Ce plăci de bază se vor potrivi în interiorul NZXT H1?

Sursa: Rich Edmonds / Windows Central

Cel mai bun raspuns: NZXT H1 va primi doar plăci de bază Mini-ITX. Toate celelalte plăci de bază ATX pur și simplu nu se vor potrivi în șasiu compact.

  • Carcasă mică și puternică: NZXT H1 (350 USD la Amazon)
  • Pentru AMD: MSI B450I Gaming Plus AC (129 USD la Amazon)
  • Pentru Intel: ASUS ROG Strix Z390-I Gaming (242 USD la Amazon)

Alegeți o placă de bază Mini-ITX

Ca și alte carcase Mini-ITX, NZXT H1 este proiectat să fie compact. Nu veți putea înghesui cele mai mari componente ale PC-ului în interior și nici nu va fi posibil să lucrați într-o buclă personalizată de răcire cu apă cu un radiator și un rezervor de dimensiuni mari. Aveți puțin spațiu și singura dimensiune de plasă de bază disponibilă este Mini-ITX.

Plăcile de bază Mini-ITX sunt în esență versiuni mai mici ale plăcilor de bază microATX, care sunt la rândul lor versiuni mai mici ale plăcilor de bază ATX. Nu pierdeți niciuna dintre funcționalitățile de bază ale unei plăci de bază, dar furnizorii nu vor putea să încapă totul pe placa de circuit mai mică. Este posibil să aveți două porturi SATA în loc de opt sau într-un singur slot PCIe în loc de patru.

Pentru H1, dimensiunile plăcii de bază trebuie să fie de 170 x 170 mm. Orice placă de bază Mini-ITX de pe piață va funcționa, dar va trebui să selectați o funcție de procesare pe care să intenționați să îl utilizați. Am furnizat două exemple bune aici, unul pentru sisteme alimentate de AMD și altul pentru Intel.

Caz superb

NZXT H1

Carcasă compactă pentru PC cu saci de potențial

H1 de la NZXT poate părea destul de scump, dar pentru preț, nu obțineți doar o carcasă Mini-ITX de înaltă calitate, ci și un alimentator preinstalat de 650 W și un cooler AIO.

  • 350 USD pe Amazon

Placa de baza AMD

MSI B450I Gaming Plus AC

Pentru fanii AMD

Această placă de bază acceptă cea mai recentă generație de procesare Ryzen 3000, poate lua până la 32 GB de RAM DDR4 și are câteva antete de ventilator pentru a menționa totul în H1. Este fiabil și MSI folosește componente de calitate.

  • 129 USD pe Amazon

Placa de baza Intel

Gaming ASUS ROG Strix Z390-I

Pentru echipa albastră

This place of the ASUS acceptă procesoare Intel din a 8-a și a 9-a generație, cu dublă M.2 sloturi, componente pentru overclock stabilă și fiabilă și o mulțime de măsuri de siguranță necesare care fac din aceasta sau platformă mică excepțională.

  • 242 USD pe Amazon
  • 323 USD la Walmart

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here