Ce înseamnă „CShell” pentru Windows Mobile?

Cu câteva săptămâni în urmă, am postat imagini exclusive ale noului „shell compus” la Microsoft, un.k.A., „CShell”, pentru Windows 10 Mobile.

Ce este mai exact Cshell? Nu este ceva ce găsești pe plajă, asta e sigur. De la Editorul principal Windows Central Zac Bowden:

CShell este noul Windows Shell al Microsoft, care în cele din urmă va înlocui Windows Shell existent în versiunile viitoare ale Windows 10. Este o carcasă adaptabilă care se poate scala în timp real, adaptându-se la diferite dimensiuni și orientări ale ecranului din mers. CShell este un shell modularizat în sub-componente, care poate trece între acele componente atunci când este necesar, oferind o experiență de utilizator mult mai flexibilă pe dispozitivele care au mai mulți factori de formă.

Suntem deosebit de încântați de CShell, dacă nu din alt motiv decât este un sigur în direcția corectă pentru Windows 10 Mobile și arată mai modern și în concordanță cu experiența desktop Windows, ceea ce este oarecum idee.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Există un subiect plin de viață pe forumul nostru (postat de utilizatorul ravimaurya027) chiar acum pe acest subiect și a primit deja zeci de comentarii (în mare parte) atente.

ravimaurya027 06-06-2017 09:02

Ei bine, CShell este doar scurs ca build și pare destul de stabil. Cum va duce acest lucru Windows Mobile la următorul nivel?:grimasă:

Răspuns

Ce părere ai despre CShell până acum? Este de bun augur pentru viitorul Windows Mobile? Și dacă da, ce crezi că înseamnă (sau nu înseamnă)? Accesați linkul de mai jos pentru a trece la forumuri și a vă împărtăși perspectiva.

Pe forumuri: Ce părere despre CShell?

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here