Weekly Software Wrangle - Săptămâna 15

Weekly Software Wrangle #15 este aici și gata de rulare!

Săptămâna aceasta, noul software WM Standard este Map My Tracks și Pregnancy e-Wheel pentru Motorola Q. Software-ul actualizat include SplashPhoto și SmartBlock. Aplicația gratuită din această săptămână este ClearTemp.

Noile software-uri WM Professional sunt eQuickRecipes Deluxe și MASPware GeoFence. Software-ul actualizat include MobiForms pentru PPC și All-In Hold 'Em Poker. Programul gratuit este Throttlelock.

Înșelați-vă și călătoriți, cowpokes! Este timpul pentru Wrangle din această săptămână!

Standard WM: Nou

În primul rând, săptămâna aceasta pentru o aplicație WM Standard este Harta traseele mele v1.3.1 din Tinderhouse. Te-ai întrebat vreodată „Unde dracu sunt eu??"

Map My Tracks transformă telefonul mobil într-un dispozitiv personal de urmărire GPS în timp real. Folosind un telefon mobil cu GPS încorporat sau un receptor GPS extern, puteți găsi o hartă și urmăriți locația în timp real. Map My Tracks permite prietenilor, concurenților sau părinților să știe unde vă aflați acum.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cerințe minime: - Telefon activat pentru web cu un plan de date, Bluetooth și Java - Telefon activat pentru GPS sau receptor GPS extern cu Bluetooth - Map My Tracks Mobile instalat pe telefon

obţine Harta traseele mele GRATUIT aici.

Următoarea nouă aplicație WM Standard este Pregnancy e-Wheel pentru Motorola Q v4.2 de Nialls Software. Desigur, acest software este mai degrabă specific pentru gen și chiar pentru dispozitiv, dar foarte util pentru oamenii potriviți.

Pregnancy e-Wheel este un înlocuitor ideal pentru o roată manuală de sarcină și un instrument de estimare preliminară pentru măsurătorile dezvoltării fetale. Estimează greutatea fetală pe baza parametrilor diferiți, cum ar fi înălțimea fundului uterin și oferă valori percentile aproximative pentru greutate și lungime pe baza vârstei gestaționale. Acesta oferă mijloace de estimare a vârstei gestaționale (EGA) pe baza a trei parametri diferiți: ultima durată menstruală, data estimată a nașterii (EDD) și un anumit EGA la o dată specificată pentru ultrasunete.

obţine Pregnancy e-Wheel pentru Motorola Q pentru 9 USD.95 aici.

Standard WM: Actualizat


SplashPhoto pentru Smartphone v5.0 de SplashData, este primul nostru software actualizat pentru WM Standard săptămâna aceasta.

SplashPhoto vă transformă Smartphone-ul MS într-o ramă digitală mobilă. Pur și simplu editați și organizați imaginile preferate cu software-ul pentru desktop inclus, apoi sincronizați-vă cu dispozitivul portabil pentru a vizualiza imaginile din mers.

Caracteristici: - NOU Suport pentru camere - NOU Vizualizare arborescentă pentru a vă vedea toate fotografiile într-un format familiar de sistem de fișiere - NOU Partajați imagini cu alții pe Picasa, Flickr și Facebook - NOU Suport pentru JPG, TIFF, GIF și BMP - Simplu, rapid, vizualizator de imagini de înaltă calitate - și multe altele!

obţine SplashPhoto pentru smartphone pentru 29 USD.95 aici.

SmartBlock pentru Smartphone v2.3 de Efficasoft Co., Ltd., aceasta următoarea aplicație actualizată săptămâna aceasta. Există vreun urmăritor în viața ta?? Această aplicație poate fi pentru tine.

Modul inteligent de a bloca apelurile și mesajele SMS nedorite! Suportă complet Windows Mobile Smartphone (2003, 2003SE, WM5, WM6), QVGA (240x320) și ecran peisaj.

Caracteristici: - Blocați/permiteți apelurile nedorite și mesajele SMS în tăcere. - Mod întâlnire convenabil cu automat SMS-uri. - Filtre puternice de listă alb/negru, filtru de conținut SMS, precum și suport pentru setarea orei. - Protejați lista albă/neagră, istoricul etc. prin parolă. - Suport pentru numere Widecard. De exemplu, pentru a bloca toate apelurile din Londra: 020* - Importați contact de pe telefon și cartela SIM. - Istoricul detaliat pentru toate apelurile și mesajele blocate.

obţine SmartBlock pentru smartphone pentru doar 10$.95 aici.

Standard WM: Freeware


Aplicația gratuită pentru WM Standard săptămâna aceasta ClearTemp v0.1 la www.smartphone-freeware.com.

M-am săturat de folderele de pe dispozitivul tău care sunt pline de nedorite nedorite? Fall-mi sepropie rapid, dar fiecare viață a anului este bună pentru o curățenie de primăvară! ClearTemp este o aplicație pentru a elibera memorie pe dispozitiv. Dacă aveți foldere personalizate pe care vă puteți îngriji, să vă puteți șterge, de asemenea, să vă adăugați.

Poți obține ClearTemp gratuit chiar aici.


