Ce trebuie să remedieze 343i în Halo 6: Art, caracteristicile jocului, interfața cu utilizatorul și modelul de afaceri

Cea mai recentă intrare principală în franciza Halo, Halo 5, este un joc care a valorificat și extins multe modificări aduse formulei Halo de la Halo 3.

Unii dintre noi ne-au făcut aceste modificări, iar alții le urăsc cu tărie, dar un lucru sigur este că Halo nu este titanul industriei jocurilor de noroc cum a fost acum 10 ani. Și, deși ați putea argumenta că Halo este în declin din cauza vârstei serialului și/sau a concurenței sale în creștere pe piață, produse de bază din industrie precum Zelda, Call of Duty și Mario continuă să genereze cantități considerabile de hype și interes, indiferent. de vârsta lor.

Halo 5 rămâne o intrare populară în serie, în general, dar cu un pic de TLC, Halo 6 ar putea duce franciza înapoi în zilele sale de glorie.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Am început să subliniez într-un articol anterior cum cred că succesul general în scădere al lui Halo în industrie poate fi atribuit schimbărilor radicale în designul și formulele sale. Nu sunt schimbările sau evoluția, dar cred că schimbările care au fost făcute îl împing pe Halo dincolo de ceea ce a făcut franciza să fie atractivă primul rând.

În articolul anterior despre acest subiect, am vorbit despre mecanica de joc, eliberarea poveștii și șlefuirea. De date aceasta, vom vorbi despre artă și design, caracteristicile jocului, interfața cu utilizatorul și modelul de afaceri controversat al pachetului REQ.

Ce trebuie să rezolve 343i în Halo 6: Privirea performanței, jocului de bază și livrarea poveștii

Fără alte prelungiri, să luăm un scut, să urcăm într-un Warthog și să conducă cu capul întâi în luptă.

Artă și design: menține aspectul atemporal al lui Halo

Un subiect fierbinte în comunitate Halo în ultima vreme sunt schimbări aduse stilului de artă Halo, și pe bună dreptate; aproape totul din seria a primită o nouă formă de aspect vizual.

Design-urile lui Halo pot fi modificate, dar nu ar trebui schimbate major într-un mod care să contravină radical aspectului stabil al seriei.

De la spartanii pe care îi controlăm până la Grunts pe care îi împușcăm în cap, totul a primit un strat proaspăt de vopsea, ca să spună așa. Cu toate acestea, simt că multe dintre aceste modificări de design au fost prea exagerate. Legământul în special (atât fenotipurile speciilor extraterestre, cât și armura pe care o poartă) au fost schimbate într-un mod care cred că contravine temelor pe care le au în univers.

Luați elitele, de exemplu - în tradiție și în jocurile originale, elitele sunt în formă, rapidă, viclene și tactice. Deci, mergând mai departe, designul lor ar trebui, în opinia mea, să reflecte acest lucru. Din păcate, modificările aduse lor în Halo 4 și Halo 5, pentru mine, contravin în totalitate. Elitele din cele mai recente jocuri Halo au fost mult mai grele și, în plus, armura lor pare mult mai voluminoasă. Îi face să pară foarte lenți, nu spre deosebire de un alt inamic clasic Halo, Brutes. Acest aspect este departe de ceea ce au fost stabilitate anterior Elitele în timpul trilogiei originale și, de aceea, cred că cele mai recente schimbări de artă ar trebui să fie reluate și înlocuite cu noi design-uri care să mențină continuitatea temelor și aspectul între jocuri.

Un exemplu de schimbare de design bună pe care a făcut-o 343i este arhitectura Halo 4 Forerunner. Deși reușește să arate proaspăt și noi datorită culorilor, umbrelor și formelor diferite, păstrează o mare parte din vechea fără Forerunner a unei rase străvechi și misterioase. Nu toate modificările sunt negative, dar cred că o bună parte dintre ele sunt și, în general, cred că seria va beneficia foarte mult de câteva modele noi care se inspiră puternic din aspectul original, emblematic al lui Halo.

Caracteristicile jocului: un joc complet la lansare

O problemă mare și de netăgăduit cu Halo 5 a fost că a lansat foarte simplu. Având doar opt liste de redare la lansare, precum și fără mod Forge, Halo 5 pur și simplu nu a avut o cantitate deosebită de mare de conținut la lansare - și această problemă uriașă.

Fără o ofertă bună de conținut la lansare, un joc nu va avea longevitatea pe care ar putea-o.

