Care sunt cele mai căutate cinci Windows Phone 8 ale tale.1 aplicații?

Deși am văzut selecția din Magazinul Windows Phone crescând cu un pas rapid, este posibil să existe încă câteva aplicații care lipesc în acțiune.

O discuție recentă pe forumul WPCentral pune întrebarea simplă „Care sunt cele mai căutate cinciții ale tale pentru Windows Phone 8.1?" Discuția a fost începută de membrul Forumului WPCentral burnbit cine ar dori să vadă TED talks, NHL Gamecenter, Mozilla Firefox, Dropbox și BBM dezvoltat pentru Windows Phone.

Încă se zvonește că BBM (Blackberry Messenger) este în lucru burnbit poate să nu aștepte prea mult pentru cel puțin un articol din lista lui de dorințe.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Alte jocuri și aplicații de pe lista de dorințe a altor membri ai forumului includ Flipboard, Candy Crush, Jawbone UP, Soundcloud și mai multe aplicații ale instituțiilor financiare. Personal, aș dori să văd PhotoShop Touch (sau Express), sau aplicație oficială Fitbit și Regions (aplicație bancară locală) să ajungă la Windows Phones.

Deci, băieți și fete, ce a spus despre această problemă? Care sunt cele mai căutate cinci aplicații sau jocuri pentru Windows Phone? Treci pe forumurile WPCentral (link de mai jos) și participă la conversație. Știați de asemenea că am atins recent un milion de postări pe forum?

  • Postează pe forum: Top 5 cele mai căutate aplicații ale tale pentru WP 8.1

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here