Ce alte jocuri ar putea face față Mojang Studios alături de Minecraft?

Sursa: Mojang Studios

Mojang Studios este o echipă renumită de indivizi talentați și este responsabil pentru aducerea la viață a uneia dintre cele mai populare și influente jocuri video din toate timpurile: Minecraft. În loc să se odihnească pe lauri de la concepția lui Minecraft în 2009, studioul a continuat și a îmbunătățit în mod constant capodopera sa de supraviețuire cu nisip cu un flux nesfârșit de actualizări, cultivându-se în cele din urmă în actualizarea Caves and Cliffs, parțial lansată.

În timp ce Minecraft continuă să crească în toate direcțiile, universul Minecraft mai larg continuă să se extindă rapid. Mojang a lansat deja noi titluri în cadrul francizei Minecraft și există o posibilitate foarte reală ca proiecte noi-nouțe să fie în lucru. Studioul postează în mod regulat artă conceptuală Minecraft tentantă pe paginile sale de socializare, ceea ce nu face să speculăm ce anume ar putea găti Mojang în culise.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ce urmează pentru Minecraft, unul dintre cele mai grozave jocuri din toate timpurile?

Universul Minecraft se extinde

Sursa: Mojang Studios

Minecraft, aproape în contrast puternic cu modul său de joc accesibil și cu imaginile blânde în „stil voxel”, este un uriaș de nestăpânit în industria jocurilor video, cu peste 238 de milioane de copii vândute pe aproape fiecare platformă de jocuri modernă imaginabilă. Aceste statistici de vânzări copleșitoare sunt susținute de reținerea impresionantă a Minecraft, care vede adesea peste 100 de milioane de jucători să joace jocul în fiecare lună. Minecraft este un brand binecunoscut chiar și printre oamenii care nu joacă jocuri video și atunci a dat naștere unui ocean de jucării și cadouri licențiate.

Cu acest rezumat impresionant al realizărilor din spatele Minecraft, ar fi de înțeles dacă Mojang Studios nu ar fi dorit să experimenteze noi idei și direcții. Și totuși, Minecraft Dungeons a fost lansat ca o extensie fantastică a universului și francizei Minecraft într-un gen complet nou: RPG-uri de acțiune. În ciuda mecanismelor sale de joc extrem de diferite, Minecraft Dungeons a lovit cu mult peste 10 milioane de jucători înainte de sosirea pe Steam la începutul acestui an. Minecraft Dungeons a adus noi știri și profunzime universului Minecraft fără a sacrifica accesibilitatea inatacabilă și agnosticismul platformei predecesorului său.

Minecraft este un brand binecunoscut chiar și printre oamenii care nu joacă jocuri video.

Chiar și Minecraft Earth merită menționate. În ciuda eșecului Minecraft Earth de a aduce Minecraft în lumea reală, mult defăimatul joc AR mobil a fost un alt exemplu al dorinței flagrante a lui Mojang de a aborda „Minecraft” în moduri extrem de noi. Ar fi reuși dacă nu ar fi fost o serie nefericită de pași greșiți și de decizii teribile.

Este clar că Mojang Studios nu se va opri la unul sau chiar două dintre cele mai bune jocuri de pe Xbox sau orice altă platformă modernă de jocuri. Când „Mojang” a devenit „Mojang Studios”, ceea ce înseamnă schimbare pentru studio, pe măsură ce s-au mutat în noi birouri în toată lumea, s-a tachinat că cele două jocuri noi sunt în lucru. Avem motiv să credem că aceste proiecte sunt reale, dar cu adevărat nu avem dovezi concret referitor la ceea ce ar putea fi.

