Ce înseamnă acordul WarnerMedia și Discovery pentru jocurile video?

Sursa: WB Games (captură de ecran)

Ce trebuie sa stii

  • WarnerMedia și Discovery fucționează într-o afacere în valoare de 43 de miliarde de dolari.
  • Acest lucru creează o mulțime de întrebări, în special ce se va întâmpla cu divizia de jocuri a WarnerMedia, Warner Bros. Divertisment interactiv.
  • AT&T, proprietarul WarnerMedia, a spus că unele dintre studiourile de jocuri vor fi vândute, dar nu toate.

Într-o tranzacție recentă în valoare de 43 de miliarde de dolari, AT&T fucționează divizia sa WarnerMedia cu Discovery, la doar trei ani după ce a cumpărat Time Warner pentru 85 de dolari.4 miliarde. Aceasta intenționează că WarnerMedia, care include HBO și DC, care va uni acum forțele Discovery și creșterea precum TLC și HGTV pentru a concura cu Disney și alte alte gigantice de divertisment.

Este o afacere cu repercusiuni uriașe în industria divertismentului și există o mulțime de detalii pe care îi îngrijesc atât experții, cât și consumatorii încă nu cunosc. Înseamnă oare că HBO Max și Discovery+ combină forțele într-un singur serviciu de streaming gigant? Înseamnă că Batman va primi propria emisiune pe Investigation Discovery?? Rooster Teeth face parte din vânzare, deci ce înseamnă asta pentru brandul online?

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cu toate acestea, pentru scopurile noastre, lasă o mulțime de întrebări cu privire la diviziile de jocuri ale WarnerMedia, în special Warner Bros. Interactive Entertainment (WBIE) și cele 11 studiouri ale sale de jocuri video, care includ NetherRealm Studios, Warner Bros. Jocuri, Rocksteady, Software Avalanche și altele.

Potrivit Julia Alexander de la IGN, AT&T a spus că va vinde o parte din WBIE, dar nu toate.

//stare de nervozitate.com/loudmouthjulia/status/1394339533542539277?s=20

În acest moment, nu este clar ce înseamnă multe dintre aceștia sau ce vor fi vândute. Multe dintre aceste studiouri creează jocuri directe la WarnerMedia IP, cum ar fi Rocksteady și Batman și Avalanche Software și Harry Potter. Aceste conexiuni înseamnă că este îndoielnic că aceste studiouri vor fi vândute altcuiva. Rocksteady chiar acum, de exemplu, lucrează la Suicide Squad: Kill the Justice League, care urmează să fie lansat în 2022. Este puțin probabil ca acest lucru să se schimbe în ciuda oricăror acorduri de fuziune.

Alte studiouri, precum NetherRealm, care face Mortal Kombat, sunt puțin mai puțin legat de WarnerMedia, deși conglomeratul de divertisment tocmai a lansat noul reboot Mortal Kombat pe HBO Max luna trecută. Apoi, există Injustice 2, care este practic Mortal Kombat, dar cu personaje DC. Alexander remarcă, de asemenea, TT Games Publishing, care funcționează pe jocuri LEGO. LEGO are legături mai strânse cu Universal Studios (deși filmele LEGO au fost distribuite de WarnerMedia).

Se pare că WarnerMedia și Discovery încă dau seama de specificul fuziunii. Vom continua să urmărim orice știri referitoare la WBIE și studiourile sale, deoarece cine deține ce poate avea un impact enorm asupra cine lucrează la ce. Este probabil că multe nu se vor schimba cu IP-ul stabilit, cum ar fi Batman, dar sunt puțin mai în aer pentru studiourile care nu sunt atât de atașate de IP.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here