Suntem încântați de remake-ul Dead Space, dar EA sunt multe de demonstrat

Sursa: Electronic Arts Inc.

După luni de zvonuri și rapoarte care au indicat că un remake de Dead Space era pe drum, Electronic Arts a confirmat speculația printr-o dezvăluire adecvată înfiorătoare în timpul EA Play Live 2021. Jocul original este o experiență horror clasică, așa că un remake care profită din plin de hardware-ul consolei de generație actuală cu o echipă talentată precum Motive Studios la conducere ar putea ajunge cu ușurință unul dintre cele mai bune jocuri Xbox din jur. Suntem încântați de acest remake la Dead Space, dar încă nu suntem all-in.

Teaserul inițial a fost scurt, dar EA pare să adopte abordarea corectă. Au trecut peste 12 ani de la lansarea Dead Space, așa că un remake este o modalitate excelentă de a evalua interesul posibil pentru extinderea francizei. Permite studiourilor Motive să-și taie dinții înainte de a crea un titlu original, ajutând dezvoltatorii să înțeleagă exact ce face Dead Space Dead Space. Dacă acest remake va avea succes, nu aș fi surprins să văd că Motive i se permite să controleze pe deplin franciza, refăcând Dead Space 2 sau poate chiar ducând povestea într-o nouă direcție.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În esență, acest remake este o oportunitate interesantă de a lansa franciza, totul în timp ce oferă jucătorilor sau versiunea reînnoită a unei experiențe clasice. Faptul ca remake-ul Dead Space să fie exclusiv hardware-ului de generație actuală în Xbox Series X, Xbox Series S și PS5 este un apel inteligent, care permite echipei să facă lucruri precum eliminarea completă a ecranelor de încărcare și introducerea sunetului 3D.

EA trebuie să demonstreze că oferirea acestui lucru Motive este un angajament pe termen lung, nu doar un anunț rapid făcut pentru a obține puncte de PR.

Cu toate acestea, trebuie să vedem mai mult decât un simplu teaser rapid. Motive a vorbi cu IGN despre schimbarea playplay-ului cu lucrurile precum și jocul dezmembrare sau să caute inspirație în alte părți ale seriei Dead Space. Sper să vedem în curând ce înseamnă asta de fapt.

Proiectul este mai măreț în întreprindere decât orice remasterizare sau port EA a făcut-o anterior. BioWare a făcut o treabă bună cu Mass Effect: Legendary Edition și sper să văd jocurile Dragon Age având același tratament, dar un remake este un pas uriaș înainte de remasterizare. Până în prezent, EA nu a lansat un remake adecvat al niciunui dintre jocurile sale. Cantitatea de potențial pe care o are proiectul merge mână în mână cu cât de dificil va fi să-l faci corect, mai ales că se sugerează că aceasta nu este o repovestire simplă. Motive Studios a remarcat în mod deschis în interviul IGN menționat că povestea și personajele vor vedea unele modificări.

„Pentru noi, fundația este povestea Dead Space 1. Deci, implicit, asta este canonul. Dar apoi nu există nici o alegere pe care vrem să le aducem acest director”, a spus de creație Roman Campos-Oriola.

Publicul pentru acest tip de joc survival horror de înaltă calitate este cu siguranță înfometat. Numai Capcom a demonstrat că există o piață pentru remake-uri de groază de înaltă calitate, Resident Evil 2 și Resident Evil 3 vânzându-se peste 8.1 milion și, respectiv, 4 milioane de exemplare.

Sursa: Electronic Arts Inc.

Există totuși sau diferență cheie, deoarece jocurile originale Resident Evil erau în esență nejucabile, indisponibile pe cele moderne și jucate sisteme complete diferite față de intrările mai moderne din serie. În schimb, Dead Space arată marginile aspre - a rula jocul original pe PC nu este un proces simplu și nu este complet disponibil pe platformele PlayStation - dar jocul poate fi încă foarte jucabil. Motive va mai creativ în trebui să prezinte să aibă loc, totul în timp ce rămâne fidel jocului din 2008. De asemenea, va trebui să argumenteze că aceștia vor merita prețul cerut.

Visceral Games, dezvoltator original, a fost închis cu mai puțin de patru ani în urmă. Sunt pentru că arcuri de răscumpărare și companii să înțeleagă ce doresc fanii și sunt optimi, dar EA trebuie să demonstreze că oferirea acestui lucru Motive este un angajament pe termen lung asumat pentru a citi unul dintre cei mai iubiți horror. titluri de jocuri, nu doar un anunț rapid făcut pentru a obține puncte de PR.

Teaserul inițial m-a entuziasmat. Mintea mea se întreabă la cum va arăta și va juca acest remake. Vreau să sărbătoresc că Dead Space s-a întors, poate chiar aici pentru a rămâne de date aceasta ca pilon al francizelor de jocuri hardcore ale EA. Dar trebuie să vedem mai mult.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here