Weekly Software Wrangle - Săptămâna 10

Este pentru Software Wrangle din această săptămână. Vă prezentăm câteva aplicații săptămâna aceasta pe care să le verificați. Săptămâna aceasta oferă un nou software pentru WM Standard, Just Tones și Elecont Launcher. Software-ul actualizat include Pocket Informant 8 și Extreme Agenda - Your Organizer. Software-ul gratuit este Beyond Pod.

Noul software WM Professional este Alerte de mesaje pentru WM și Lista de verificare MASPware. Software-ul actualizat include Lista de cumpărături Deluxe și HiCalc - Calculatorul tău de încredere. Freeware este MSS Converter.

Înșelați-vă pentru Wrangle din această săptămână!

Standard WM: Nou

Primul este Doar Tonuri v1.0 de la 1TouchMobile.

Just Tones vă permite să căutați și să setați tonuri de apel pentru a contacta utilizat sau interfață simplă și eficientă. Căutați un contact utilizând o căutare T9. Redați un ton de apel existent pentru un contact. Căutați și selectați mai multe persoane de contact din ecranul principal și setați un ton de apel pentru acestea. Odată ce un contact este selectat, termenul de căutare este resetat și gata pentru o nouă căutare. Just Tones acceptă redarea fișierelor midi, mp3, wma și wav.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Doriți să setați un ton de apel pentru o „Companie”? face asta cu Just Tones. De asemenea, puteți seta un ton de apel pentru o anumită „Categorie” (Personal, Business, Vacanță etc.). Contactele pot fi sortate după Prenume sau Nume.

Caracteristici: - Setați tonul de apel un contact sau mai multe într-o singură operațiune - Grupați tonul de apel pentru câmpul „Companie” sau „Categorie” pentru un contact - Sortați contactele după nume prenume - Redați/Opriți tonurile de apel de pe ecranul principal ca precum și ecranul de selecție a tonului de apel - Contactele sunt afișate împreună cu tonul de apel - Acceptă formatele mp3, midi, wma și wav - Căutați contact pentru căutarea T9

obţine Doar Tonuri v1.0 pentru 7 dolari.95 aici.

Următorul este Elecont Launcher v1.0.62 de Elecont. S-ar putea să existe o mulțime de lansatoare din care să alegeți, dar la acest preț, acesta merită să aruncați sau privire.

Elecont Launcher vă permite să porniți programe, documente și site-uri directe din ecranul de pornire. începe începe rapid preferate cu un singur clic. Optimizat pentru utilizarea degetelor.

Caracteristici: - Lansare rapidă asemănătoare Windows pe ecranul Acasă și Azi. - Pornește pentru orice aplicație, adrese URL, documente și panou de control cu ​​un singur clic. - Prognoza animată pe ecranul Acasă și Azi. - Compatibil cu teme Windows Mobile. - Versiune de încercare gratuită, complet funcțională, de 3 zile. - Actualizări gratuite.

obţine Elecont Launcher pentru 9 USD.95 aici.

Standard WM: Actualizat


Pocket Informant 8 v8.1 de Web Information Solutions, Inc. este primul nostru software actualizat pentru WM Standard săptămâna aceasta.

Pocket Informant 8 aduce un nou nivel de ușurință în utilizarea dispozitivului tău mobil. Versiunea 8 introduce o nouă interfață de utilizator bazată pe roluri, care vă permite să scalați interfața de utilizator și funcția nevoilor dvs., oferindu-vă doar puterea dorită. O interfață completă cu o singură mână vă permite să utilizați Pocket Informant fără să atingeți vreodată stylusul - sau dacă preferați controlul cu degetele, Pocket Informant oferă derulare prin atingere cu degetul, o bară ABC tactilă în Agendă și noi selectați timp ușor de utilizat.

Caracteristici: - Versiune pentru smartphone - Aceeași bază de cod pentru SP și PPC - Interfață completă cu o singură mână - Nou! Vizualizarea evenimentelor vă permite să urmăriți sarcinile și întâlnirile pe măsură ce apar - Nou! Vizualizarea jurnalului vă oferă atât grupări date, cât și grupări părinte ale tuturor jurnalelor - Interfața de utilizare bazată pe roluri vă permite să scalați setul de funcții ale unui mod de bază "Pocket Outlook cu = Beneficii", la modurile concentrate " Sarcina" și "Întâlnire". ca mod de utilizator cu putere - Legături de contact/Numere de telefon în subiectul programărilor/sarcinilor - Obiectivele, Misiunea și Rolurile Franklin Covey adăugate - Setări complete reproiectate - Vizualizarea lunii are un nou mod FilmStrip - Defilare lină și moduri de atingere - Atinge Bara laterală AZ în Contacte - Multe alte funcții și îmbunătățiri noi

obţine Informator de buzunar 8 pentru 29 USD.95 aici.

Agenda extremă - Organizatorul dvs. v3.3 de Birdsoft este următoarea aplicație actualizată săptămâna aceasta.

Extreme Agenda este cel mai important Manager de informații personale pentru smartphone-ul tău Windows Mobile. Dispune de vizualizări puternice ale agendei, contactați foto, toate, căutați și clar note și un portofel securizat într-un pachet ușor de utilizat.

Extreme Agenda Versiunea 3.0 include acum o vizualizare a proiectului, un ecran de selecție inovator de spinner, vizualizare săptămânală cronologică și multe altele. Sunt incluse, de asemenea, funcții precum și Conectarea, Șabloanele, Notele și operarea prietenoasă cu o singură mână.

obţine Agenda extremă - Organizatorul dvs. v3.3 pentru doar 24 USD.95 aici.

Standard WM: Freeware


Aplicația gratuită din această săptămână pentru WM Standard este BeyondPod la www.smartphone-freeware.com.

