Ce sperăm să vedem într-o nouă suprafață de 10 inchi de la Microsoft

Se zvonește că Microsoft pregătește sau nouă tabletă Surface de 10 inchi, la prețuri accesibile, pentru a lansa mai târziu în acest an. Ultima dată când Microsoft și-a actualizat linia non-pro de tablete Surface a fost în 2015 cu Surface 3, care a fost un 10.Tabletă Surface de 8 inchi care arăta practic ca un mini Surface Pro 3.

Surface 3 a fost livrat la un preț de 499 USD, care era mult mai ieftin decât Surface Pro 3 la acea vreme. Din această cauză, Surface 3 a devenit rapid unul dintre cele mai populare dispozitive.

Și eu am luat un Surface 3 și mi-a plăcut absolut. Totuși, nu a fost lipsit de defect, dintre care unele au fost moștenite de la Surface Pro 3 și majoritatea au fost remediate cu Surface Pro 4 a lansat mai târziu în același an. Așadar, iată câteva lucruri pe care sperăm să le vedem într-o nouă tabletă Surface non-pro de 10 inchi.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ecran puțin mai mare în corp de aceeași dimensiune

Surface 3 a fost ultima Surface care a prevăzut un buton tactil capacitiv dedicat Windows pentru a vă duce la ecranul Start. Acest lucru era important pe vremea când Windows 8.1 a fost un lucru, dar acum că Windows 10 este aici, nevoia de butoane de acasă dedicate sub ecran în sine nu mai este necesar. Așadar, cu noul Surface de 10 inchi, ne-ar plăcea să vedem Microsoft să o elimine în favoarea unui ecran mai mare, la fel cum a făcut cu Surface Pro 4.

Dacă este posibil, această schimbare i-ar permite Microsoft să încadreze ceva de genul unui ecran de 11 inchi în șasiu de aceeași dimensiune. Surface 3 este un dispozitiv mic, iar micșorarea ramelor în favoarea adăugării unui ecran mai mare ar fi foarte apreciată.

Accesoriu Tip Cover actualizat

Surface 3 a fost din nou ultima Surface livrată cu designul „vechi” Type Cover, care includea o tastatură cu gust foarte apropiat. Cu Surface Pro 4, Microsoft a rafinat acest design introducând multe mai mici, care sunt mai bine definite pe tastatură. Designul Surface Pro 4 Type Cover a fost o creștere semnificativă față de Surface Pro 3, așa că ne-am dori să vedem aceleași modele Pro 4 Type Cover aplicate și la noua suprafață de 10 inchi.

Microsoft ar putea introduce, de asemenea, ediții actualizate de Alcantara Type Cover pentru a avea grijă să arunce puțini bani în plus pentru un Type Cover mai arătos. Husele de tip Alcantara sunt cu adevărat ceva special, așa că cu siguranță aș dori opțiunea de a alege o tabletă mea Surface mai mică. Și în funcție de fapt dacă Microsoft adaugă Windows Hello pe tabletă, dacă nu, Microsoft ar putea chiar să lanseze sau să huse de tip amprentă actualizată și pentru aceasta.

O ediție ARM

Am scris puțin despre motivul pentru care se zvonește că Microsoft nu folosește un cip ARM în 10 inchi, dar asta nu înseamnă că încă nu mi-ar plăcea să văd sau versiunea ARM. O suprafață de 10 inchi alimentată de ARM are sens, mai ales dacă este proiectată ca un dispozitiv de consum și productivitate ușoară, așa cum a fost inițial Surface 3. ARM are multe beneficii, inclusiv o durată mare de viață a bateriei și capacități de trezire instantanee, la fel ca smartphone-ul tău.

Poziții nelimitate ale suportului

Linia non-profesională Surface a fost în mod ciudat locul în care suportul rămâne în urmă în ceea ce caută utilitatea. Linia Pro are o balamă bazată pe, care îi permite să fie poziționată în orice fel de bine. Surface 3 nu avea o astfel de suport, chiar dacă a fost lansat după Surface Pro 3. Ne-ar plăcea să vedem că Microsoft optează în sfârșit pentru aceeași balamă de frecare și în linia Surface de 10 inchi.

Sau, cel puțin, dă-ne un suport care sunt mai multe poziții decât doar trei. Dă-ne cinci sau șase dintre ele pentru o eficiență maximă pentru oricine îl folosește.

Integrați Windows Hello

Pornind de la aducerea unui scaner de amprentă la accesorii Surface de 10 inchi, ar fi minunat dacă Microsoft ar construi Windows Hello direct în tabletă. Surface Pro folosește camere IR pentru recunoașterea facială Windows Hello și funcționează excelent. Ar putea fi totuși prea scump, așa că poate un scaner de amprentă este puțin mai potrivit.

Microsoft ar putea pune scanerul de amprentă pe butonul de blocare/pornire, ceva ce alți producători de tablete, laptopuri și smartphone-uri au făcut în trecut. Acest lucru permite utilizatorilor să se conecteze imediat când pornesc dispozitivul și ar fi grozav pe o suprafață de 10 inchi.

Ce speri să vezi?

Aceasta este lista noastra de dorințe cu lucruri pe care sperăm să le vedem în următoarea Surface non-pro de la Microsoft. Desigur, o mare parte din ceea ce sperăm va depinde în mare măsură dacă acestea pot fi aduse sau nu, menținând în același timp prețurile scăzute. Jumătate din motivul pentru care Surface 3 a compromis lucruri precum suportul a fost că era mai ieftin să facă acest lucru pentru a menține costurile sub 499 USD.

Se zvonește această nouă suprafață de 10 inchi va fi pusă în vânzare pentru doar 400 USD, așa că colțurile vor trebui tăiate și, ca atare, probabil că nu este corect să ne așteptăm la atât de mult pentru atât de puțin. Indiferent, vrem să știm ce sperați să vedeți într-o nouă suprafață de 10 inchi, așa că anunțați-ne în comentariile de mai jos!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here