafață 4: puțin probabil

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Surface Book 3 a sosit la începutul anului 2020, iar Microsoft nu și-a actualizat niciodată laptopul emblematic la o cadență anuală, spre deosebire de Surface Pro, Surface Pro X și Surface Laptop. Asta înseamnă că o versiune din 2021 – cel puțin un model complet nou – pare puțin probabilă.

Cu siguranță nu ne-ar deranja vedem Microsoft să actualizeze la a 11-a generație a Intel, care oferă o creștere a performanței cu aproximativ 30%. Ar putea să facă asta și să-l numească în continuare Surface Book 3.

Pe termen mai lung, ne-am dori în continuare să vedem reîmprospătat designul Surface Book, inclusiv un trackpad mai mare. Dar asta este ceva care poate trebui să vină în 2022.

Surface Pro X 2: Poate/Probabil

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Microsoft și-a reîmprospătat Surface Pro X bazat pe ARM la sfârșitul anului 2020. A fost un semn promițător, deoarece a fost oferit un nou (și preferat) culoare de platină, diverse culori noi pentru tastaturi, iar procesul a avut un upgrade ușor. Microsoft testează, de asemenea, emulează adecvată pe 64 de biți pentru aplicațiile x86 pentru a face Surface Pro X și mai valoroasă pentru utilizatorii de telefonie mobilă.

Cu toate acestea, actualizarea din 2020 a fost minoră, motiv pentru care nu se numește Surface Pro X 2.

Ce au Microsoft și Qualcomm în pregătire pentru un nou procesor? Nu știm încă, dar Surface Pro X 2 are nevoie de un procesor nou pentru a-i da un pic de pop. Și următoarea versiune ar trebui să aibă și 5G la bord, pentru a o face utilă spre 2022.

Ar părea ciudat să nu vedem Surface Pro X reîmprospătat la sfârșitul anului 2021, așa că depunem acest lucru la poate, dar și probabil.

Surface Studio 3: Necunoscut/Posibil

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Surface Studio 2 are acum peste doi ani. Procesorul său Intel de a 8-a generație arăta vârsta în ziua care a fost lansat.

Ce zici de Surface Studio 3? Am auzit că există planuri pentru unul, dar pandemie de COVID și-a pus eliberarea într-o piesă secundară. La urma urmei, eliberarea celui mai scump consumator Surface atunci când oamenii pierd locurile de muncă și economie, probabil, nu este o idee grozavă.

Îndreptându-se spre 2021, însă, lucrurile ar trebui să se redreseze în a doua jumătate a anului. Acest lucru face un Surface Studio 3 mult mai probabil. Va fi un sistem mai modular, luând indicii de la Surface Hub 2 sau doar actualizați hardware?

Vom lua oricare dintre variante. Vrem doar să vedem Thunderbolt 4, un procesor mai puternic și niște Wi-Fi și Bluetooth mai bune.

Surface Laptop Pro: necunoscut

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Nu există Surface Laptop Pro, dacă ar fi să alegem un dispozitiv care ar putea fi următorul, acesta ar fi.

Problema Microsoft este aceasta: Surface Laptop, în special modelul de 15 inchi, este doar un Ultrabook elegant (adică fără GPU discret). Surface Book3, care are un GPU puternic, are un procesor slab designului tabletei detabile. Asta înseamnă că ambele laptopuri sunt extrem de departe de a fi cele mai puternice disponibile. Această problemă este doar exacerbată de impresionantul procesorului M1 la Apple, care, fără îndoială, va ajunge la gama sa mai mare de MacBook Pro în 2021.

Un laptop Surface Pro ar ajuta la rezolvarea acestei probleme. Luați designul existent al laptopului Surface, poate crește-l la un ecran de 16 inchi, faceți-l puțin mai gros și puneți cel mai recent procesor Intel sau AMD cu un GPU din seria RTX 3xxx. Și vorbim de seria de procesare "H", nu de "U" precum Surface Book și Surface Laptop. Adăugați și mai multe porturi, în timp ce suntem la asta.

Cu alte cuvinte, Microsoft trebuie să facă o stație de lucru puternică, nu doar un Ultrabook elegant.

Căști de suprafață: Foarte probabil

Sursa: Matt Brown / Windows Central

Microsoft are destul de multe accesorii, inclusiv tastaturi și mouse-uri. Nu vom aborda toate acestea, dar căștile Surface și Surface Earbuds vor avea probabil reîmprospătări.