Dacă jocul nu are o varietate sănătoasă de lucruri de făcut, atunci oamenii vor plictisi repede, mai ales când sunt disponibile alte jocuri bogate în conținut. Sigur, 343 a adăugat lucruri noi în fiecare lună, dar era conținut care era deja acolo la lansare în Halo 3, Reach și 4. Au fost lucruri care ar fi trebuit să fie în joc pentru început.

Dacă acest lucru sa întâmplat sau nu din cauza constrângerilor de timp sau a sughițurilor de dezvoltare, nu vom ști niciodată, dar cred din toată inima că Halo 6 va păstra baza de jucători mult mai mult decât Halo 5 dacă se lansează ca un joc complet. , cu o varietate mai mare de conținut.

Interfață cu utilizatorul: cu cât mai lină, cu atât mai bine

Interfața cu utilizatorul Halo 5 inundă utilizatorul cu imagini și text în doar câteva secunde și cred că aceasta este o problemă mai mare decât cei mai mulți oameni îi acordă credit pentru. Când alegeți sau armură sau cască în Halo 5, trebuie să parcurgeți zeci de articole pentru a-l găsi pe cel pe care îl căutați. Și în loc să compilați totul într-o listă care afișează lucrurile pe rând, afișează cât mai multe lucruri posibile.

Acest lucru este și mai supărător atunci când obțineți cont de fapt că Halo 5 nu organizează niciunul dintre elementele sale UI (cum ar fi armurile de personalizare menționate mai sus) în niciun fel. Nu puteți găsi lucrurile în ordine alfabetică, după raritate sau prin orice alt mijloc de clasificare. Acesta este un element de bază care a fost prezent în interfețele cu utilizatorul de ani de zile și nu cred că există niciun motiv justificat pentru care interfața de utilizare a lui Halo 5 este atât de neglijent. Face ca jocul să pară o corvoadă de navigat, când, în schimb, ar trebui să fie ușor, simplu și relaxant. Deși interfața de utilizare poate părea o problemă minoră, sunt de părere că a face jocul cât mai ușor de navigat posibil să faceți minuni pentru a face experiența pe care o au jucătorii cu jocul dvs.

Modelul de afaceri al pachetului REQ: le este mai ușor pentru jucători să obțină ceea ce doresc

Poate cea mai controversată adăugare la Halo a fost sistemul REQ al lui Halo 5. Deși aș prefera ca Halo să nu aibă deloc microtranzacții, mă îndoiesc că, după câți bani au adus pentru Microsoft și 343i, ar scăpa de ele. Deci, în schimb, am venit cu o modalitate de a beneficia.

Prin reducerea gradului de aleatorie în sistem, jucătorii pot obține REQ-urile pe care le doresc mai rapid și mai ușor.

În esență, problema cu sistemul REQ este că este prea mare. Deoarece armura, skin-urile, armele, vehiculele, emblemele și power-up-urile sunt toate legate de sistemul REQ, jucătorii care doresc să obțină orice tip de lucru cad adesea victime ale generatorului de numere aleatorii. De exemplu, mulți jucători nu măcar nu au reușit să obțină arma DMR cu încărcare standard într-un timp de joc, din cauza pachetelor REQ pe care le-au cumpărat, nu le-au oferit niciodată unul.

Soluția mea pentru această problemă, astfel încât să poată cumpăra pachete REQ pentru anumite articole. În loc să înghesuiți fiecare aspect al personalizării și sandbox-ului lui Halo într-un singur pachet, ar trebui să existe pachete de arme, pachete de vehicule, pachete de armuri etc. Acest lucru ar funcționa pentru a avea pachete care oferă doar un singur tip de lucru ar reduce semnificativ aleator și ar face astfel încât operatorii să poată obține ceea ce doresc.

Oamenii care joacă în modul Arena Halo 5 și doresc cel mai recent skin ar putea cumpăra pachete de piele pentru o șansă foarte bună de a obține, în timp ce jucătorii din Warzone care au nevoie să folosească power-up-uri ar putea cumpăra un pachet. de power-up și au o probabilitate mare de al obține. obtinerea articolului dorit. Cred că dacă acest tip deține acest sistem REQ în Halo 6, atunci va fi mult mai prietenos cu jucătorii și va avea experiența tuturor cu REQ-uri de zece ori.

Gândurile tale

Sunteți de acord cu ceea ce am spus aici despre Halo 5 și cu modul în care Halo 6 poate avea aceste probleme? Spune-mi cum te simți mai jos în comentarii. În plus, dacă nu ați ales Halo 5, luați în considerare să faceți acest lucru pentru a obține o opinie mai practică!

  • Vezi Halo 5: Guardians pe Amazon
  • Vezi Halo 5: Guardians la Xbox

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here