Ce părere aveți despre sistemul de proiectare fluent Windows de la Microsoft până acum?

Ce este mai exact sistemul Fluent Design? Este „un design îndrăzneț, scalabil, universal”, conform Microsoft. Și este, practic, un aspect și o senzație mai modernă pentru Windows, care ar trebui să se extindă pe diferite tipuri de dispozitive, pentru o experiență mai uniformă.

Tocmai am început să vedem ce va însemna Fluent Design pentru Windows și alte produse Microsoft, prin ajustări minore ale aplicațiilor Windows 10 și ale altor software Microsoft. Pentru o privire mai atentă la ceea ce știm despre Fluent Design până acum, citiți recenta rezumat a editorului nostru senior Zac Bowden:

Înregistrarea noului Fluent Design System la Microsoft pentru Windows 10

Membrul forumului Windows Central, phoenixxdee, a început recent un subiect pentru a discuta despre Fluent Design.

phoenixxdee 21.07.2017 02:04

De multe zile, m-am întrebat adesea unde poate fi găsit designul în Windows, nu l-am găsit. Dacă sunt intrat online, oamenii predau și urmează cursuri de design pentru alte platforme și este grozav pentru că adaugă factorul cool. Cred că, cu designul fluent, Windows 10 devine din ce în ce mai cool.

Răspuns

Suntem încântați și optimiști cu privire la ceea ce va însemna Fluent Design pentru Windows și abia așteptăm să vedem cum arăta în actualizarea Fall Creators. Dar ce crezi? Ce vă place la ceea ce ați văzut la Fluent Design până acum? Sau poate mai interesant, ce nu-ți place? Și de ce? Accesați linkul forumului de mai jos și informațiile comunității Windows Central.

  • De pe forumuri: Fluent Design este grozav.
  • Aplicații Office Mobile beneficiază de tratament Fluent Design pe PC Windows 10
  • Aplicația Xbox pentru Windows 10 adaugă un plus de Design Fluent pentru toată lumea

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here