Weekly Software Wrangle - Săptămâna 5

Este amiază mare la Software Corral, ceea ce înseamnă că este timpul să se dispute săptămâna acest nou software, actualizat și gratuit pentru WM Professional și WM Standard.

Săptămâna aceasta prezentăm un nou software pentru WM Standard, Spb Backup Smartphone și Bubble Babble. Software-ul actualizat include FlexMail 4 și Resco Brain Games. Freeware săptămâna aceasta este Mobile Web Server Smartphone Edition.

Noul software WM Professional include Vito SMS-Chat 1.1 și Raportul de cheltuieli cu cardurile de credit. Software-ul actualizat include HiConcept și Spb Backup 2.0. Programul gratuit oferă ezyUnZIP.

Fără alte întârzieri, să încep acum săptămâna 5 săptămânal Software Wrangle!

Standard WM: Nou

Primul este Spb Backup Smartphone 2.0 de Spb Software House. Întotdeauna recomand un program de backup pentru dispozitivul tău, mai ales dacă prețuiești datele tale!

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Spb Backup este soluția de rezervă supremă pentru crearea de rezervă ale datelor pe dispozitivul dvs. Smartphone. Acesta creează executabile comprimate autoextractibile, făcând astfel procesele de backup și restaurare foarte simple și intuitive. face copii de rezervă complete, personalizate și programate. Cu Spb Backup, veți obține criptare, compresie, backup-uri programate și instrument de sincronizare și extragere a computerului desktop.

Caracteristici: - Instrument de sincronizare desktop - Mod upgrade ROM - Mod upgrade dispozitiv - Backup card de stocare - Restaurare fișier personalizat - Backup programat - Fișiere de backup executabile cu extragere automată - Backup complete și personalizate - Comprimare file de backup - Criptare fișier de backup - Instrument de despachetare a computerului desktop

obţine Spb Backup Smartphone 2.0 pentru 24 USD.95 aici.


Următorul este Bubble Babble pentru Smartphone Windows Mobile v1.00 de Astraware. Ascuțiți-vă abilități de vocabular și timp!

Provocați-vă puterea de cuvânt cu acest teaser submarin care explodează creierul! Legați împreună bule de litere pentru a forma cuvinte și impresionați-l pe Wordsworth Smartygills - gazda dvs. prietenoasă! Bubble Babble include un tutorial interactiv distractiv pentru a vă învăța cum să vă jucați cu bule și să faceți cuvinte din ele. Scoate puncte pentru fiecare cuvânt pe care îl faci. Impresionează-l pe Wordsworth cu cuvinte mai complexe sau neobișnuite și el te va răsplăti cu scoici strălucitoare pentru colecția ta!

Bubble Babble are 4 moduri de joc distractive, care sunt perfecte atât pentru adulți, cât și pentru copii, pentru toate nivelurile de îndemânare sau vocabular:

 • Provocare - creați un număr de stabilitate de cuvinte contra cronometru,
 • Țintă - reconstruiți cuvântul separat din bulele de litere,
 • Mister - încercați diferite permutări de litere pentru a găsi cuvântul ascuns,
 • Freeplay - bucurați-vă doar de a face cuvinte pentru a vă crește scorul de puncte.

În fiecare zi, Wordsworth Smartygills vă va spune Cuvântul zilei. Faceți acest cuvânt în timpul jocului pentru a câștiga un premiu special!

Folosiți de multiplicare pentru a vă buletinul de puncte și obțineți ajutor de la Stella Starfish, în bula ei wildcard! Deblocați niveluri de dificultate mai mari în timp ce jucați - vă poate ajuta să vă câștigați ascuțiți și poate să vă învățați câteva cuvinte noi interesante!

Caracteristici: - Conectați bule de litere între ele pentru a forma cuvinte și pentru a obține puncte - Tutorial interactiv complet pentru a vă învăța cum să jucați cu bulele - 4 moduri de joc distractive: Provocare, Țintă, Mister și Joc liber - Câștigați recompense strălucitoare pentru cuvinte complexe sau neobișnuite pentru a vă completa colecția - Bonusuri utile, inclusiv Stella Starfish și bule multiplicatoare

obţine Bubble Babble pentru Smartphone Windows Mobile v1.00 pentru 19 USD.95 aici.

