La ce oră se lansează World of Warcraft: Shadowlands în regiunea ta?

Sursa: Blizzard Entertainment

Ce trebuie sa stii

  • World of Warcraft: Shadowlands se lansează pe 23 sau 24 noiembrie, în funcție de fusul tău orar.
  • Cea mai recentă expansiune a MMO-ului duce jucătorii în viața de apoi.
  • După ce limita de nivel a fost redusă la 50, jucătorii vor putea acum să ajungă la nivelul înapoi până la 60.

World of Warcraft: Shadowlands a fost inițial programat să se lanseze pe 27 octombrie, dar a fost amânat până pe 23 noiembrie pentru a oferi echipei de dezvoltare ceva timp suplimentar pentru a șlefui și echilibra experiența. Acum acea zi este aproape aici!

Dacă abia așteptați să călătorești în tărâmurile morților și să lupți împotriva amenințării lui Jailer și Sylvanas Windrunner, vei dori să fii conectat la momentul lansării. Jocul va fi lansat simultan pe majoritatea piețelor majore din lume, ceea ce înseamnă că timpul va depinde de locația dvs. Am alcătuit o listă la îndemână:

  • 3 p.m. PST 23 noiembrie (Los Angeles)
  • 6 p.m. EST 23 noiembrie (New York)
  • 8 p.m. BRT 23 noiembrie (Sao Paulo)
  • 11 p.m. GMT 23 noiembrie (Londra)
  • 12 a.m. CET 24 noiembrie (Paris)
  • 1 a.m. SAST 24 noiembrie (Cape Town)
  • 2 a.m. TRT 24 noiembrie (Ankara)
  • 2 a.m. MSK 24 noiembrie (Moscova)
  • 3 a.m. GST 24 noiembrie (Abu Dhabi)
  • 7 a.m. CST 24 noiembrie (Taipei)
  • 8 a.m. KST 24 noiembrie (Seul)
  • 10 a.m. AEDT 24 noiembrie (Sydney)

Suntem încântați să avem șansa de a juca prin tot noul conținut. Reveniți aici în curând pentru recenzia noastră Shadowlands.

Incarca

Luptă.card cadou net

Ușor de folosit

Cu Battle.carduri cadou net, puteți să vă stocați și să luați orice jocuri sau suplimente doriți, inclusiv World of Warcraft: Shadowlands, următoarea expansiune majoră pentru acest MMORPG de lungă durată.

  • De la 20 USD la Amazon

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here