Ce să cumpărați atunci când alegeți între un laptop 2-în-1 sau un laptop tradițional

PC-urile Windows 2-în-1, adică cele care pot fi atât laptop, cât și tablete, continuă să crească în popularitate. Condusă de Surface Pro de la Microsoft, categoria include unele dintre cele mai bine proiectate mașini din jur.

Laptopul este un factor de formă încercat și adevărat, care continuă să fie rafinat, cu progrese moderne în tehnologia internă făcând computere portabile mai subțiri, mai ușoare și mai puternice decât oricând.

Dar pe care ar trebui să mergi? Nu 'e nici un răspuns corect sau greșit, dar există câteva puncte de luat în considerare la luarea unei decizii.

Portabilitate vs performanță

Chiar dacă o mulțime de laptop-uri și ultrabook-uri moderne sunt super subțiri, ușoare și compacte, pentru o portabilitate maximă, 2-în-1 încă câștigă. Acest lucru se datorează faptului că tastatură este de obicei destul de subțire, la fel ca Type Cover de la Microsoft, adăugând aproape deloc volumul porțiunilor de tabletă a dispozitivului.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Și nu trebuie să luați deloc tastatura dacă nu aveți.

Dacă mai sunteți interesat de economisire, sunteți puțin spațiu suplimentar în geantă, poate că un laptop este alegerea mai bună. Dacă sunteți fotograf sau videograf, de exemplu, probabil că ați beneficia dacă aveți ceva cu mai mult mormăit, dacă economisiți câțiva centimetri în geantă și câteva uncii pe umăr.

Jucătorii ar trebui să primească în continuare un laptop

Dacă sunteți sau intenționați să fie un jucător PC pe drum, atunci ar trebui să meargă departe de ideea unei 2-în-1 complet. Chiar dacă mulți se pot conecta la un eGPU precum Razer Core peste Thunderbolt 3, asta funcționează doar când ești la birou.

Nimeni nu ar trebui să împacheteze un Razer Core într-o geantă și să-l ia la drum cu el.

În schimb, uită-te la numeroase laptopuri excelente de gaming care există chiar acum. Windows Central de top alege este Razer Blade, un 14 inch notebook-clad de metal, care este extrem de puternic și, de asemenea, foarte subțire și ușor toate lucrurile luate în considerare.

Cerneală Windows și stilou digital

Chiar dacă unele laptopuri și convertibile în ecrane tactile și acceptă Windows Ink prin utilizarea stiloului digital, nu există o experiență mai bună decât cea pe 2-în-1.

Când utilizați un stilou, nu aveți nevoie deloc de tastatură. Scrierea de mână, desenarea, marcarea documentelor, totul este o experiență incredibilă de naturală și nu este nevoie de o tastatură voluminoasă, chiar dacă puteți plia imediat.

Surface Pro este standardul de aur, dar nu este singurul. Stiloul s-a întors, iar dispozitivele 2 în 1 sunt acolo unde este cel mai bun.

Flexibilitate

Prin natura sa, 2-in-1 este un dispozitiv flexibil. Poate fi o tabletă, poate fi un laptop, poate fi ambele. Indiferent dacă „re călătoresc sau la domiciliu pe canapea, tu nu“ vrei în mod necesar întotdeauna un laptop și tastatură asociată.

Picioarele sus, băutură în mână, un 2-în-1 va fi mult mai confortabil de utilizare pentru acea chestie Stranger Things pe Netflix decât un laptop. Dar când ai nevoie pentru a merge la birou a doua zi și a lovit câteva foi plictisitor, arunca de pe tastatură și tu 're în afaceri.

Ai nevoie de porturi, am nevoie de un laptop

Cu excepția cazului în care sunteți pregătit să trăiți stilul de viață dongle, dacă porturile sale de care veți avea nevoie de computerul portabil, veți fi în continuare bine cu un laptop. Datorită designului său, există doar mai mult spațiu pentru mai multe porturi, chiar dacă toate sunt USB-C, așa cum ar putea deveni în curând cazul.

Pe o mulțime de dispozitive 2-în-1 veți avea un port USB, dar nu multe altele, fie că este USB-A sau USB-C. Și asta va însemna dongle și docuri pentru a conecta lucrurile la el, chiar și doar un afișaj extern.

Acestea sunt câteva puncte de luat în considerare atunci când decideți între cele două, în cele din urmă se rezumă la ceea ce intenționați să faceți cu dispozitivul. Dacă aveți alte sfaturi de împărțire pentru a ajuta oamenii să aleagă, să vă trimiteți în comentariile de mai jos.

Mai multe: Cele mai bune laptopuri Windows

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here