Posibilitățile sunt nesfârșite

Sursa: Mojang Studios

Imaginile de mai sus sunt diferite imagini pixel art partajate de Mojang Studios prin intermediul rețelelor sale de socializare, în principal Instagram. Nu, nu sunt nici de produse reale și sunt neapărat indicative pentru orice dezvoltare Mojang. Totuși, evidențiază cât de atrăgător ar putea fi un nou joc de echipa legendară. Fără informații concrete, discutarea diferitelor posibilități este pur speculativă, dar este totuși interesant să te arunci în direcțiile nesfârșite pe care Mojang ar putea să ia marca Minecraft sau chiar să întrețină posibilitatea ca să urmărească jocul lui Mojang să lase în următorul Minecraft în întregime.

Ideile de mai jos sunt o combinație de interese și curiozități propuse de mine sau de colegii mei de echipă. Realitatea ar putea fi undeva printre aceste intrări sau într-un alt univers cu totul.

Simularea vieții

Una dintre cele mai evidente căi pe care Mojang ar putea să le urmeze cu un nou joc Minecraft este genul liniștit „simularea vieții”, care este dominat de marii din jocuri precum Stardew Valley și Animal Crossing: New Horizons, precum și de pietre indie precum Ooblets.

După cum sugerează și numele, jocurile de simulare a vieții încurajează jucătorii să încetinească și să creeze o viață nouă pentru ei înșiși, fie prin agricultură, vânătoare, pescuit și alte mecanisme de colectare a resurselor, dezvoltând relații și conexiuni cu diverse NPC-uri, explorează lumea și făcând noi descoperiri. , construirea unei case sau a unei baze în care să locuiască și multe altele.

Toate aceste mecanici și multe altele ar putea fi o potrivire cu universul Minecraft, mai ales că originalul prezinta multe dintre aceste elemente (deși încadrate într-un context de supraviețuire). Cred că ar fi grozav să preia controlul asupra unui „aventurier pensionat” sau ceva de genul acesta, care se mută într-un sat Minecraft carismatic și plin de viață pentru a-și croi sau bucată mai blândă de viață. Un joc de simulare a vieții Minecraft s-ar putea dovedi a fi chiar mai captivant decât originalul, dacă este realizat corect și plin cu o mulțime de detalii și farmec.

RPG

Mojang și-a băgat deja degetele în genul „RPG” terifiant de expansiv cu Minecraft Dungeons, un RPG de acțiune care ia după titluri precum Diablo 2: Resurrected, în care jucătorii participă la val după val de lupte izometrice intense pentru a câștiga echipamente noi. puternice. și progresează printr-o poveste fantastică dramatică.

Cu toate acestea, există și alte idei RPG pe care Mojang le-ar putea valorifica. Un RPG în stilul Pokémon care prezintă viața de viață diverse a lui Minecraft (și mai multe variante care au fost create pentru Minecraft Earth nu mai sunt folosite) ar fi foarte distractiv, și o primă mai aprofundată- persoană sau RPG la persoana a treia. care abordează o lume deschisă mai largă și o poveste mai profundă decât Minecraft Dungeons.

RPG-urile sunt absolut masive și există multe lucruri pe care Mojang le-ar putea face față în acest gen care s-ar potrivi cu universul Minecraft. Desigur, RPG-urile sunt, de asemenea, o grămadă de muncă de adunat, ceea ce este ceva de la care Mojang ar putea să se ferească pentru o ramură experimentală a Minecraft.

Strategie în timp real

Minecraft a stabilit că are un univers din ce în ce mai plin de știri, cu o mare varietate de mafiote din care să tragă și un stil de artă atrăgător care funcționează în mai multe genuri. Luând toate acestea, Mojang ar putea crea o strategie în timp real stabilită în lumea Minecraft. Jucătorii vor trebui să navigheze cu experiență în jurul armatelor de mafiote inamice pentru a supraviețui sau pentru a-și crea propriile teritorii de nepătruns, care pot rezista atacurilor din partea oricărei amenințări exterioare.

Genul RTS este un spațiu intimidant plin cu titluri excelente și extrem de diverse și există mult loc ca Mojang să-și creeze propriul amestec special pentru multe dintre piesele pe care le-au arătat că le-au. Mojang a dovedit, de asemenea, că este grozav să se gândească la detalii și la modul în care piesele obscure pot interacționa, o abilitate vitală pentru a crea un titlu inteligent de strategie în timp real.

