Vom vedea o mulțime de întârzieri de joc anul acesta și asta e în regulă

Sursa: Xbox Game Studios

Cu excepția cazului în care abia acum descoperi lumea jocurilor video (caz în care, bun venit prietene!) ar trebui să vină ca o declarație enervant de evidentă că o mulțime de jocuri au fost amânate pe tot anul 2020. Motivele întârzierilor de anul trecut au fost de înțeles, chiar dacă dezamăgitoare, pe măsură ce o pandemie a izbucnit la nivel mondial și cu efectele ei neînțelese pe deplin, studiourile de dezvoltare de jocuri și editorii au trecut la lucrul de acasă.

Pe măsură ce începe 2021 și pandemia continuă, cred că este incredibil de important să recunoaștem că vom vedea o mulțime de întârzieri de joc în acest an.

Întârzierile vor veni într-un ritm mai rapid în acest an, pentru care trebuie să ne pregătim.

Există câteva motive pentru care vom vedea mai multe întârzieri până în 2021. Anul trecut, jocuri precum Deathloop și Wasteland 3 se apropie de linia de sosire când au fost respinse cu câteva luni înapoi. Titlurile pe care le vom vedea întârziate acum ar putea să nu fie aproape de șlefuire și unire, deoarece creează cel mai bun apel acesta să mergem înainte și să împingeți mai departe în timp ce lumea este încă în haos. În plus, problemele de lansare ale Cyberpunk 2077 și atenția negativă pe care a atras-o ar putea încuraja orice discuții interne despre necesitatea de mai mult timp pentru lustruire (cel puțin, sperăm că da). Cel mai probabil, întârzierile vor veni într-un ritm mai rapid în acest an, pentru care trebuie să ne pregătim.

Suntem la puțin peste două săptămâni de noul an și deja, Outriders și Riders Republic au fost retrocedați, în timp ce Hogwarts Legacy a fost amânat până în 2022.

Nu spun că ar trebui să-ți restricționeze entuziasmul, dar nu-ți pune speranța că un anumit joc face lista estimată. Personal, abia aștept să experimenteze următorul Zeu al Războiului, dar nu voi fi surprins dacă voi ajunge să aștepte anul viitor pentru a-l juca, mai ales cu o lipsă totală de filmări ale gameplay-ului și doar un vag „2021”. " pentru a continua chiar acum.

poza.stare de nervozitate.com/VvHuaCKgGn

– Santa Monica Studio – God of War Ragnarök (@SonySantaMonica) 16 septembrie 2020

A fost frustrant faptul că atât de multe jocuri din timpul Xbox Games Showcase au mers fără nici măcar sau fereastră de lansare vagă, dar în retrospectivă, a fost absolut chimie potrivită. Promiterea unei lansări în 2021 pentru orice joc care ar putea fi supus unui progres fluctuant de dezvoltare ar fi fost un impediment inutil.

Aș paria doar pe jocurile care au fost amânate din 2020 sau care au fost programate pentru prima dată la începutul anului pentru a-și face datele așteptate. Există câteva titluri care se încadrează destul de sigur în această categorie - portul de consolă al Microsoft Flight Simulator se ramifică dintr-o versiune existentă pentru PC și ar trebui să facă cu ușurință vara, Halo Infinite a fost amânat cu un an întreg până la toamnă. 2021, oferind 343 Industries multe timp să lustruiți și să vă bucurați după cum este necesar. În ceea ce privește PlayStation, Ratchet and Clank: Rift Apart a fost considerat un titlu de „fereastră de lansare PS5”, indicând că este destul de departe. De asemenea, aș fi șocat dacă Horizon Forbidden West nu ar fi făcut anul acesta.

Indiferent, cu fiecare joc nou care este amânat, există sentimentul că trebuie să luăm 2021 în pas cu toate provocările pe care le va prezenta. Acesta este momentul perfect pentru a explora jocurile pe care le-ai ratat în ultima generație. Doborați câteva jocuri din restanța dvs., fie că este un titlu mai scurt sau acel RPG de 80 de ore pe care vă veți spune că veți juca. Dacă ați așteptat momentul potrivit, acesta este momentul potrivit.

Acesta este momentul perfect pentru a explora jocurile pe care le-ai ratat în ultima generație.

Una peste alta, este, de asemenea, un moment bun pentru a avea empatie. Dezvoltatorilor nu le place să fie nevoiți să întârzie în cel mai bun moment și suntem ca o planetă destul de îndepărtată de cele mai bune vremuri. Dacă cel mai așteptat joc al tău din 2021 (care nu a fost amânat de la o lansare din 2020) ajunge într-adevăr la timp, atunci va fi minunat. Mulți nu vor, însă, și dacă mergem înainte și înțelegem asta chiar acum, cred că va face un mai plăcut.

Xbox

Principal

  • Ce este Xbox Game Pass?
  • Cele mai bune televizoare 4K pentru Xbox Series X și S
  • Căști Xbox One obligatorii
  • Căștile noastre fără fir Xbox One preferat
  • Cele mai bune jocuri Xbox viitoare pentru 2021
  • Xbox One X vs. Xbox Series S

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here