La ce vă așteptați de la actualizările viitoare ale Fallout 76

Fallout 76 este acum disponibil, oferind un rol multiplayer renumitului serial de jocuri de rol al lui Bethesda. Amplasat în rămășițele post-nucleare din Virginia de Vest, jucătorii se vor îmbarca într-o călătorie prin stat, descoperind luptele unui pustiu devastat de război. Și adoptând o abordare mereu online, există câteva actualizări semnificative la orizontul pentru Fallout 76.

Deși detalii despre viitorul Appalachiei sunt limitate, editorul a oferit sau scurtă prezentare generală a actualizărilor și remediilor planificate. Am împachetat tot ce vă puteți aștepta în lunile următoare.

  • Vezi pe Amazon
  • 24 USD.72 la Walmart

Deschiderea de noi seifuri: Vault 63, 94 și 96

Virginia de Vest de după război Fallout 76 are o varietate de repere de explorare, inclusiv buncărele Vault-Tec din apropiere, care se împrăștie prin zona învecinată. Vault 96, Vault 94 și Vault 63 sunt toate caracteristicile în cea mai recentă versiune, totuși, nu au fost încă deschise de jucătorii vizitatori. De atunci, Bethesda a declarat că acestea nu se deschid chiar acum, promițând conținut viitor bazat pe aceste camere de mult uitate.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Seiful 76 a fost printre primii care s-au deschis în tradiția Fallout, seifurile învecinate nefiind programate să se deschidă decât mult mai târziu. Atât Vault 96, cât și Vault 63 rămân complet neatinse din ceea ce știm, timp ce Vault 94 a fost deschis și resigilat temporar înainte ca locuitorii săi probabil să treacă. Detaliile despre trio sunt subțiri și modul în care Bethesda abordează sosirea lor este vitală.

Bethesda a adoptat o regulă strictă fără NPC-uri umane pentru Fallout 76 și sunt mai multe moduri de abordare a seifurilor. Având în vedere natura întortocheată a Vault-Tec, nu ne așteptăm ca aceste Vaults să găzduiască zeci de NPC-uri dornici, probabil morți, mutați sau care servesc unui nou scop narativ.

Misiuni viitoare Fallout 76

Ca în orice joc de rol, o mare parte din Fallout 76 se învârte în jurul misiunilor alocate, compuse din evenimente liniare. Povestirea a fost retrasă cu accent pe multiplayer, deși rămâne o piesă centrală a progresiei și a explorării. Și cu actualizările viitoare, Bethesda plănuiește să vă țină ocupat cu mai multe misiuni în curs.

Ne așteptăm ca actualizările cele mai substanțiale ale Fallout 76 să includă noi călătorii, împreună cu recompense pentru poveste și jucători. Având în vedere natura deschisă a lumii, există o mulțime de locații neatinse, cu povestiri de explorare. Am binevenit și dispozitivele de povestire în afara notelor și holocasete, dar nu avem speranțe mari.

C.A.M.P. actualizare și stocare crescută

Bethesda promite, de asemenea, am ajuns în ceea ce privește platforma mobilă de construcție și asamblare (C.A.M.P.), instrumentul său portabil acţionat de jucător pentru ridicarea structurilor în întreaga lume. Construind mecanismele de decontare a lui Fallout 4, C.A.M.P. este construit o modalitate ideală de a o bază de operațiuni printre haosul pustiului nuclear. În prezent, nu este clar că acestea sunt planificate, probabil că ar fi modificat setul de funcții cu o nouă funcționalitate.

Legat de C.A.M.P. modificat, Bethesda intenționează, de asemenea, să mărească stocul jucătorului, un singur portbagaj de stocare. Noua dimensiune a depozitului va depasi limita existenta de 400 kg, devenind deosebit de valoroasa pe masura ce noi prada apar in adaugările viitoare.

Luptă PvP bazată pe facțiuni

Scrisoarea de lansare a lui Fallout 76 a fost o tachină de „PvP bazat pe facțiuni”, indicând o abordare mai extinsă a întâlnirilor jucători versus jucători. Modul existent Hunter/Hunted oferă o perspectivă asupra unei experiențe competitive mai profunde, care probabil va fi implementată la o scară mai mare odată cu premierele PvP bazate pe facțiuni. Nu suntem siguri de detalii, deși este posibil să accesăm sistemul de facțiuni existente, punând jucătorii într-o luptă PvP orchestrată.

Respectarea caracterului complet: S.P.E.C.eu.A.L. și carduri de avantaje

La fel de comună în cazul multor titluri multiplayer cu jocuri de rol, respectarea (respecificarea) va permite jucătorilor să-și reseteze investițiile în abilități și să-și adapteze mai bine caracterul la un anumit stil de joc. În timp ce sistemul existent Perk Card oferă o modularitate semnificativă a competențelor, opțiunea de a respecta și a permite realocarea lui S.P.E.C.eu.A.L. puncte de-a lungul celor șapte atribute de bază.

Caracteristici noi pentru PC: suport 21:9, apăsare pentru a vorbi, FOV și multe altele

Fallout 76 este departe de a fi șlefuit, cu erori și probleme de stabilitate prezentă pe toate platformele. Cu toate acestea, jucătorii de PC prin să se numără printre cei care se confruntă cu cele mai multe, chiar pierzând funcțiile de lansare așteptate. Bethesda a confirmat planurile pentru suport ultra-larg 21:9 și apăsare și vorbire pe PC, dar a exclus ajustările câmpului vizual (FOV).

Ce ți-ar plăcea să vezi de la Fallout 76 în viitor? Anunțați-ne în secțiunea de comentarii. Între timp, pentru a vă îngriji încă nu au luat Fallout 76, jocul este disponibil acum de la 59 USD.99.

  • Vezi pe Amazon
  • Vezi la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here