Weekly Software Wrangle - Săptămâna 9

Acum că suntem bine în zilele de vară de câine, trageți un scaun în salon, turnați un pahar rece de sarsaparila și verificați Software Wrangle de săptămâna aceasta!

Săptămâna aceasta oferă un nou software pentru WM Standard, MultiSMS și DVD Catalyst Free. Software-ul actualizat include Spb Backup și eWallet pentru Smartphone.

Noul software WM Professional este English French Codebreaker și MASPware AutoManager. Software-ul actualizat include IM+ pentru Skype pentru WM și Handy Weather. Programul gratuit este Snap2Face.

E timpul să te arunci în Wrangle din această săptămână!

Standard WM: Nou

Primul este MultiSMS v1.0 de la 1TouchMobile.

MultiSMS oferă o interfață simplă și eficientă pentru trimiterea unui mesaj SMS către un grup de persoane. Se poate căuta și selecta Contact use o search T9. Apăsând ENTER nu numai că selectează un contact, ci și resetează căutarea (nu este nevoie să apăsați tasta „Înapoi” pentru a șterge căutarea). Filtrați contactați după câmpul ''Companie'' sau ''Categorie'' și trimiteți SMS tuturor SAU membrii selectați din acel grup.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Caracteristici: - Filtrați contactați după company categorie - SMS către o company sau categorie - SMS către membrii selectați dintr-o company sau categorie - Căutați contact sau căutare T9 - Contactele selectate sunt evidențiate pentru o vizualizare ușoară - Sortați contactați după nume sau prenume - Vizualizare detalii de contact - Efectuați un apel telefonic - Un contact este afișat numai dacă are un MobileTelephoneNumber

obţine MultiSMS v1.0 pentru 9 USD.95 aici.

Următorul este DVD Catalyst Free v1.0.1 de DVD Catalyst. Doriți o aplicație gratuită care să vă permită să transportați filmele preferate și t.v. arată în buzunar?

DVD Catalyst Free este o aplicație desktop cu un singur clic pentru convertirea filmelor și a episodului TV într-un format care poate fi redat pe dispozitivul dvs. video portabil.

(Necesită TCPMP gratuit sau altă aplicație de player compatibil DIVX pentru redare)

Este o versiune gratuită a aplicațiilor noastre premiate DVD Catalyst și, nu este atât de plină de caracteristici precum DVD Catalyst 3, DVD Catalyst Free acceptă cele mai populare dispozitive de redare video.

Poate converti DVD-uri (filme și episode TV), precum și toate formatele obișnuite de fișiere video (avi, mpeg, divx, xvid, mp4, mkv, flv (youtube), etc) fără a fi nevoie de vreun software suplimentar.

obţine DVD Catalyst Free GRATUIT aici.

Standard WM: Actualizat


Spb Backup v2.0.1 de Spb Software House este primul nostru software actualizat pentru WM Standard în această săptămână.

Spb Backup este soluția de rezervă supremă pentru crearea de rezervă ale datelor pe dispozitivul dvs. Windows Mobile. Acesta creează executabile comprimate autoextractibile, făcând astfel procesele de backup și restaurare foarte simple și intuitive. face copii de rezervă complete, personalizate și programate. Cu Spb Backup, veți obține criptare, compresie, backup-uri programate și instrument de sincronizare și extragere a computerului desktop.

Caracteristici: - NOU! - Instrument de sincronizare desktop - NOU! - Mod upgrade ROM - NOU! - Mod de actualizare a dispozitivului - Backup card de stocare - Restaurare fișier personalizat - Backup programat - Fișiere de backup executabile cu extragere automată - Backup complete și personalizate - Comprimare file de backup - Criptare fișier de backup - Instrument de despachetare a computerului desktop

obţine Spb Backup v2.0.1 pentru 24 USD.95 aici.

eWallet pentru smartphone-uri v6.1 de Ilium Software este următoarea aplicație actualizată săptămâna aceasta. Purtați cu dvs. un portofel virtual cu această aplicație sigură.

Acum puteți avea toate informațiile importante într-un format care este sigur, ușor de accesat, centralizat oriunde!

Stocați-vă cărțile de credit, parolele, codurile PIN, cărțile de apel, conturile, numele de utilizator și multe altele în eWallet. Informațiile dvs. sunt convenabile pentru dvs., dar sunt criptate pentru o siguranță deplină, a dn pe care le puteți sincroniza cu desktopul pentru o utilizare suplimentară și o copie de rezervă.

Această versiune eWallet numai pentru smartphone și va funcționa numai pe smartphone-ul dvs.

