Weekly Software Wrangle 21

Bun venit la Software Wrangle 21! Deși zilele sunt din ce în ce mai scurte, încă mai este timp să te ridici și să dispute niște software înainte de apusul soarelui! Așa că scoateți-vă telefoanele WM din tocurile lor, verificați aceste aplicații și descărcați!

Săptămâna aceasta, noul software WM Standard este Chronos Alarm Clock pentru SPV v3.9.6 și Spb Online Smartphone. Software-ul actualizat include 8 în 1: Arcade Park pentru smartphone și PDATuner PRO LIVE Radio și TV online. Aplicația gratuită din această săptămână este CellSpin.

Noul software WM Professional este Oxford Beginner's Chinese Dictionary și DiabeticDiary Free Beta. Software-ul actualizat include Airscanner Mobile Firewall și Diamond TV v2.0. Programul gratuit este TodayAgenda v1.5.

Standard WM: Nou

În primul rând, săptămâna aceasta pentru o aplicație WM Standard este Ceas cu alarmă Chronos pentru SPV v3.9.6 de Activekitten Ltd. Dacă ceasul standard pe care îl aveți pe smartphone-ul dvs. WM nu vă oferă toate funcționalitățile de care aveți nevoie, puteți încerca să vă așteptați cu alarma Chronos pentru o multitudine de funcții.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Chronos umple un gol în sistemele de operare PocketPC oferind un număr nelimitat de alarmă și temporizatoare cu setări de sunet și oră personalizabile. a selectat fișierul de sunet și volumul. Fișierele MP3 și OGG sunt acceptate. Două numărătoare inversă cu timp pe tur vă permit să urmăriți timpul petrecut pentru o anumită sarcină. Un ceas adaptabil pentru piele, cu screensaver și sun sonor, vă permiteți să vă controlați mai bun asupra timpului.

obţine Ceas cu alarmă Chronos pentru 14 USD.95 aici.


Următoarea nouă aplicație WM Standard este Spb Online Smartphone v1.0 de Spb Software House. Această aplicație vă oferă puțin din toate pentru a vă dezvolta experiența online pe smartphone.

Televiziune mobilă, radio, știri, vreme și jocuri online combinate într-o singură aplicare cu o utilizare inovatoare optimizată pentru smartphone-uri.

Caracteristici: - TV: IP-TV cu utilizare optimizată pentru dispozitive mobile - Comutare rapidă a canalelor - Imagine în imagine - Ghid TV integrat - Comenzi pe ecran - Radio: Sute de posturi de radio - Interfață ușor de utilizat - Catalog de posturi de radio încorporat - Streaming radio în timp real - Jocuri online: Jocuri online multiplayer ocazionale - Mult mai multe.

obţine Spb Online Smartphone v1.0 pentru 29 USD.95 aici.

Standard WM: Actualizat


8 în 1: Arcade Park pentru Smartphone v1.5 de Hero Craft este primul nostru software actualizat pentru WM Standard săptămâna aceasta. Nu este o afacere rea să obțineți 8 jocuri într-un singur pachet!

Colecția Arcade Park a fost proiectată cu atenție pentru a reînvia jocurile legendare din trecut - acest pachet de o valoare excelentă cu 8 jocuri arcade într-unul! Clasici precum Arcade Ball, Asteroids, Rushman, Digger, Gold Hunter și Galaxy Invaders sunt disponibile alături de jocurile militare Real Tanx și Riverside Assault.

Caracteristici: - Opt jocuri diferite într-o singură colecție - Animație și grafică de înaltă calitate - Diverse moduri de joc - Multe bonusuri, inamici și surprize - Comenzi personalizabile - Șansa de a crea un record pentru includerea în sala faimei

obţine 8 în 1: Arcade Park pentru Smartphone v1.5 pentru 14 USD.41 aici.

PDATuner PRO LIVE Radio și TV online v3.3 by Beta3 este următoarea aplicație actualizată săptămâna aceasta. Cum ați dori să transmiteți în flux tot felul de conținut media pe smartphone-ul dvs. WM fără a vă folosi o mulțime de memorie??

PDAtuner - Muzică LIVE, Radio și TV online. Peste 2300 de canale - Online - actualizat online săptămânal - fără costuri de actualizare - NU este necesară descărcarea - economisește memorie - folosește Windows Media Player existent sau oricare dintre playerele mp3 gratuite! - Vizitați PDAtuner com pe PDA/smartphone-ul dvs. pentru a vedea toate canalele disponibile.

Caracteristici: - Muzică LIVE, radio și televiziune online din întreaga lume pe telefonul dvs. - Peste 1000 de fluxuri din SUA și Canada - Peste 1000 de fluxuri internaționale (fără SUA) - Canale clasificate în funcție de țară, stat... - Căutare complet - Canale grupate pe genuri - anii 60s70,.. Contemporan, CHR, creștin, clasic....Știri, Sport - peste 30 de genuri - Formate Windows și mp3 listate, oferindu-vă cea mai largă NU Media selecție de canale - este nevoie de descărcare - economisiți memorie - și multe altele.

obţine DATuner PRO LIVE Radio și TV online v3.3 pentru 11 USD.90 aici.

Standard WM: Freeware


Aplicația gratuită pentru WM Standard săptămâna aceasta CellSpin la www.smartphone-freeware.com. Îți place să blog și vrei să-ți dezvolți blogging-ul pe mobil?

CellSpin este o aplicație de blogging mobil GRATUIT și ușor de utilizat, vă permiteți să blogați fotografii, audio, video și text pe Blogger, Facebook, Flickr, Twitter, Picasa, YouTube, Live Journal, MySpace și multe altele!

Lucruri pe care le puteți face cu CellSpin: - Bloguri vocale - Bloguri foto - Bloguri text - Bloguri video - Folosiți CellSpin ca aplicație de note vocale - Folosiți butonul Selectați media pentru a selecta și posta conținut media preexistent de pe telefon - Utilizați MySpace și Facebook MoBlog aplicații de la CellSpin. - Și altele!

Poți obține CellSpin gratuit chiar aici.

WM Professional: Nou

Prima nouă aplicație WM Professional pentru această săptămână Oxford Începător

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here