Căștile Surface ar putea folosi un suport de durabilitate mai bun. Și cu Sony, Bose, Razer și acum Apple concurând în căștile de ultimă generație cu anulare a zgomotului, Microsoft are treaba pentru a ieși în evidență din mulțime.

Căștile Surface Earbuds sunt o ofertă unică în comparație cu alte muguri, dar există și multe deficiențe. Funcții inteligente precum întreruperea automată, Bluetooth actualizat și o carcasă care se poate reîncărca fără fir sunt câteva lucruri care nu vin în minte pe care am dori să le vedem să vă faceți bine.

Suprafață: tehnologie generală

Razer Book 13 cu ecran antireflex.Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

În cele din urmă, există o scurtă listă de lucruri pe care am dori să vedem că brandul Surface începe să îmbrățișeze. Unele dintre acestea am mai scris despre acestea, așa că să sperăm că Microsoft le ascultă:

 • Afișaje antireflex: A nu se confunda cu anti-orbire mat, această tehnologie este aceeași cea folosită în ochelari de vedere. Acoperirea reduce strălucirea fără a sacrifica contrastul și acuitatea. HP și Dell o îmbrățișează, de ce vrei să faci ochii tăi nu vor deveni felul de a încorda. Îngrijorat de zgârieturile stiloului? Pune-l în spatele sticlei.
 • 5G: Microsoft este, de asemenea, conservator în ceea ce privește noile funcții, așa că nu lansează Surface Duo sau Surface Pro X cu 5G este aproape iertabilă. Dar pentru dispozitivele care vor fi lansate la sfârșitul anului 2021? Aceia mai bine au 5G, sau vom fi supărați.
 • Thunderbolt 4: Microsoft a fost timid să îmbrățișeze Thunderbolt în oricare dintre dispozitivele sale. Acest lucru trebuie să se termine cu Thunderbolt 4 care va intra în masă. În timp ce unele argumente despre compatibilitate au ținută apă în 2017-2019, va fi complet ridicol dacă rulați o Surface la sfârșitul anului 2021/începutul lui 2022 doar cu USB 3.2.
 • HDR: Iată un fapt evident: oamenii folosesc dispozitivele Surface pentru muncă și plăcere. Asta înseamnă că oamenii urmăresc filme pe computerele Surface atunci când călătoresc, pe canapea sau într-o cameră de hotel. HDR nu este un truc, deoarece ecranului dvs. un pumn suplimentar. Lenovo îmbrățișează Dolby Vision, Dell are Cinema Color, iar HP sunt și optimizări. De ce nu Surface?
 • Pen de suprafață?: Au trecut ani de când Surface Pen a primit vreo etapă tehnologică. Nu suntem siguri care stau latenței, înclinării și acurateței, dar într-adevăr, suntem în întârziere pentru ceva care să facă Surface Pen mai bun decât S Pen-ul Samsung sau creionul Apple. Draapta?
 • Mai mult AI: Intel a promovat AI pentru platforma de generație a 11-a. Vedem câteva rezultate reale cu laptopurile HP care pot ajusta automat profilurile de culoare și încărcarea procesorului în funcție de aplicație pe care o utilizați. Companiile folosesc acum senzori Time-of-Flight (TOF) pentru a vă detecta prezența fără a utiliza camera pentru a vă bloca automat computerul. Microfoanele pot folosi acum AI pentru a reduce zgomotul de fundal. Vom vedea ceva din această suprafață magică în Surface?

Ce ne-a lipsit?

Pentru 2021, Microsoft are multe în plan pentru Surface. O parte din ceea ce am scris aici este evident – ​​​​Surface Laptop 4 – în timp ce pe alte dispozitive, planurile nu sunt atât de clare ca Surface Go 3. Știm că va exista un Surface Go 3; pur și simplu nu suntem siguri când.

De asemenea, ne-ar plăcea să vedem un tip de purtabil Surface. La urma urmei, Microsoft Band a avut o mulțime de idei grozave și tehnologie. Dar, de asemenea, nu avem nicio perspectivă care să sugereze că ceva de genul acesta este în lucru. Dar cine știe?

Ce altceva ați dori să vedeți fie pentru dispozitivele Surface noi, fie pentru funcțiile care lipesc în prezent și pe care le considerați necesare? Anunță-ne.

Și dacă sunteți curios despre starea Windows 10, verificați articolul nostru 2021 se pregătește a fi un mare pentru Windows 10, inclusiv cel mai recent Windows 10X.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here