WhartonBrooks Partea IV: Construirea echipei, a companiilor, a telefonului și a așteptărilor

Având în vedere această realitate și stătea Windows Phone, este corect să nu întrebăm câte de parvenită se descurcă compania de telefonie Windows WhartonBrooks în încercarea unei singure companii de telefonie dedicată producerii numai de telefoane Windows?

Am făcut câteva săpături și am fost în contact cu autoproclamatul „cel mai mare fan al telefonului Windows din lume” Greg Murphy, CEO-ul WhartonBrooks. Următoarele sunt actualizări ale călătoriei WhartonBrooks.

Construirea unei echipe

În calitate de autoproclamat visător, Murphy știa că trebuie să se asocieze cu oameni cu abilități diferite pentru a-l ajuta să-și transforme visul în realitate.

Derrick Egerman a fost prima persoană interceptată. Egerman este de acord că și este un visător, dar, în calitate de director de strategie și de strategie, aduce o gamă largă de idei, o rețea vastă și o afinitate pentru crearea de rețele, care sunt esențiale pentru o companie care creează dorește creșterea.

Murphy avea nevoie de oameni cu abilități diferite în echipa sa.

Percy Price a fost următorul la bord (nu este ilustrat mai sus). În calitate de Chief Development Business Officer, a adus capacitatea de a construi conexiuni, cât și un mod pragmatic de gândire. Natura sa întemeiată și foarte curioși a oferit echilibru celor doi vizători care se îngrijesc de fondul companiei. El a ajutat să aducă partenerii și oamenii necesari în amestec.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Derrick Ballard a fost al patrulea care s-a alăturat echipei de conducere. În calitate de Chief Technology and Inovation Officer, el aduce o perspectivă de ansamblu asupra modului în care telefoanele Cerulean se pot conecta la economii mai mari și la infrastructura globală. Murphy a spus că contribuțiile lui Ballard vor ajuta să ofere WhartonBrooks o amprentă uriașă.

This echipă de conducere de patru membri este responsabilă de conducerea strategiei companiilor. Acest plan include extinderea personalului afacerii în diferite domenii care vor ajuta la realizarea viziunii.

Jucători de echipă

Una dintre zonele critice ale creșterii echipei va fi sub formă de asistență pentru a-ți ajuta să vă mentori mobili, la timp, lansarea telefonului. Mentorii mobili vor ajuta sa profite de caracteristicile unice ale telefonului Windows. Murphy recunoaște că Live Tiles, o experiență conectată (și acum Continuum) sunt caracteristici pe care alte platforme nu le au și au fost pierdute pentru unele persoane. Educația pentru pasionații de Windows și cei care au vrut să încerce platforma asta ceva care se îngrijește.

Mentorii mobili vor ajuta la educarea consumatorilor despre caracteristicile unice ale telefoanelor Windows.

În plus, o echipă va fi în cele din urmă formată pentru a dezvolta idei în jurul ciclurilor de viață de dezvoltare a produselor. This echipă va ajuta să se asigure că software-ul profită de hardware pentru a da viață zonelor platformei care nu au atras încă atenția.

În plus, compania are două divizii. Cerulean Mobile se concentrează pe consumatori, în timp ce WhartonBrooks se concentrează pe întreprinderile mijlocii și mici. În legătură cu componenta sa axată pe afaceri, Murphy a spus că, în timp, vor angaja oameni pentru poziții în forța de vânzări de afaceri. Murphy a spus că o companie locală de construcții și-a spus deja interesat pentru un singur dispozitiv pe care managerii de proiect pot-o transporta în timp ce sunt mobil și se andocă la birou.

Gândește liber

OEM-urile au găsit dificilă diferențierea pe platforma închisă a telefoanelor Windows. Ce va face telefoanele Cerulean diferite de orice alt telefon Windows? După cum spune vechea vorbă, nu este ceea ce știi, ci cine cunoști.

Programatorii Windows Phone 7/8 aduc o experiență unică „din cutie”.

