Weekly Software Wrangle - Săptămâna 1

La fel ca site-urile noastre surori, am crezut că este timpul să vă livrăm un Weekly Software Wrangle, în care vom folosi câteva dintre noi software-uri actualizate pentru WM Standard și Professional.

Săptămâna aceasta nu uităm la un nou software pentru WM Standard, inclusiv PhoneyCall, Fizz Alarms și WM Tip Calculator. Software-ul actualizat include Extreme Agenda, AE Button Plus și CorePlayer Mobile pentru Smartphone.

Pe partea WM Professional, noul software din această săptămână include Lexisgoo English Dictionary, In The Bag Shopping List și Ringtones Deluxe +250 Volumul 4. Software-ul actualizat include Softick Card Export, Master Kick și Zoomboard.

Așa că puneți-vă în șaua, partenerii și pregătiți-vă lasourile! Asigurați-vă că strigați „YEEEHAWW!" în timp ce te îndrepți spre Wrangle din această săptămână!

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Standard WM: Nou

Primul este PhoneyCall de AIM Productions. Această mică bijuterie pare diabolică și scandaloasă la suprafață, dar abilitatea de a vă trimite un apel telefonic fals sună ca o modalitate excelentă de a scăpa de o conversație îndelungată, de exemplu.

PhoneyCall vine cu sunete de comunicații preînregistrate sau vă puteți crea propriile sunete. Deci, nu numai că apelul fals va suna pe telefonul dvs., dar puteți avea o conversație interactivă cu apelantul fals. Pentru un spectator, acest lucru sună și mai realist!

obţine PhoneyCall pentru 19 USD.99 aici.


Următorul este Alarme cu zgomot 1.0 pentru Standard de la Fizz Software Ltd. Dacă aveți un program de alarmă mai robust și mai bogat în funcții pentru smartphone-ul dvs. WM, atunci Alarmele Fizz ar putea merita o privire mai atentă.

Fizz Alarms este managerul tău de zi cu zi. De la alarme repetate, cronometre la contoare. E timpul tău, așa că preia controlul.

Caracteristici: - Suport complet de alarmă - Controlați opțiunile recurente ale alarmei - Controlați redarea volumului alarmei - diverse opțiuni - Suport WAV, WMA și MP3 - Suport pentru amânare - Suport pentru cronometru - Salvați timpii pe tur - Vedeți timpul pe tur dintr-o privire - comparați viteza bar. - Contoare multiple - Denumiți-vă contoarele - Selectați sunete diferite pentru fiecare contor - Timp de amânare - la sfârșitul contorului - Fața ceasului principal digital sau analogic - Windows Mobile 6.1 suport - toate dimensiunile de ecran - Interfață super simplă - Localizat în engleză, germană, franceză, spaniolă, italiană, olandeză și rusă

obţine Alarme cu zgomot 1.0 pentru Standard pentru 14 USD.95 aici.


Calculator de sfaturi Windows Mobile v3.0 de Neutronix Corporation completează noile aplicații WM Standard în această săptămână.

Calculați suma bașișului și împărțiți factura mai rapid și mai ușor decât oricând, folosind Calculatorul de bașiș Windows Mobile.

Dispunând de cea mai puternică funcționalitate de împărțire și detaliere a faptelor disponibile astăzi pe piață, Calculatorul de bacșișuri Windows Mobile vă permite să împărțiți faptele nu doar în funcție de numărul de persoane din grupul dvs., ci cu exactitate, în funcție de cine a avut ce și cât de mult. Prietenii tăi care au mâncat doar o salată vor fi fericiți să afle că plătesc doar pentru salata pe care au avut-o și nu fac parte din cele două preparate cu friptură și omăr pe care ceilalți oaspeți le-au bucurat.

Ghidul de bacșiș încorporat vă oferă sugestii pentru sumele comune de bacșiș pentru servicii generale tipurilor de situație și în care bacșișul este obișnuit sau recomandat. Indiferent dacă dai bacșiș băiatului de hârtie sau serverului tău la un restaurant rafinat, vei ști exact cât să dai bacșiș și cine datorează, folosind Calculatorul de bacșiș Windows Mobile.

obţine Calculator de sfaturi Windows Mobile v3.0 pentru 14 USD.95 aici.

Standard WM: Actualizat

Agenda extremă - Organizatorul dvs. v3.26.1 de Birdsoft este primul nostru software actualizat prezentat.

Extreme Agenda este cel mai important Manager de informații personale pentru smartphone-ul tău Windows Mobile.

Dispune de vizualizări puternice ale agendei, contactați foto, toate, căutați și clar note și un portofel securizat într-un pachet ușor de utilizat!! Și, cu personalizarea completă și funcțiile de înaltă calitate, găsite numai pe alte platforme, nu puteți greși.

Și acum am dus Extreme la Extreme în noua versiune 3.0. O vizualizare de proiect, un ecran inovator de selecție a rotorului, o vizualizare a săptămânii cronologice și multe altele... Upgrade gratuit disponibil dacă acest lucru onat după 1 mai. Contactați Birdsoft pentru detalii..

Deci, dacă poți să actualizezi aplicațiile Pocket Outlook încorporate pentru smartphone-ul tău., există o singură alegere reală!

..::Du-ți agenda la extrem::..

Vrei mai mult decât pictograme frumoase! Oferim funcții mai puternice, cum ar fi Conectare, Șabloane și Note, opera prietenoasă cu o singură singură, jumătate din amprentă, o etichetă de preț mai inteligentă; lista continuă și mai departe.... Pur și simplu funcționează mai mult!

obţine Agenda extremă pentru 21 USD.95 aici.


AE Button Plus v2.6.3 de AE ​​​​Software extinde funcționalitatea butoanelor hardware, permițându-vă să atribuiți acțiuni directe încorporate (mai mult de 40) sau să remapați butonul „virtual” simplu, dublu, triplu și „lung” apăsarea gustului aproape oricărui buton hardware pe dispozitivele Windows Mobile.

Caracteristici: - Interceptează aproape orice buton standard: butoane de aplicație, taste soft WM5, glisor de volum, butoane roșii/verzi ale telefonului, Win, Ok... - Distinge până la 4 evenimente diferite de apăsare a tastei pe fiecare buton prins (apăsări simple, duble, triple și „lungi”) - Remapează fiecare eveniment de apăsare a tastei la butonul de aplicare „virtual” sau îl atribuie direct uneia dintre cele mai multe. 40 de acțiuni încorporate - Conține încorporat manager de activități, meniu de acțiuni, afișare a ceasului și alte funcții utile - Adunați statistici privind timpul de funcționare și faceți prognoze timpul privind funcționarea rămasă la bateriei

obţine AE Button Plus v2.6.3 pentru 7 dolari.99 aici.


CorePlayer Mobile pentru SmartPhone v1.2.4 de CoreCodec, Inc. se află în centrul CoreCodec-ului

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here