Cum este să câștigi sau să provoci Foursquare Swarm

Roiul nu este foarte popular. Cu siguranță nu este Snapchat, dar serviciul înregistrează în medie nouă milioane de înregistrări pe zi, potrivit Foursquare, compania-mamă a Swarm. Baza de utilizatori a lui Swarm este, de asemenea, loială; aceia dintre noi care încă ating aplicația în mod regulat sunt duri.

În iunie trecut, Swarm a început să ruleze „Provocări” obișnuite, în cadrul acestora pot câștiga o varietate de lucruri interesante. Pentru a intra, trebuie doar să vă faceți check-in în anumite tipuri de locații de un anumit număr de ori într-o anumită perioadă.

Îmi plac lucrurile cool, în special cele gratuite. Așa că m-am înregistrat și m-am înregistrat, am intrat Provocare după Provocare și mi-am încrucișat degetele. Au trecut luni. Din păcate, nu am avut noroc pentru mine

până în decembrie anul trecut, când am primit cea mai grozavă notificare Swarm. Am câștigat promoția Swarm Touchdown pentru că am vizitat locații legate de sport. Un fel de.

Verificați Swarm pentru telefonul Windows

Cum este să câștigi o Provocare Swarm

În primul rând, am primit o notificare în aplicație, care m-a informat că sunt „un potențial câștigător." Am dat clic pe el și am completat un formular în cadrul aplicației care solicită câteva informații de contact de bază. Câteva zile mai târziu, am primit un e-mail de la un angajat Foursquare care mi-a spus cu amabilitate că voi auzi în curând de la un alt angajat, care mi-ar trimite un fel de formular pe care trebuie să-l completez. pentru a-mi revendica câștigurile.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Totuși, încă nu era clar ce am câștigat.

Marele premiu pentru Touchdown Challenge a fost o excursie pentru a vedea echipa de fotbal NFL aleasă de dvs., împreună cu ceva echipament și bani de cheltuire. Fiind un fan al sportului din New England, gândul de a merge la scumpul stadion Gillette pentru a-i vedea gratuit pe Patrioți suna grozav. Nici premiul pe locul al doilea nu a fost prea mizerabil: un certificat cadou de 100 USD pentru un tricou la alegerea ta.

Swarm m-a contactat a doua zi cu o „afidavit de eligibilitate”, care m-a făcut să precizez că nu lucrez pentru companie și nici unul dintre membrii familiilor mele. De asemenea, mi-a spus în litere mici că nu am câștigat marele premiu, ci doar unul dintre certificatele cadou de 100 USD. Păcat. Totuși, un tricou gratuit este un tricou gratuit, corect? (Persoana care a câștigat marele premiu a prins un joc cu Delfinii în Miami în decembrie.)

La mai bine de o lună de la trimiterea formularului, încă nu primește un premiu. Niciodată unul care să renunțe la lucruri cool gratuite, am urmărit, iar compania mi-a spus că premiul meu va fi prins poștă în curând. Trei săptămâni mai târziu, a sosit la ușa mea un plic minuscul, adresat de mână, care părea sau invitația la petrecerea de naștere a unui copil. Conține un card de câștigător de la Swarm și un voucher de 100 USD pentru Fanatics.com, un comerciant online de îmbrăcăminte sport.

Recomandări de la un câștigător Swarm Challenge

În primul rând, sunt un mare fan al câștigării Provocărilor Swarm. Ar trebui să încerci ceva timp.

Sunt fan New England Patriots, dar nu sunt fan National Football League (NFL) - este o organizație discutabilă condusă de cel puțin câțiva oameni lipiți de etică. Când cumpărați un tricou NFL cu licență oficială, liga vă ia sau bucată din bani. Nu vreau să susțin NFL, așa că mi-am folosit certificatul cadou pentru a cumpăra un nou tricou Boston Celtics.

Mi-ai murit să critic Swarm și Foursquare când tocmai mi-au dat 100 USD, dar o comunicare mai clară ar fi fost de ajutor. Compania i-au trebuit aproape două luni să-mi trimită câștigurile și dacă aș fi vrut să-mi cumpăr un nou tricou elegant Tom Brady pe care să-l port în timpul glorioasei victorii la Super Bowl de weekend-ul trecut (îmi pare rău. Haters), nu aș fi avut timp să fac. comandați unul și primiți-l înainte de marele joc. Așa ceva înfrânge scopul unui concurs legat de fotbalul NFL.

Totuși: Roiul Mulțumesc!

Dacă nu sunteți familiarizat cu aplicația, consultați Foursquare Swarm pentru telefonul Windows. Este disponibil și pentru Android și iOS.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here