Weekly Software Wrangle - Săptămâna 11

Software Wrangle de săptămâna aceasta este puțin despre aplicații noi, dar pentru a vă compensa, am inclus câteva aplicații gratuite suplimentare. Asigurați-vă că vă faceți ceva timp săptămâna aceasta pentru a vă pune în șaua și a folosi aceste aplicații pentru o privire mai atentă! Săptămâna aceasta prezentăm un nou software pentru WM Standard, Mileage Manager. Software-ul actualizat include Elecont Launcher și SmartReg pentru Windows Smartphone. Software-ul gratuit este TempoPerfect și Note2Day.

Noul software WM Professional este iContact și eDrinksMixn Deluxe. Software-ul actualizat include IRCy și FairwayWatch. Programul gratuit este Pocket Uno și PocketTwit.

Citiți mai departe pentru Wrangle din această săptămână!

Standard WM: Nou

Începând săptămâna aceasta este o nouă aplicație WM Standard, MileageManager v1.0 de Total Wireless Solutions.

MileageManager ține evidența călătoriilor dvs. de afaceri și personale și urmărește suma dvs. de rambursare calculată automat pe baza ratei de rambursare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Următoarele date pot fi stocate în MileageManager - Data - Scopul călătoriei - Pornirea contorului de parcurs - Finalizarea contorului de parcurs - Distanță - Rata de rambursare - Sumă - Tip -> Afaceri -> Personal

Caracteristici: - Păstrați evidența călătoriilor dvs. pe smartphone-ul dvs. ușor și eficient. - Calcul automat al „Distanței” și „Sumei datorate” pe baza citirilor contorului de parcurs și a ratei de rambursare. - Își amintește ultima citire „Încheierea contorului de parcurs” ca citire implicită de „Începere a contorului de parcurs” pentru următoarea călătorie. - Generați rapoarte personalizate în format HTML pentru imprimare SAU ca fișier CSV pentru o integrare ușoară cu Microsoft® Excel. - Exportați înregistrări în format de fișiere Excel sau CSV. - Înregistrați și gestionați atât călătoriile dvs. de afaceri, cât și cele personale. - Opțiuni avansate de sortare și filtrare pentru a vă ajuta să urmăriți și să gestionați eficient înregistrările de kilometraj. - Suporta mai multe valute.

obţine MileageManager v1.0 pentru 9 USD.50 aici.


Standard WM: Actualizat


Elecont Launcher pentru Smartphone v1.0.74 de Elecont, tocmai a fost prezentat săptămâna trecută ca o aplicație nouă și are deja o actualizare, așa că este primul nostru software actualizat pentru WM Standard săptămâna aceasta.

Vă permite să porniți programe, documente și site-uri directe din ecranul de pornire. începe începe rapid preferate cu un singur clic. Optimizat pentru utilizarea degetelor. Dublu clic previne lansarea eronată a programelor.

Caracteristici: - Lansare rapidă asemănătoare Windows pe ecranul Acasă și Azi. - Pornește pentru orice aplicație, adrese URL, documente și panou de control cu ​​un singur clic. - Dublu clic previne lansarea eronată a programelor. - Pictograme animate pe ecranul Acasă și Azi. - Compatibil cu teme Windows Mobile. - Versiune de încercare gratuită, complet funcțională, de 3 zile. - Actualizări gratuite.

obţine Elecont Launcher pentru Smartphone v1.0.74 pentru 9 USD.95 aici.

SmartReg pentru Windows Smartphone v3.5 de Speed ​​​​Software este următorul.

Doar un cuvânt de precauție -- a face modificat în registrul dispozitivului dvs. NU este pentru cei slabi de inimă, așa că este o idee bună să știți ce faceți înainte de a ridica capota și de a începe să reparați motorul. Cu toate acestea, dacă o să aplicați care să vă ajute să urmăriți modificările pe care le aveți în vedere.

Ați uitat schimbarea de registru pe care ați făcut-o săptămâna trecută și pe care chiar v-ați fi dorit să nu o fi făcut niciodată? Nu este o problemă dacă ați făcut modificarea cu SmartReg. Pur și simplu căutați în lista istoricului modificărilor, vizualizați modificarea și apoi anulați-o!

SmartReg este editorul profesional de registry Windows Mobile. Conține toate caracteristicile pe care le-ați aștepta la un editor de registry standard PLUS jurnal complet de modificări istorice, anulare/refacere completă și căutarea expresiilor reglementate.

obţine SmartReg pentru Windows Smartphone v3.5 pentru doar 15 USD.95 aici.

Standard WM: Freeware


Prima aplicație gratuită pentru WM Standard din această săptămână TempoPerfect la www.smartphone-freeware.com.

TempoPerfect este un metronom care rulează pe PC, Pocket PC sau Smartphone și poate fi controlat de pe un PC folosind mouse-ul sau tastele rapide. Spre deosebire de metronoamele mecanice care se reduc, TempoPerfect oferă o bătaie clară și precisă care poate fi ajustată cu precizie pentru bpm-ul corect. TempoPerfect este un instrument esențial pentru orice muzical.

TempoPerfect dispune de o bară vizuală indicatoare de ritm care sări de la stânga la dreapta în timp cu ritmul. Acest lucru oferă muzicienilor un indiciu vizual foarte util. Pentru aceia dintre noi care nu avem vite- amintesc bpm corect pentru o anumită măsură (de ex. Allegro), TempoPerfect include, de asemenea, un ghid de tempo în fereastra principală.

Poți obține TempoPerfect gratuit chiar aici.Următoarea aplicație gratuită pentru WM Standard este Note2Day v1.0.1 la www.smartphone-freeware.com.

S-a întâmplat ceva special în viața ta astăzi? Un eveniment de familie memorabil? O vacanță pe care să-ți amintești? Există multe motive pentru a ține un jurnal, iar Note2Day vă ajutați să purtați un jurnal în buzunar.

Note2Day transformă smartphone-ul tău în jurnalul tău personal (jurnal). Adăugați note cu marcaj de timp. Răsfoiți și selectați note. Toate notele sunt stocate într-un singur fișier text, astfel încât este ușor să importați/exportați și să editați jurnalul.

Poți obține Notă2 Zi gratuit chiar aici.


WM Professional: Nou

Prima nouă aplicație WM Professional pentru această săptămână iContact v0.76 de la Doug Melton.

Doug a dezvoltat această aplicație open-source pentru timpul său pentru comunitatea WM. Dacă descărcați și utilizați aplicația lui, este GRATUITĂ, dar donațiile sunt binevenite și puteți descărca iContact și dona aici. Mulțumesc, Doug!

iContact este conceput pentru a fi un manager de contact all-inclusive, ușor de utilizat pentru telefoane Windows Mobile PocketPC. Nu este un secret că a luat indicii de design de la „alte dispozitive”. Am început cu iContact v0.6 și a fugit cu el!

Vă rugăm să cumpărați: iContact 0.76 nu va funcționa cu WM2003 sau dispozitive non-telefonice. Nu încercați să îl instalați. Pentru aceștia, iContact 0.6 ar trebui să funcționeze.

Consultați firul xda-developers!

Poți obține iContact v0.76 gratuit (donațiile sunt binevenite) aici.Următorul este eDrinksMixn Deluxe v4.0 de Lakshmi Solutions LLC. Nu uitați -- Nu beți și nu conduceți!

Utilizați eDrinksMix

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here