Wells Fargo angajează Microsoft și Google pentru inițiativele sale de cloud.

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Wells Fargo a numit Microsoft și Google ca furnizor de servicii cloud de alegere.
  • Cele două companii se orientează spre cloud vor ajuta Wells Fargo să-și realizeze planurile de infrastructură digitală.
  • Microsoft Azure va fi principalul service în acord, deși Google Cloud va juca și un rol.

Wells Fargo & Co. a înrolat Microsoft Azure să fie furnizorul său principal de servicii cloud, deși Google Cloud va fi, de asemenea, activat într-o calitate secundară.

După cum a raportat Reuters, deși acordul a fost anunțat astăzi, detaliile financiare nu au fost împărtășite. Google și Microsoft au fost aleși să ajute Wells Fargo în inițiativele sale de infrastructură digitală, pe măsură ce compania face tranziția operațiunilor către cloud.

Aceasta este departe de prima dată când Microsoft a făcut echipă cu o altă companie pentru a-și spori acoperirea în cloud. Amintiți-vă când compania a introdus cacao în cumuli pentru a aduce puterea Azure pe Marte, deschizând o eră a transformării digitale care ar putea să nu afecteze într-o zi modul în care cumpărați batoane Twix?

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sau poate ați dori să vă amintiți cum Microsoft și Azure au făcut echipă cu Hewlett Packard Enterprise (HPE) pentru a ajuta Stația Spațială Internațională (ISS) să facă față alocației sale foarte, foarte stricte de internet? Și a existat un alt moment legat de spațiu în Microsoft Azure, Nokia și Australia de Sud au făcut echipă pentru fuziunea cloud și 5G.

Pe scurt, Wells Fargo întâmpinând Microsoft în rândul său este doar un exemplu al acoperirii Azure care crește cu fiecare zi care trece. Indiferent de câte Pentagon acordă arme nucleare Amazon de câte ori Microsoft trebuie să împărtășească lumina reflectoarelor cu Google, să nu fie puține eforturi pentru a se asigura că casa Windows 11 este cea mai mare autoritate cloud în fiecare sector imaginabil.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here