Strategiile în timp real au o mulțime de piese în mișcare și sisteme profunde, totuși, care pot declanșa o echipă care nu este obișnuită să dezvolte astfel de jocuri. Dacă Mojang a ales să se miște în această direcție, ar trebui să aibă o grijă deosebită pentru a dezvolta un joc care să se compare cu cel mai bun din gen.

Platformă de acțiune

Este posibil ca mulți jucători Minecraft să nu conștientizeze acest lucru, dar un subgrup răspândit din Minecraft adoră parkour și platforming. Hărțile întregi sunt concepute exclusiv cu obstacole intense și precise, aveți grijă ca să îndemânare și pentru a parcurge dintr-o singură bucată. Instrumentele creative și libertatea lui Minecraft le permit jucătorilor să urmărească acest lucru, dar există și meritul ca Mojang să preia această idee și să o transforme într-un joc cu drepturi depline.

Un joc de platformă de acțiune, probabil un 2.5D side-scroller, ar putea lua bazele care sunt deja prezentate în Minecraft, dar să înăsprească controalele și să facă mișcarea mai fluidă, să adauge mecanici de luptă mai adaptate și să introducă o poveste nouă în universul Minecraft, care îi duce pe jucători într-un loc. -o aventură prin multe biome. și medii. Ahem, blocurile de construcție sunt deja acolo.

Să fii însărcinat să navighezi într-o lume periculoasă în timp ce lupți împotriva mafioților, să folosești instrumente limitate de săpături sau minerit pentru a găsește noi căi și, altfel, să-ți testezi la maximum reflexele și abilitățile de platformă, ar putea fi completare interesantă pentru universul Minecraft. Mojang ar trebui să găsească imaginile și detaliile de mediu aici, totuși, făcând ceva mai aproape de Minecraft Dungeons decât de Minecraft obișnuit. De asemenea, este esențial ca mișcarea să se simtă „doar corectă”, un detaliu pe care mulți jucători de platformă de acțiune tocmai l-au ratat în trecut.

Constructor de oraș

Oamenii au petrecut mii de ore construite în Minecraft, creând orașe luxoase și complicate detalii, sculpturi, mașini și practice tot ceea ce puteți imagina. Deci, ce ar fi dacă Mojang a dus this idee la o scară mai largă și a creat un constructor de orașe pe tema Minecraft?? Proiectarea și extinderea unui oraș Minecraft viu și respirabil sună ciudat de atrăgător, mai ales în stilul clasic „voxel” popularizat de Minecraft.

Și mai bine, un constructor de orașe Minecraft ar putea să vă permiteți să importați construcții și structuri din vanilla Minecraft, permițându-vă să vă proiectați toate clădirile „Stil Spore”, oferindu-vă orașului un caracter unic. Jucătorii dedică deja sau mulțime de timp pentru a construi orașe staționare care sunt splendide la scară lor, dar în cele din urmă se simte înghețate în timp.

Cu un joc de constructii de orașe în stilul Cities: Skylines, jucătorii și-ar putea construi orașul perfect și ar putea să-l privească pe cont propriu evoluând, cu o economie funcțională, turism, evenimente și dezastre din lumea naturală și multe altele. De asemenea, de ce sună atât de distractiv să vă proiectați propria rețea de utilități pe bază de piatră roșie?

Un IP nou-nouț

Pentru cea mai mare parte a acestui articol, am lucrat pe baza ipotezei că orice joc viitor de la Mojang Studios ar intra, fără îndoială, sub umbrela Minecraft. Deși aceasta este o presupunere perfectă rezonabilă, există posibilitatea ca Mojang să decidă să lase în următorul univers Minecraft și să creeze un joc sau IP complet nou.

