Weekly Software Wrangle - Săptămâna 12

Mai bine mai târziu decât niciodată (sperăm), este timpul să foșnești din nou câteva aplicații pentru Software Wrangle de săptămâna aceasta. Săptămâna aceasta, noul software prezentat pentru WM Standard este Mobiola Screen Capture și Diccionario Ingles - Dicționar și Manual de frază din spaniolă în engleză. Software-ul actualizat include Softick Card Export și Bejeweled. Software-ul gratuit este DashWire.

Noul software WM Professional este Cliquick și ppcStopwatch. Software-ul actualizat include SpoonAlarm și Spb Mobile Shell. Freeware-ul este Pocket Lemmings.

Să trecem la Wrangle de săptămâna aceasta!

Standard WM: Nou

Prima nouă aplicație WM Standard este Mobiola Screen Capture v1.0.7 Servicii de SHAPE.

Mobiola Screen Capture vă permite să vizualizați ecranul dispozitivului pe computer în timp real; faceți instantanee, înregistrați videoclipuri, partajați-le pe Skype. Se conectează prin WiFi, Bluetooth sau USB.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Încearcă acum!

Notă: Versiunea de încercare limitează conexiunile individuale la 5 minute și are o durată de evaluare de 7 zile.

Compatibil cu Windows Vista.

Caracteristici: - Afișează CAPTURA ECRANULUI de pe telefonul dvs. pe ecranul computerului în timp real - Se conectează prin WiFi (NOU!), Bluetooth sau - Funcționalitate Snapshot - Înregistrați videoclipuri cu MS MovieMaker sau alte aplicații de înregistrare video folosind componenta driverului pentru camere web a aplicației - PĂRȚĂȚIȚI ECRANUL pe SKYPE, IM și alte aplicații de videoconferință. Doar selectați „Sursa video Mobiola” ca cameră web în această aplicație

obţine Mobiola Screen Capture v1.0.7 pentru 19 USD.95 aici.

Următoarea nouă aplicație WM Standard este Diccionario Ingles - Dicționar și manual de frază din spaniolă în engleză v1.0 de Mobifusion Inc.

Diccionario Ingles este un ghid de referință foarte util pentru vorbitorii de spaniolă care învață limba engleză. Cuvântul englezesc este descris complet în engleză, precum și în spaniolă. Pentru fiecare cuvânt, găsiți definiția engleză urmată de spaniolă. Este perfect pentru cei care doresc să învețe ambele limbi globale. Definițiile în engleză și spaniolă sunt prezentate într-un format foarte simplu. Definițiile sunt date împreună, astfel încât un utilizator nu trebuie să caute traducerea în spaniolă într-o altă secțiune. Include sute de propoziții eșanție și un număr de expresii și expresii folosite în mod obișnuit. Poate fi deosebit de util pentru traduceri. Conținutul dicționarului include:

Caracteristici: - Personal - Prefață - Cum se folosește acest dicționar - Ghid de pronunție - Tabel de ortografie - A

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here