WM Professional: Nou

Prima nouă aplicație WM Professional pentru această săptămână eQuickRecipes Deluxe v4.0 de Lakshmi Solutions, LLC. Doar să mă gândesc la această aplicație îmi este spumă. Dacă te-ai săturat să mănânci în oraș și vrei să ai rețete la doar o atingere cu stiloul, atunci verifică acest lucru.

Utilizați eQuickRecipes pentru a stoca rețetele de gătit preferate și cele mai folosite.

Caracteristici: - Aplicația conține deja un set inițial de 35 de rețete foarte bune pentru a începe. Adăugați rețeteți și editați după cum. - Versiunea Deluxe include un computer însoțitor pentru a facilita introducerea datelor pe computer. Utilizatorul poate exporta rețete într-un fișier Word pentru imprimare sau pentru a excela ca fișier CSV. - Aplicația conține funcții de ajutor care descriu fiecare ecran.

Poți obține eQuickRecipes Deluxe pentru 9 USD.99 aici.


Următorul este MASPware GeoFence v1.0, de MASPWare.

Dacă ești ca mine (și sper că nu ești), ai foarte puțin simț al direcției. Când sunt în sălbăticie, ar fi frumos să existe limitat, așa că știu că stau într-o zonă generală și nu rătăcesc în uitare.

MASPware GeoFence este un instrument de supraveghere bazat pe GPS pentru dispozitivele Windows Mobile. Acest program încarcă un gard virtual (GP/KML) și pornește alerte, dacă este curentă este în afara limitelor. Acest program poate folosi orice fel de fișiere de date GPX (GPS Exchange Format) și poate folosi, de asemenea, fișiere Google KML. înregistra cu ușurință traseele cu GPS MASPware pentru a-l folosi ca gard virtual. În plus, acceptă sistemul gratuit de urmărire quoox|TRACKER, pentru a urmări pe internet.

Poți obține MASPWare GeoFence pentru 9 USD.95 aici.


WM Professional: Actualizat

Prima aplicație WM Professional actualizată săptămâna aceasta MobiForms pentru PPC / WinMobile v4.05 de MobiForms.

MobiForms este un instrument de dezvoltare rapidă a aplicațiilor (RAD) pentru crearea de aplicații mobile pentru aproape orice platformă wireless, inclusiv Tablet PC, Pocket PC, Windows CE, Windows Mobile, Smartphone, Symbian sau Palm. MobiForms oferă toate instrumentele într-o singură "cutie" pentru crearea și implementarea oricărui tip de aplicație mobilă - de la sondaje la serviciul pe teren, de la capturarea semnăturii până la codarea de bare. Soluții ieftine pot fi construite și implementate în câteva minute în loc de zile cu interfața grafică intuitivă MobiForms drag and drop. MobiForms folosește Java, dar stratul Java este complet ascuns dezvoltatorului, lăsându-vă să vă concentrați asupra logicii de afaceri la nivel înalt și asupra aspectului aplicației.

Această aplicație este de mai multe funcții și sunt multe altele, așa că cel mai bine este să faceți clic pe linkul de mai jos sau descriere completă.

Ridica MobiForms pentru PPC / WinMobile pentru 178 USD.00 aici.


Următorul este All-In Hold 'Em Poker - Joc de turneu v2.80 de Birdsoft.

Ești în căutarea unui joc grozav de Texas Hold 'Em pentru dispozitivul tău Windows Mobile Pro/Pocket PC? Ei bine, ai găsit cel mai bun!

All-In oferă cel mai bun profit cu funcții excelente, inclusiv modul Carieră cu turnee cu mai mese, un joc grozav și un motor grafic și alegerea jocurilor fără limită, pot limita sau limită, toate într-un singur program.

De asemenea, are oponenți AI de top. Jucătorii de pe computer joacă cu trei stiluri de joc (strâns, normal sau liber) și pot chiar să arate mesaje și vor înclina.

Dacă sunteți un jucător nou, acesta este un loc grozav de învățat, cu sugestii și sfaturi de mână, un sistem de ajutor complet și IA grozavă pentru a vă judeca progresul.

obţine All-In Hold 'Em Poker - Joc de turneu pentru 19 USD.95 aici.


WM Professional: Freeware


Throttlelock v0.1 Beta, o aplicație GRATUITĂ disponibilă pentru descărcare de la freewareppc.com de la APBilbo de la www.throttlelock.com, este o aplicație de blocare bazată pe model, complet adaptabilă și cu suport pentru mai multe limbi. ThrottleLock este o mică aplicație pentru a vă bloca dispozitivul. Acesta va fi deblocat numai atunci când un model este desenat pe o grilă de puncte.

În mod implicit, dispozitivul va fi blocat automat când intra în starea suspendată. Opțional, puteți activa și executați link-ul din Startmeniu > Programs > ThrottleLock. Dacă nu poate dispozitivul să se blocheze automat, eliminați linkul plasat la WindowsStartup.

Aplicația este complet adaptabilă. schimbă pielea înlocuind fișierele png și modificând configurația.xml pentru a schimba fonturile și culorile.

Poți obține Blocarea accelerației gratuit chiar aici.

Aveți software-ul pe care ați dori să îl includă săptămâna viitoare?

Aceasta este o încheiere pentru WM Weekly Software Wrangle din această săptămână. Salutăm toți dezvoltatorii de software să nu trimită un e-mail dacă există software-ul nou sau actualizat de anunț. Doar e-mail-mi știrile tale la: [email protected]

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here