Care sunt diferențele dintre edițiile cross-gen Call of Duty: Vanguard?

Sursa: Activision

Cel mai bun raspuns: Există trei versiuni de Call of Duty: Vanguard disponibile pentru precomandă. Dacă îl poți avea pe cel care profită tot ce poți oferi cele mai noi console, va trebui să luați Ultimate Edition sau opțiunea mai scumpă.

Care sunt diferențele dintre edițiile cross-gen Call of Duty: Vanguard?

Call of Duty: Vanguard este următorul joc premium din franceză anuală Call of Duty. Îi duce pe jucători înapoi la al Doilea Război Mondial, spunând o poveste a forțelor speciale fictive în patru teatru uriașe în conflict. La fel ca Call of Duty: Black Ops Cold War din 2020, Activision a optat pentru a renunța la Smart Delivery și la un sistem de upgrade gratuit atât pe sistemele Xbox, cât și pe PlayStation. Dacă vrei versiunea acestui joc care să beneficieze de noul tău hardware, va trebui să plătești ceva mai mult pentru el.

Există trei versiuni de Call of Duty: Vanguard disponibile pentru precomandă: Standard Edition, Cross-Gen Bundle și Ultimate Edition. Pe Xbox, ediția standard include versiunea Xbox One a jocului pentru 60 USD. Pachetul Cross-Gen și Ultimate Edition include versiuni Xbox One, Xbox Series X și Xbox Series S. Pe PlayStation, ediția standard include versiunea PS4, în timp ce pachetul Cross-Gen și Ultimate Edition includ versiunile PS4 și PS5.

Cum să faceți upgrade la edițiile digitale Call of Duty: Vanguard

Dacă alegeți să cumpărați ediția a jocului în format digital, apoi decideți mai târziu că acestea standard, nu sunteți blocat. disponibilă upgrade-ul Cross-Gen pentru 1 USD, așa că nu veți plăti prea mult pentru a aștepta să faceți upgrade.

Dacă alegeți să nu faceți upgrade, puteți juca în continuare versiunea de ultimă generație a jocului pe o consolă mai nouă prin compatibilitate cu versiunea anterioară. Pur și simplu nu veți beneficia de toate beneficiile generației actuale.

Cum să faceți upgrade la edițiile fizice Call of Duty: Vanguard

Edițiile fizice sunt acum disponibile pentru precomandă. Din păcate, funcționează puțin diferit față de versiunile digitale. Dacă alegeți să cumpărați versiunea fizică standard a jocului, nu puteți face upgrade la versiunea Xbox Series X la o dată ulterioară. Dacă aceste upgrade-uri, va trebui să cumpărați versiunea fizică cross-gen.

Call of Duty: Vanguard ediții cross-gen: Care sunt benefice generației actuale?

În acest moment, Sledgehammer Games nu a împărtășit prea multe detalii despre ceea ce vor câștiga versiuni din generația actuală ale jocului în comparație cu consolele de ultima generație. Dacă Call of Duty: Black Ops Cold War este orice barometru, am putea vedea o formă de ray tracing, precum și suport pentru 120 FPS. Datorită SSD-urilor ultra-rapide din consolele mai noi, timpii de încărcare pe versiuni de generație actuală vor fi, de asemenea, mult mai rapid.

Jucătorii PlayStation vor putea profita, de asemenea, de feedback-ul haptic PS5 DualSense și de declanșatoarele adaptive, de care Sledgehammer a confirmat că va profita.

În previzualizarea Call of Duty: Vanguard, am aflat că Sledgehammer Games se ocupă de campanie și de multiplayer, în timp ce Treyarch lucrează la un nou mod Zombi. Acest joc vine într-un moment în care Activision Blizzard se confruntă cu un proces, care acuză comportamentul sexist la locul de muncă și abuz sistemic.

Call of Duty: Vanguard va fi lansat în noiembrie. 5, 2021, pe Xbox One, Xbox Series X|S, PS5, PS4 și PC prin Battle.net.

Alegerea noastră

Call of Duty: Vanguard — Pachet intergen

Alegerea ușoară

Dacă intenționați să jucați pe Xbox Series X sau Xbox Series S, această versiune a jocului de luat. Veți dori să arate și să funcționeze cât mai bine posibil, ceea ce înseamnă că va fi puțin mai scump.

  • 70 USD la Microsoft
  • 70 USD pe Amazon
  • 70 USD la Best Buy

Ultima generație

Call of Duty: Vanguard — Ediția standard

Dacă nu ați făcut upgrade

Dacă încă sunteți la linia mai veche de console și nu credeți că veți face upgrade în curând, puteți economisi ceva bani mergând la ediția standard.

  • 60 USD la Microsoft
  • 60 USD pe Amazon
  • 60 USD la Best Buy

Pentru hardcore

Call of Duty: Vanguard — Ultimate Edition

O mulțime de plusuri

Ediția finală a Call of Duty: Vanguard include și versiunile jocului între generații. De asemenea, vine cu skinuri suplimentare, incluse în pachetul Task Force One.

  • 100 USD la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here