Weekly Software Wrangle - Săptămâna 7

Bun venit la Software Wrangle din această săptămână! Pregătește-te să lase săptămâna aceasta noul software actualizat și gratuit pentru WM Professional și WM Standard.

Săptămâna aceasta prezentăm un nou software pentru WM Standard, Smartphone PopUps Notification Windows și MemoryUp-Mobile RAM Booster v2.5 Software-ul actualizat includ PhatNotes 5.3 și 1Atingeți Contacte. Programul gratuit săptămâna aceasta Skype pentru Smartphone v2.2.0.44.

Noul software WM Professional este EasyHelper Information Hide v1.0 și PRPWallet - Digital Password Manager pentru Windows Mobile Pocket PC v1.0. Software-ul actualizat include IM+ All-in-One Messenger: AIM/ iChat, MSN/ Live Messenger, Yahoo!, ICQ, Jabber, GTalk și MySpace v5.3 și HandyMenu v3.7. Programul gratuit este JB Piano v1.7.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

E timpul să încercuiești vagoanele și să te apuci de software!

Standard WM: Nou

Primul este Ferestre de notificare popU-uri pentru smartphone pentru smartphone-ul WM 5/6 sau standard v1.03 de QoreFunctions. Nu ratați nimic cu ajutorul PopU-urilor!

Este ca ID-ul apelantului pentru noi mesaje de e-mail, SMS, apel pierdut și mesaje vocale! Numele real al contactului și fotografia expeditorului apar în fereastra PopUp.

Aflați instantaneu cine a trimis noi mesaje e-mail sau SMS, a încercat să vă sunați pe telefon sau să lăsați mesaje vocale.

Economisi timp și apăsări de taste - Citiți și răspundeți la mesaje, returnați apeluri, apelați mesageria vocală direct din fereastra pop-up!

Nu ratați niciodată un alt eveniment nesupravegheat - fiecare PopUp rămâne vizibil când este respins sau luați măsuri

Caracteristici: - Notificări de evenimente pop-up în stil PocketPC pentru smartphone-uri WM/dispozitive standard - ID apelant pentru e-mail, SMS, apeluri pierdute, mesagerie vocală - PopU-uri pentru noi mesaje e-mail - PopU-uri pentru noi SMS/Mesaje text - PopU-uri pentru apeluri pierdute - PopU-uri pentru mesaje noi de mesagerie vocală - Afișează numele și fotografia contactului în PopUp - Afișează mesajul SMS și subiectul e-mailului în PopUp - Nu este nevoie să lansați Mesaje - ID de mesagerie vocală - Afișează numele și fotografia apelantului care a lăsat mesajul (nu este nevoie să apelați mesageria vocală) - Salvați timp - Citiți și răspundeți la mesaje, returnați apeluri, apelați mesageria vocală direct din fereastra PopUp - Personalizați popU-urile cu diferite culori sau teme!

obţine Ferestre de notificare popU-uri pentru smartphone pentru smartphone-ul WM 5/6 sau standard v1.03 pentru 12 USD.95 aici.


Următorul este MemoryUp-Mobile RAM Booster v2.5 de eMobiStudio Inc.

Telefonul tău mobil funcționează lent?? Se blochează programele după ce smartphone-ul rulează o vreme? Atunci ai nevoie de un boost, de Memory Boost! MemoryUp Standard Edition recuperează scurgerile de memorie și previne blocarea telefonului mobil. Citiți mai departe pentru a vă aminti smartphone-ului.

MemoryUp este un instrument puternic de creștere a memoriei RAM și o aplicație de gestionare a mașinilor virtuale Java (JVM) special concepută pentru utilizatorii de smartphone-uri Windows Mobile. Este un instrument la îndemână de optimizare a memoriei, care vă va menține smartphone-ul să funcționeze mai rapid și mai eficient. Îmbunătățește performanța telefonului mobil, oferind mai multă memorie disponibilă atât pentru aplicațiile dvs., cât și pentru sistemul mobil.

MemoryUp este optimizat pentru toate serialele de smartphone-uri Windows Mobile, care vă pot monitoriza sistemul mobil în fundal, eliberând resurse atunci când este necesar. Folosește multe funcții avansate pentru a vă menține smartphone-ul să funcționeze la viteză optimă. Dar, mai important, este conceput cu toți utilizatorii în minte; indiferent dacă sunteți un utilizator cu putere sau un începător, MemoryUp vă veți oferi funcții pe care să vă permită să nu vă încurceți să vă limitați.

obţine MemoryUp-Mobile RAM Booster v2.5 pentru 13 USD.99/an aici.

Standard WM: Actualizat


PhatNotes 5.3 de Phatware este primul nostru software actualizat pentru WM Standard în această săptămână.

PhatNotes este un organizator de note premiat pentru Pocket PC bazat pe Microsoft Windows, Smartphone bazat pe Microsoft Windows Mobile și PC desktop. creați note oferindu-le categorie, subiect, date creării și modificării, ceea ce vă puteți ajuta să găsiți rapid și ușor informațiile necesare.

Cu PhatNotes puteți găsi un anumit text într-un anumit câmp și puteți sorta note după categorie, dată sau subiect. protejați notele împotriva accesului neautorizat cu o parolă și puteți trimite mesaje de e-mail direct din Editorul de note. Interfața cu baza de date de contact vă permite să alegeți sau adresa de e-mail în loc să o introduceți.

PhatNotes folosește o bază de date comprimată, economisind spațiu limitat de stocare. Interfața de utilizator intuitivă și ușoară vă permite să începeți să utilizați programul în câteva minute. PhatNotes Professional Edition permite sincronizarea mai multor baze de date între computerul desktop și dispozitivul mobil.

obţine PhatNotes 5.3 pentru 39 USD.95 aici.

1 Atingeți Contacte v3.0 de 1TouchMobile este următoarea aplicație actualizată săptămâna aceasta.

1Touch Contacts a fost conceput pentru a oferi utilizatorilor modalități și eficiente a îndeplinirii sarcinilor simple și pentru a oferi noi funcții care vor face gestionarea contactelor sau experiența mai plăcută. Folosește aceeași bază de date de contact ca și contactul încorporat și poate fi sincronizat cu Outlook folosind ActiveSync.

Utilizatorii pot gestiona acum grupurile de contact utilizate un Manager de grup. Trimiterea de SMS-uri către mai mulți utilizatori poate fi realizat cu 1Touch Contacts.

Cărțile de vizită (vCard) pot fi transferate Use bluetooth la fel ca contactați încorporate, singura diferență fiind - puteți transfera mai multe cărți de vizită într-o singură operațiune.

Selectarea contactelor pentru trimiterea de SMS-uri sau cărți de vizită sau pentru ștergerea contactelor se face o listă de selecție inteligentă. 1Atinge Contacte permite ștergerea mai multor contact dintr-o singură listă de selecție.

obţine 1 Atingeți Contacte v3.0 pentru 14 USD.95 aici.

Standard WM: Freeware


Skype pentru smartphone v2.2.0.44 de Skype este aplicația gratuită WM Standard prezentată astăzi în Wrangle.

Skype pentru Smartphone Windows Mobile v2.2.0.44 vă oferă: - Apeluri gratuite către prieteni și familie de pe telefonul mobil. - Economiți la apelurile mobile

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here