Standard WM: Actualizat


FlexMail v4 de Web Information Solutions, Inc. este primul nostru software actualizat pentru WM Standard săptămâna aceasta.

FlexMail 4 este o aplicație de e-mail cu funcții complete și premiate (2004/2005/2006/2007) care funcționează cu clientul de mesagerie încorporat al dispozitivului dvs. pentru a oferi cea mai bună conectivitate Exchange și IMAP disponibil pe Windows Mobile! Folosiți FlexMail pentru a vă îmbunătăți ActiveSync sau mesajele SMS cu suportul nostru de semnături multiple, căutări multiple în foldere și mutări de e-mail pe mai multe conturi. Utilizați FlexMail pentru a vă conecta cu cel mai bun set de funcții IMAP pe Windows Mobile, cu setări de foldere ușor de configurat, dar puternice. Setați fiecare e-mail să descarce diferit, să notifice mesajele noi și să primiți e-mail folosind PUSH use IMAP IDLE.

FlexMail 4 este o actualizare majoră a FlexMail 2007 și oferă multe modificări uriașe. FlexMail acceptă citirea și răspunsul la e-mailurile ActiveSync/SMS/Hotmail pentru operațiuni de bază sau prin servicii de vânzare mai puternice POP3/IMAP4 către serverul dvs. de e-mail. Cu suport pentru proxy SSL și SOCKS standard din industrie, puteți conecta aproape orice furnizor de e-mail, inclusiv Gmail! Folosiți FlexMail ca un adjuvant al Windows Mobile Messaging sau ca înlocuitor aproape complet.

Cu multe opțiuni la FlexMail, puteți personaliza utilizarea e-mailului mult mai mult decât permite dispozitivul Windows Mobile Messaging. Primiți-vă e-mailul prin ActiveSync și răspundeți prin contul dvs. SMTP POP3/IMAP4. Primiți notificări imediat pe e-mail sau pe folder prin IMAP IDLE! Puneți FlexMail să păstreze doar ultimele 5 zile ale folderelor IMAP. Creați foldere locale și foldere de server. Sincronizați în funcție de vârstă, dimensiune și starea sincronizărilor pe fiecare folder, permițându-vă să primiți doar ultimele 5 zile de e-mail în Inbox, dar ultimele luni în folderul personal, de exemplu.

obţine FlexMail v4 pentru 29 USD.95 aici.

Resco Brain Games by Resco este următoarea aplicație actualizată săptămâna aceasta.

Dacă crezi și dureri în membrană trebuie să te antrenezi (spuneți ASTA de 10 ori repede!), aceasta poate fi aplicația pe care să o folosească câteva minute în fiecare zi.

În doar 5 minute pe zi, puteți avea grijă de a vă vedea mereu. Îmbunătățiți-vă abilități mentale testându-vă memoria, abilități analitice și abilități de calcul.

Concentrați-vă mai mult și crește viteza de reflexie a creierului cu 36 de jocuri de antrenament a creierului. Și nu uitați, va fi, de asemenea, distractiv, astfel încât să vă puteți exercita și să vă bucurați de fiecare zi!

obţine Resco Brain Games pentru 19 USD.95 aici.

Standard WM: Freeware


Mobile Web Server Smartphone Edition v2.6 de LBETECH.LIMITED este aplicația gratuită prezentată astăzi în Wrangle.

Acces Web la nivel mondial la fotografii și alte fișiere aflate direct pe dispozitivul mobil. creează automat din mers site-uri web din fișiere separate cu meniuri de navigare pe site generate automat, acceptă șablone web.

Caracteristici:

 • Operațiuni de copiere a unui singur fișier sunt necesare numai pentru partajarea fișierelor prin Web;
 • Acces automat la nivel mondial de oriunde;
 • Nume simbolic permanent disponibil public pentru accesul la Server;
 • Generarea automată a site-ului din fișiere (dosare);
 • Generarea automată a meniului de navigare pe site;
 • Șablone personalizabile de generare a site-ului;
 • Pagini web din generarea de fișiere text simplu;
 • Partajarea fișierelor din orice director;
 • Suport pentru comenzi rapide pentru fișiere;
 • Nu este necesară o configurație specială;
 • Nu sunt necesare programe speciale pentru acces;
 • Compatibilitate cu orice tip de browser web;
 • Orice tip de fișiere acceptabile (de la text simplu la multimedia și prezentare);
 • Orice structura de date compatibile (de la un singur fișier la un site web complex).

obţine Mobile Web Server Smartphone Edition v2.6 GRATUIT chiar aici.


