Ce înseamnă „Microsoft Teams Certified”??

Sursa: Windows Central

Cel mai bun raspuns: Dispozitivele care sunt certificate Microsoft Teams au caracteristici axate pe echipe, cum ar fi un buton dedicat Teams pentru lansarea programului sau pentru a răspunde la apeluri, o lumină LED pentru notificări Teams și hardware care este ideal pentru apeluri audio și video de înaltă calitate.

Ce face ca un dispozitiv să fie certificat Microsoft Teams?

Un dispozitiv va fi clasificat drept Microsoft Teams Certified dacă are un buton dedicat Teams care permite utilizatorilor să lanseze Microsoft Teams sau să răspundă la apelurile primite Teams. Acest buton va avea, de asemenea, un indicator LED notificări de pe sau în apropierea acestuia, facilitând utilizatorilor să rămână la curent cu notificările, rămânând, de asemenea, productivi. Certificare indică, de asemenea, că dispozitivul în cauză are hardware care este cel mai potrivit pentru apeluri audio și video în Teams, cum ar fi difuzoare premium și microfoane de înaltă calitate.

Ce dispozitiv certificat Microsoft Teams ar trebui să obțineți?

Există o mulțime de dispozitive excelente Microsoft Teams Certified disponibile chiar acum, dar în mintea noastră, unul dintre cele mai bune (și mai utile) este căștile EPOS/Sennheiser ADAPT 660. Cu butonul său dedicat Teams, cu fir și fără fir (Bluetooth 5.0) opțiuni de conectare, frecvența difuzorului de 17-23.000 Hz, un microfon digital superb cu formare a fasciculului MEM, anulare activă a zgomotului, o durată de viață a bateriei de 30 de ore și căști confortabile, această cască de productivitate este o realitate pentru utilizatorii Teams. Este scump, dar primești ceea ce plătești și apoi ceva.

Dacă EPOS/Sennheiser ADAPT 660 nu este potrivit, asigurați-vă că consultați rezumatul nostru cu toate cele mai bune căști fără fir pentru casă și birou pentru mai multe opțiuni. Dacă alte periferice axate pe Teams, aruncați o privire la lista oficială Microsoft a dispozitivelor certificate Teams.

Alegerea noastră

EPOS/Sennheiser ADAPT 660

Cele mai bune căști certificate Teams

EPOS/Sennheiser ADAPT 660 oferă o integrare fantastică Teams, calitate audio și confort, făcându-l o alegere uimitoare pentru utilizatorii frecventi Teams.

  • 294 USD pe Amazon
  • 439 USD la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here