Ce este Sea of ​​​​Thieves' Plunder Pass?

Sursa: Windows Central

Rare a dezvăluit recent că Sezonul unu al jocului lor pirați cu nisip, Sea of ​​​​Thieves va fi lansat pe 28 ianuarie 2020. This abordare sezonieră a noilor reduceri de conținut oferă noi provocări, obiective, un nou sistem de progres și răspuns la un Battle Pass premium - Plunder Pass.

Dar ce anume aduce acest serviciu plătit pentru Sea of ​​​​Thieves? Și ce obțineți cu această ofertă premium opțională? Iată tot ce știm până acum despre Sea of ​​​​Thieves Plunder Pass.

Ce va aduce 'Seasons' lui Sea of ​​​​Thieves?

Din punct de vedere istoric, Sea of ​​​​Thieves s-a concentrat pe scăderi lunare mari de conținut sau evenimente live care evidențiază noile funcții și recompense care vin în joc. În continuare, Seasons va schimba modul în care sunt introduse actualizările.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sezoanele se vor întinde pe trei luni și vor începe cu o parte principală de conținut nou. De acolo, în fiecare lună va avea loc propriul eveniment live special, similar cu „Soarta damna”, care se concentrează pe activitățile prezentate și oferă recompense unice. Sezonul unu va începe cu un nou tip de călătorie a alianței comerciale care îi cere jucătorilor să localizeze epavele pierdute în jurul Mării Hoților.

Sursa: Miles Dompier/Windows Central

Pe lângă noile călătorii pe care jucătorii le pot aborda, Sezonul unu al Sea of ​​​​Thieves va introduce și un nou sistem de progresie sezonieră, despre care directorul de creație Mike Chapman spune că „este cea mai mare schimbare a sistemului nostru de progres de la lansare." Jucătorii pot progresa prin 100 de niveluri de renume pirat pentru a debloca noi recompense completând Probele cu pirat cu câteva obiecte speciale pentru Legendele piratilor.

Accentul acestui nou sistem de progres este de a adăuga mai multă valoare tangibilă fiecărei sesiuni de Sea of ​​​​Thieves pe care o joacă. Chiar dacă nu finalizați sau călătorie sau Tall Tale, puteți sărbători conținutul existent în moduri noi, în timp ce câștigați recompense interesante prin aceste încercări cu pirati. Dacă sunteți familiarizat cu permisele de luptă în jocuri precum Fortnite sau Smite, nivelurile Renown sunt în esență aceeași idee, cu o întorsătură de pirat.

Ce este Plunder Pass?

Sursa: Xbox

La fel ca multe alte jocuri în desfășurare care oferă un echivalent Battle Pass plătit, sistemul Renown din Sea of ​​​​Thieves nu va fi o excepție. În timp ce cele 100 de niveluri de Renown vor putea progresa gratuit pentru oricine deține jocul, Plunder Pass introduce un nivel premium opțional pentru acest sistem de progres.

Plunder Pass va introduce o combinație de deblocări exclusive și articole existente disponibile în prezent în Pirate Emporium. Pentru jucătorii interesați să-și plătească moneda câștigată cu greu, puteți opta pentru acest serviciu pentru 999 de bani antice, care este de aproximativ 10 USD. În interviul nostru recent cu producătorul executiv Joe Neate, el a susținut că cele 11 articole disponibile pentru a fi deblocate în Sezonul 1 Plunder Pass sunt egale cu o valoare de aproximativ 40 USD.

Și dacă sunteți îngrijorat că pierdeți aceste articole premium dacă nu participați la festivitățile sezoniere, Rare a confirmat, de asemenea, că toate articolele disponibile în Plunder Pass vor ajunge la Pirate Emporium la sfârșitul lunii. sezonul pentru cea individuală. Echipa Sea of ​​​​Thieves dorește, de asemenea, să se asigure că nu este necesar o cantitate nesănătoasă de măcinare pentru a obține aceste articole. Jucătorii care doresc să deblocheze totul în Sezonul 1 ar trebui să plănuiască să investească aproximativ 40 până la 50 de ore de joc pe cei trei luni.

Ce înseamnă toate acestea pentru viitorul Sea of ​​​​Thieves??

Sursa: Microsoft

Sea of ​​​​Thieves la începutul inițial să se amestece cu conținut cosmetic premium odată cu introducerea Pirate Emporium. În timp ce acest magazin plătit oferă, fără îndoială, niște modele de nave incredibil distractive și impresionante, ținute de pirat și chiar animale de companie, prețul de intrare pentru multe articole foarte mare. Plunder Pass pare să ofere acestor jucători o modalitate opțională de a câștiga unele dintre articolele impresionante la o reducere mare.

În general, Seasons caută să inaugureze un nou capitol din Sea of ​​​​Thieves. Sistemul Renown, chiar și fără nivel premium plătit, și Pirate Trials fac ca sesiunile mai scurte să fie încă pline de satisfacții. Acest lucru este interesant pentru acele zile în care nu ai chef să dediți 4 ore pentru a juca Sea of ​​​​Thieves.

Schimbările vin

Sea of ​​Thieves

Pregătește-te pentru sezonul unu.

Se pare că nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a vă alătura Sea of ​​​​Thieves. Navigați în marea liberă în căutarea comorilor, angajați-vă în lupte sau pur și simplu distrați-vă pe o insula.

  • 40 USD la Microsoft Store
  • 40 USD la Best Buy

Xbox

Principal

  • Ce este Xbox Game Pass?
  • Cele mai bune televizoare 4K pentru Xbox Series X și S
  • Căști Xbox One obligatorii
  • Căștile noastre fără fir Xbox One preferat
  • Cele mai bune jocuri Xbox viitoare pentru 2021
  • Xbox One X vs. Xbox Series S

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here