WM Professional: Nou

Acum este timpul pentru noi aplicații WM Professional. Mai întâi vom arunca sau privire ViTO SMS-Chat de la ViTO Technologies.

Primiți mesaje SMS cu thread-uri pe dispozitivul dvs. Windows Mobile, chiar și fără WM6.1 upgrade!

Caracteristicile includ:

MESAJE SMS CU FILE SMS-Chat organizează corespondența SMS în chat-uri separate. Înseamnă că veți avea un chat separat pentru fiecare contact cu care faceți schimb de mesaj text. Nu-i așa?? Instalați o versiune de încercare completă funcțională de 2 săptămâni și aflați cât de ușor a devenit să vă gestionați mesajele SMS. SMS-Chat oferă un aspect familiar și confortabil al mesajelor instant.

Încearcă SMS-Chat și află că păstrează contactul cu prietenii tăi prin mesaje text poate fi foarte ușor și, de asemenea, foarte distractiv!

INTERFĂȚĂ SUPERIOARĂ CU DEGETE SMS-Chat este conceput pentru cele mai bune mesaje text posibile. Interfața prietenoasă cu degetele, cu butoane mari, vă permite să gestionați SMS-urile doar cu degetele. Stylusul merge în trecut. Ecranele glisante și meniurile animate cu grafică strălucitoare contribuie la impresia generală pozitivă. Nu poți să nu-ți placă SMS-Chat!

 • Notificare pe ecran complet pentru mesaje noi.
 • Chaturile cu cele mai recente mesaje apar în partea de sus.
 • Indicarea numărului de caractere tastate.
 • Linkuri active și numere de telefon (puteți accesa instantaneu Internet sau suna)
 • Filtrarea contactelor după număr de telefon și nume.
 • Suport multilingv.

TRIMITERE MULTIPLE SMS SMS-Chat acceptă mai multe mesaje SMS. Amintește-ți doar câte mesaje separate de felicitare le-ai trimis prietenilor tăi în ultimele vacanțe. Acum puteți trimite mesaj tuturor simultan! Răspunsurile vor veni la chat-uri separate și veți putea continua cu ușurință conversații dacă este necesar.

Trimiterea mai multor sms-uri este cu atât mai ușoară cu cât există șabloane gata. De asemenea, puteți adăuga cu ușurință atâtea șablone proprii câte nevoie.

MESAJE AVANSATE SMS-Chat oferă, de asemenea, câteva opțiuni avansate pentru mesageria text. Acestea includ redirecționarea, retrimiterea, ștergerea, vizualizarea și adăugarea de contact. Redirecționarea vă economisește mult timp, deoarece trebuie doar să alegeți un nou destinatar și să vă redirecționați un mesaj în loc să-l rescrieți din nou.

Când primiți un mesaj de la cineva care care lipsește din agenda dvs., este nevoie de doar câteva atingeri pentru adăugarea acestei persoane la contact.

INTEGRAREA CU GOODWIN și FUNCONTACT SMS-Chat este și mai gata pentru dispozitivul dvs. Windows Mobile dacă utilizați deja alte iWindowsMobile.com software grozav precum managerul de contact FunContact și managerul activității Goodwin. poate accesa cu ușurință SMS-Chat direct din Contact atunci când trebuie să scrieți un mesaj text nou sau din GoodWin când nu puteți verifica mesajele.

a avea ViTO SMS-Chat pentru 14 USD.95 aici.


Următorul este Raport privind cheltuielile cu cardurile de credit v2008a de către ieosoft.

A avea prea multe carduri de credit? Prea multă bătaie de cap pentru a urmări fiecare record de cheltuieli pentru fiecare card de credit? Uitați întotdeauna care card de credit a depășit limita de credit? Trebuie să controlați cheltuirea excesivă a unui anumit card de credit? Acum, iată software-ul pentru a vă urmări cheltuielile cu cardurile de credit pe telefonul mobil, oricând și oriunde.

Caracteristici:

1) Gestionați și urmăriți cheltuielile cu cardurile dvs. de credit cu doar 4 butoane. 2) Intrare complet bazată pe ecran tactil. Înregistrați-vă cheltuielile cu cardurile de credit atingând doar cu degetul. 3) Categorii de cheltuieli predefinite reduce cheia manuală a utilizatorului în informații despre categorii. 4) Urmăriți cu ușurință orice înregistrare a cheltuielilor cu cardul de credit în orice interval de date.