BeyondPod este GRATUIT, Open Source, citor de flux RSS și manager de podcast (podcatcher) pentru Microsoft Smartphone și Pocket PC.

Folosind BeyondPod, puteți să abonați pentru fluxuri RSS, să puteți descărca și să ascultați podcasturi asociate (incinte) direct pe dispozitivul dvs. mobil.

BeyondPod oferă, de asemenea, o modalitate convenabilă de a reda podcasturi descărcate utilizând un player media încorporat, cu caracteristici cum ar fi ignorarea comercială configurabilă în „stil TiVo”, urmărirea timpului de redare, curățarea ușoară a podcasturilor redate și multe altele.

Poți obține BeyondPod gratuit chiar aici.

WM Professional: Nou

Prima nouă aplicație WM Professional pentru această săptămână Alertă de mesaj pentru Windows Mobile v3.1 de WebMessenger Inc.

WebMessenger Message Alerts vă readuce controlul asupra gestionării comunicațiilor pe dispozitivul dvs. mobil, oferind reguli și filtre puternice pentru e-mailul mobil și mesajele SMS!

Definiți-vă propriile filtre utilizând regulile care sunt aplicate automat e-mailurilor și mesajelor SMS primite și fiți avertizat cu privire la ceea ce este necesar prin alerte definite de utilizator pentru a include propriile fișiere audio MP3. Include alerte personalizate pentru baterie scăzută și memorie scăzută pe dispozitivul tău. mobil.

Caracteristici: - Aplicația Message Alert rulează în fundal pe dispozitivul dvs. Windows Mobile și a lansat automat sistemul de operare. pot controla ora din zi și când sunt active regulile/alertele cu ajutorul ecranului de setări. Reguli - Pot fi definite pe baza câmpurilor Subject:, From:, To: , CC: sau conținutul mesajului. - Poate fi creat și prin meniurile contextuale din aplicațiile Inbox și Address Book. - Alertă continuă - Notificare audio și vibrație personalizată - O notificare de dialog pop-up - Și multe alte funcții!

Poți obține Alertă de mesaj pentru Windows Mobile pentru 24 USD.95 aici.Următorul este Lista de verificare MASPware v5.01.4 de MASPware, trebuie să fie excelentă de a urmări ceea ce să faci!

MASPware CheckList vă permite să administrați mai ușor și mai rapid tot felul de liste de verificare. Pornind de la coșul de cumpărături până la o listă de subiecte pentru următoarea întâlnire.

Sunteți sprijinit de un program pentru computer desktop pentru a vă edita rapid și ușor. În plus, CheckList oferă exportul și importul de listă și înregistrările de date către Pocket Outlook.

Caracteristici: - Ușor, rapid și confortabil - Administrați un număr nelimitat de liste - Număr nelimitat de liste - ViewMode pentru vizualizare realistă - Liste clasificate - Listnotes - Treeview - Opțiune de actualizare automată - Desktop-PC instrument pentru editare (Microsoft .NET Framework neapărat) - Funcție de backup - Sincronizare desktop - Import și export de Outlook-textnotes

Poți obține Lista de verificare MASPware pentru 19 USD.99 aici.


WM Professional: Actualizat

Prima aplicație WM Professional actualizată săptămâna aceasta Lista de cumpărături Deluxe v4.0 de Lakshmi Solutions LLC. Lista de cumpărături 4.0 vă va ajuta să organizați, să planificați și să gestionați diferite articole pe care trebuie să le cumpărați.

Caracteristici: - Nu mai este nevoie să utilizați note de hârtie care pot fi pierdute în orice magazin sau aruncate din greșeală, aplicația nu numai că va menține lista de articole pe care trebuie să le cumpărați, să vă ajutați și să calculați suma totală pe care urmează să cumpărați cheltuiește la magazin. - Folosind Lista de cumpărături, puteți organiza articolele pe care intenționați să cumpărați pe categorii și pe magazin. Aceste două tipuri de filtre sunt definite de dvs., use cuvinte care vor avea sens pentru dvs. și vă vor ajuta să căutați mai rapid aceste elemente. De asemenea, pentru a personaliza Lista de cumpărături în alegerea funcției de stilul tău, poți selecta schema de culori la. - Lista de cumpărături include, de asemenea, un ecran Istoricul cumpărăturilor. În acest fel, nu trebuie să tastați din nou articole vechi, puteți selecta din istoric și puteți adăuga la lista curentă. Această versiune ultimă are funcții de filtrare, pentru a vă ajuta să vă folosiți pentru a manipula toate informațiile din lista dvs. (articole din lista de cumpărături sau articole aflate deja în coș). - Versiunea Deluxe include un însoțitor pentru PC, foarte asemănător cu software-ul de pe Dispozitivul mobil, care va facilita introducerea datelor pe PC. De la PC Companion, utilizatorul poate exporta lista de cumpărături într-un fișier text pentru imprimare sau pentru a excela ca fișier CSV. De asemenea, vă puteți sincroniza datele de pe computer cu dispozitivul mobil și invers, pentru a vă menține datele coerente. - Aplicația conține funcții de ajutor care descriu fiecare ecran.

Ridica Lista de cumpărături Deluxe v4.0 pentru 9 USD.99 aici.


Următorul este HiCalc - Calculatorul tău de încredere 2.5.1 de PPCLINK Mobile Software. Acum la atingere!

HiCALC - Calculatorul tău de încredere acum cu 16 module - Aritmetică, Trigonometrie, Matrice, Constante, Finanțe, Statistică, Bioritm, Sfat, Convertor valutar, Convertor de unități, Conversie de bază, Grafic, Data-timp, Rezolvator de ecuații și Utilizator

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here