încercați, de asemenea, ediția profesională, care include o versiune pentru computerul dvs. cu Windows și vă permiteți să vă sincronizați cu desktopul pentru un plus de ușurință în utilizare și backup.

obţine eWallet pentru smartphone-uri v6.1 pentru doar 19 USD.95 aici.

WM Professional: Nou

Prima nouă aplicație WM Professional de pe punte săptămâna aceasta Engleză - Franceză Codebreaker v007.6 de Oxford Translator.

Language Codebreaker este cel mai rapid și mai puternic traducător din lume. Excelent pentru turism, călătorii de afaceri și învățare. Vorbiți franceză astăzi cu Language Codebreaker.

Cea mai eficientă carte de expresii vorbitoare și instrument de predare a limbilor străine pentru Windows Mobile. Language Codebreaker rupe codul limbii oferind gramatică, sintaxă, pronunție, accent și multe altele adecvate.

Caracteristici: - Construiți peste 110.000 de fraze - 220 de categorii - Interacțiune instantanee - Împuternicire - Captivant - Simplu - Ușor de utilizare - Rapid - Dinamic - Comunicați fără efort - Tehnica revoluționară de învățare prin osmoză - Învățați-vă franceza astăzi

Poți obține Engleză - Franceză Codebreaker v007.6 pentru 39 USD.95 aici.Următorul este MASPware AutoManager v5.12.2 de MASPware, o modalitate excelentă de a ține evidența cheltuielilor vehiculelor, în special în această activitate de creștere constantă a prețurilor la benzină.

MASPware AutoManager pentru Pocket PC oferă o serie de sarcini utile pentru care trebuie să vă înregistrați utilizarea vehiculului sau care doresc să cunoască performanța vehiculului și la acest preț. Portabilitatea și flexibilitatea Pocket PC-ului oferă o platformă excelentă pentru ușurința în utilizare.

MASPware AutoManager transformă Pocket PC-ul într-un instrument profesional de administrare pentru toate tipurile de vehicule. Pornind de la calculul important al consumului (l/100km, km/l și MPG) până la administrarea completă a costurilor și programărilor, inclusiv o carte de călătorie pentru călătorii de afaceri și private. În plus, există o listă de verificare pentru fiecare vehicul (pentru a-l folosi ca listă de lucruri de făcut, de exemplu). În cele din urmă, există mai multe posibilități de evaluare, precum și exporturi.

O soluție All-In-One pentru administrarea completă a vehiculului.

Poți obține MASPware AutoManager v5.12.2 pentru 29 USD.99 aici.


WM Professional: Actualizat

Prima aplicație WM Professional actualizată săptămâna aceasta IM+ pentru Skype pentru WM v2.0 Servicii de SHAPE. Profitați de comunicare la preț redus cu popularul Skype de pe dispozitivul dvs. mobil!

Caracteristici:

  • Sunați prietenii Skype și MySpace de pe Pocket PC din întreaga lume. Bucurați-vă de comunicații vocale de înaltă calitate - sunet clar, fără întârzieri chiar și pentru apelurile la distanță lungă!
  • Efectuați apeluri rentabile către orice destinație. IM+ pentru Skype se bazează pe serviciul SkypeOut. conectați orice telefon mobil sau fix ( este necesar un Pocket PC când este instalat clientul mobil) și puteți comunica eficient, plătind doar tariful Skype.
  • Vedeți cine este online și discutați cu utilizatorii Skype. De asemenea, puteți trimite SMS-uri Skype la o taxă mult mai ieftină decât SMS-urile operatorului obișnuit.
  • Posibilitate unică de conferință vocală. Numai cu IM+ pentru Skype poți apela mai multe contacte în același timp - din nou, la taxe mici!
  • Taxă unică, toate actualizările incluse. Taxă unică pentru aplicație, fără abonament lunar.
  • Opțiune de a redirecționa un apel primit către mesageria vocală pentru a asculta mesajul mai târziu.
  • Prin căutareonarea IM+ pentru Skype, utilizatorii au dreptul la toate upgrade-urile produselor.

Ridica IM+ pentru Skype pentru WM v2.0 pentru 19 USD.95 aici.


Următorul este Handy Weather pentru Windows Mobile Pocket PC v3.2 de Paragon Software.

Software-ul Handy Weather pentru Windows Mobile Pocket PC vă ține conectat cu prognoza meteo actualizată oricând și oriunde. Planificați mai eficient cu cel mai bun software de urmărire a vremii pentru Windows Mobile Pocket PC și fiți pregătit pentru tot ceea ce Mama Natura sunt rezervate!

Tot ce aveți nevoie este conectată la internet pentru a obține știri și prognoze meteo pentru peste 40.000 de orașe prestabilite. Datele meteo sunt furnizate de Intellicast,

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here