Contactul OEM al lui Murphy de la Microsoft i-a conectat pe el și Egermen cu programatorii responsabili pentru realizarea de funcții care fac parte din Windows Phone 7 și 8. Acești programatori sunt încântați să creeze o experiență unică „din cutie” pentru telefoanele Cerulean prin unele inovații software nedezvăluiți încă. Va aminti de caracteristicile Windows Phone care au fost prezente în Windows Phone 7 și 8, dar care sunt absente din iterațiile ulterioare ale sistemului de operare? sau va fi o experiență completă nouă? Nu stim.

Știm, potrivit lui Murphy, că programatorii de telefoane Windows pasionați și cunoscători sunt de acord cu aducerea de funcții software exclusive pentru telefoanele Cerulean. Va fi suficient pentru a menține curentul și pentru a recâștiga fanii dezamăgiți??

Cu cât mai multe țări, cu atât mai bine

Scurta călătorie a lui WhartonBrooks a fost dură. Prima lor întâlnire a fost anulată, lansarea lor anticipată din toamna 2016 a fost amânată, iar în octombrie, o întârziere din fabrică a împiedicat progresul.

Totuși, toate veștile proaste nu sunt deloc rele. Murphy adaugă:

Unde ne aflăm acum este reconfigurarea telefonului – din nou – pentru a include mai multe benzi. Avem parteneriate în Canada, Mexic, Brazilia și Bolivia care nu s-au alăturat pentru a lansa în acele țări. Acest lucru a afectat cu siguranță cronologia noastră. Indiferent cine dorește să se alăture în această activitate, avansăm.

Faptul că unele întârzieri sunt legate de entități din diferite țări care doresc să se asocieze cu WhartonBrooks este o „problemă” bună de avut.

Întârzierile au fost cauzate de parteneriatul cu alte țări interesate.

Clienții din SUA, Germania, India și Australia au manifestat, de asemenea, un mare interes. interes, împreună cu mii răspunse de acest lucru pe liste de corespondență, a entuziasmat echipele interne și investitorii.

Dacă nu ar fi ajuns, Murphy și Egerman au tachinat că există un magazin internațional cu prezență atât pe web, cât și local, care și-a manifestat interes pentru telefoanele ceruleane. Cine ar putea fi acela?

Dar vreau un telefon Microsoft

Murphy spune că se așteaptă următoarea rundă de mostre înainte de sfârșitul lunii ianuarie. Dacă totul merge bine, atunci va "anunța totul".

Cu toate acestea, mulți fani ai telefoanelor Windows preferă hardware-ul primar. Răspunsul lui Murphy și Egerman:

Sunt sigur că atunci când veți obține o aromă a ceea ce vrem să aducem la masă, vom obține fani pentru felul nostru de a face asta. Ideea noastră este să facem telefonul pe care oamenii îl doresc, nu să ofere telefoane pe care trebuie să le ia. Microsoft, vor ca alții să facă telefoanele, asta e concluzia. Ei au creat acest program pentru ca oameni ca noi să facă cu adevărat. Și iată că facem și încântați să fim doar cei care vă îngrijesc și sperăm să rămână așa.

Da, o fac, dar vor reuși? Criticii au preocupări valabile. Industria este acerbă și chiar și membrii pieței țintă a WhartonBrooks, fanii telefoanelor Windows, pot fi ostili. Investitorii vor vedea scăderea numărului de utilizatori de telefoane Windows ca un semn rău?? Sau va promite WhartonBrooks că vă faceți fanilor telefoane pe care le-ați îngrijit să fie suficient?

Oamenii care nu le spun văd eșecul înainte de sfârșitul călătoriei. Alții văd speranță (și susțin WhartonBrooks) pe măsură ce călătoria progresează. Cărui grup faceți parte?

Urmăriți călătoria:

  • WhartonBrooks Partea I: Cum un fan al unui telefon Windows la început să producă telefoane Windows

  • WhartonBrooks Partea II: Interviu exclusiv cu CEO-ul Greg Murphy

  • WhartonBrooks: Citiți întrebările și răspunsurile brute dintre Jason Ward și Greg Murphy și alăturați-vă discuția pe forum!

  • WhartonBrooks Partea a III-a: Cerulean poate fi următorul Lumia

-WhartonBrooks se confruntă cu întârzieri ca urmare a întârzierilor din fabrică

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here