Brandul Minecraft este surprinzător de flexibil și este capabil să se adapteze, cel puțin în teorie, la o mare varietate de genuri și categorii. Dacă Mojang decide să-și direcționeze dezvoltatorii extrem de talentați și versatilitatea să lucreze la o idee complet nouă, care nu se bazează pe Minecraft, posibilitățile sunt absolut nesfârșite.

Un non-Minecraft a venit din Mojang sună aproape străin în natură. Cu toate acestea, succesul incontestabil al Minecraft și Minecraft Dungeons, combinat cu securitatea confortabilă a lui Mojang, care se află sub aripile Microsoft, intenționăm că sunt ocazia de a experimenta idei și proiecte sălbatice. Mulți jucători ar putea ezita să fie entuziasmați de un nou joc de la Mojang care nu este, știți, lucrul pentru care toată lumea îl cunoaște pe Mojang, dar potențialul există.

Așteptând dezvăluirea

Sursa: Windows Central | Studiourile Mojang

La sfârșitul zilei, toate acestea sunt pure speculații. Mojang Studios lucrează aproape sigur la ceva despre care nu știm, dar nu vom ști ce este până când nu devine realitate. Multe jocuri și experimente se destramă la începutul dezvoltării și nu văd niciodată lumina zilei, așa că există șansa ca Mojang să renunțe la orice lucru cu care s-ar putea schimba în fundal.

Putem specula tot ce ne dorim, dar numai Mojang are puterea de a confirma sau infirma.

Totuși, există șanse egale să vedem un nou joc de la Mojang într-un viitor nu atât de îndepărtat, care poate oferi jucătorilor ceva de care să fie entuziasmați. Putem postula tot ce ne dorim, dar numai Mojang Studios poate spulbera presupunerile confirmând sau infirmând existența unui nou joc. Nu putem spune când (dacă) se poate întâmpla asta, dar putem ghici bine în locul cel mai plauzibil.

Mojang găzduiește Minecraft Live 2021 în octombrie. 16, 2021, unde va împărtăși știri și despre toate cele mai mari evoluții din universul Minecraft. Probabil că vom vedea mai multe din actualizarea Caves and Cliffs pentru Minecraft, orice următor pentru Minecraft Dungeons și multe altele. Dacă Mojang are ceva de care are încredere să-l arate, Minecraft Live este o platformă potrivită pentru a face acest lucru.

Nu ne vom ține respirația pentru un joc nou-nouț de la Mojang Studios în timp ce urmărim Minecraft Live 2021, dar încă ne vom fantezi despre toate posibilitățile de îngrijire a Minecraft (și nu numai) le deține atunci când suntem în mâinile acestui studio.

Capodopera originală

Minecraft

Începutul măreției

Minecraft este un succes incontestabil și complet. A vândut copii în sute de milioane, are o mulțime de jucători dedicați și vă permiteți să vă deblocați fiecare dorință creativă. Este fundația pe care se construiește Mojang Studios și, fără îndoială, va inspira orice viitoare jocuri pe care le face.

  • 20 USD la Microsoft (Xbox Starter Collection)
  • 30 USD la Microsoft (Windows Starter Collection)
  • 30 USD pe Amazon (Colecția PlayStation Starter)
  • 30 USD pe Amazon (Switch)

Începutul a ceva nou

Minecraft Dungeons Ultimate Edition

Măreția lovește de două ori

Minecraft Dungeons a lansat o cantitate ridicolă de conținut de la lansare, iar acum jucătorii pot obține acces la toate dintr-o singură lovitură cu Minecraft Dungeons Ultimate Edition, un pachet bazat pe valoare care include jocul de bază și toate cele șase DLC-uri lansate. Minecraft Dungeons este prima expansiune adecvată pentru universul Minecraft și poate să nu fie ultima.

  • 40 USD la Microsoft (Xbox)
  • 40 USD la Microsoft (PC)
  • 20 USD la Microsoft (supliment Xbox)
  • 20 USD la Microsoft (supliment pentru PC)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here