Poți obține Raport privind cheltuielile cu cardurile de credit v2008a pentru 18 USD.99 aici.

WM Professional: Actualizat

Începeți lucrurile în aplicațiile WM Professional actualizate săptămâna aceasta HiConcept - Un set de instrumente grozav - v1.2 Software-ul mobil PPCLINK.

HiConcept - A Great Suite este un pachet software special care a inclus patru module: Today Revolution, Card Studio, X-Card și Task manager. Veți descoperi multe caracteristici unice în HiConcept pe care nu le puteți găsi în alte produse.

Caracteristici:

Today Revolution: Plug-in excelent pentru astăzi

Card Studio: Un set de instrumente excelent pentru cardul de stocare

X-Card: Creator de carduri super virtuale

Manager de activități: utilități esențiale

Ridica HiConcept - Un set de instrumente grozav - v1.2 pentru 19 USD.95 aici.


Următorul este Spb Backup v2.0 de Spb Software House. Aceasta este foarte asemănătoare cu ediția pentru smartphone și nu pot sublinia suficient importanța copierii de rezervare a datelor dvs. important!

Spb Backup este soluția de rezervă supremă pentru crearea de rezervă ale datelor pe dispozitivul dvs. Windows Mobile. Acesta creează executabile comprimate autoextractibile, făcând astfel procesele de backup și restaurare foarte simple și intuitive. face copii de rezervă complete, personalizate și programate. Cu Spb Backup, veți obține criptare, compresie, backup-uri programate și instrument de sincronizare și extragere a computerului desktop.

Caracteristici: - NOU! - Instrument de sincronizare desktop - NOU! - Mod upgrade ROM - NOU! - Mod de actualizare a dispozitivului - Backup card de stocare - Restaurare fișier personalizat - Backup programat - Fișiere de backup executabile cu extragere automată - Backup complete și personalizate - Comprimare file de backup - Criptare fișier de backup - Instrument de despachetare a computerului desktop

obţine Spb Backup v2.0 pentru 24 USD.95 aici.

WM Professional: Freeware


Aplicația gratuită din această săptămână pentru WM Professional este ezyUnZIP (GRATIS!) v2.00 de CNetX.

Cu ezyUnZIP puteți vizualiza și extrage informații în format popular ZIP direct pe PC-ul dvs. de buzunar cu Windows Mobile. Stocând note și documente în format primat, puteți păstra mai multe informații despre dvs., sporind astfel eficiența dispozitivului dvs. portabil. Cu ezyUnZIP, puteți extrage, de asemenea, conținutul oricărei arhive ZIP pe care o puteți descărca de pe web, din grupurile de știri sau atașate la e-mailul primit.

Caracteristici: - Funcționează pe toate dispozitivele Pocket PC (inclusiv Windows Mobile). - Complet compatibil cu arhivele ZIP create cu WinZIP și HandyZIP. - Vizualizați arhive ZIP descărcate de pe web, grupuri de știri sau atașate la e-mailurile primite. - Suport complet pentru arhive ZIP criptate. - Verificarea integrității fișierului. - Proprietăți detalii ale fișierului. - Vizualizați comentariile asociate arhivelor ZIP. - Funcție de căutare rapidă pentru a localiza toate arhivele ZIP stocate sub „Documentele mele” pe memoria principală și cardurile de stocare. - Versiuni în engleză și germană disponibilă. - Ușor de utilizare, interfață de utilizator compatibilă cu Windows Mobile / Pocket PC. - Ajutor sensibil la context (accesibil prin Start > Ajutor). - Amprentă mică de stocare și memorie. - Suport complet pentru instalare/dezinstalare. - Nu în ultimul rând, este GRATUIT!

Poți obține ezyUnZIP pentru absolut GRATUIT chiar aici.


Aveți software-ul pe care ați dori să îl includă săptămâna viitoare?

Aceasta este o încheiere pentru WM Weekly Software Wrangle din această săptămână. Salutăm toți dezvoltatorii de software să nu trimită un e-mail dacă există software-ul nou sau actualizat de anunț. Doar e-mail-mi știrile tale la: [email protected]

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here