Weekly Software Wrangle 20

Bun venit la Software Wrangle 20! Există mai multe aplicații noi, actualizate și câteva gratuite de prezentat astăzi.

În această săptămână, noul software WM Standard este ExpenseIt și Farkle. Software-ul actualizat include Extreme Agenda - Your Organizer și mDesktop. Aplicația gratuită din această săptămână este FetchIt!.

Noile software-uri WM Professional sunt Vehicle Master și MASPware GuardMobile. Software-ul actualizat include BlackJack Deluxe și Pocket Mechanic Professional. Programul gratuit este Tiny Twitter v1.8.4.

Standard WM: Nou

În primul rând, săptămâna aceasta pentru o aplicație WM Standard este Cheltuiește de Cohosoft. Dacă sunteți un călător de afaceri și trebuie să vă urmăriți cheltuielile pentru rambursare, atunci aceasta poate fi o aplicație obligatorie pentru smartphone-ul dvs. WM.

Informații precum descriere, categorie, sumă, oraș, preț de plată, participanți, note etc. pot fi introduce pentru fiecare element de cheltuială. Un ecran de rezumat al călătoriei va vedea toate călătoriile din baza de date principale, cu un sold total și o stare definită de utilizator.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

ExpenseIt are, de asemenea, capacitatea de a exporta călătoriile selectate în format de raport HTML pentru vizualizare sau imprimare dintr-un browser web standard. În plus, fișierele CSV pot fi create pentru a importa într-o foaie de calcul MS-Excel.

obţine Cheltuiește pentru 16 USD.95 aici.

Următoarea nouă aplicație WM Standard este Farkle de Escape Gameworks. Vrei un joc de noroc în ritm rapid, care să fie distractiv de jucat atunci când câteva minute în plus, cum ar fi să stai în linia DMV?

Escape Gameworks este încântat să vă aducă primul nostru joc pentru platforma Windows Mobile. Bazat pe joc de zaruri populare cu aruncarea numelui, Farkle cons din șase zaruriate și ținute în combinații de trei sau mai multe pentru a obține puncte. Rolurile fără zaruri sunt „farkles” și vă fac să vă pierdeți punctele și rândul. Câștigă primul jucător care atinge scorul obiectivului de 5000 sau 10.000 de puncte!

obţine Farkle pentru 9 USD.95 aici.

Standard WM: Actualizat


Agenda extremă - Organizatorul dvs. v3.41 de Birdsoft este primul nostru software actualizat pentru WM Standard săptămâna aceasta. Ce zici de a-ți pompa PIM Windows Mobile cu niște steroizi serioși?

Agenda Extremă oferă Vizualizări puternice ale agendei, Contacte foto, Toate, Căutare și chiar Note și un portofel securizat într-un pachet ușor de utilizat!! Și, cu personalizarea completă și funcțiile de înaltă calitate, găsite numai pe alte platforme, nu puteți greși.

Și acum am dus Extreme la Extreme în noua versiune 3.0 cu o vizualizare de proiect, ecran de selecție inovator de spinner, vizualizare săptămânală cronologică și multe altele.


obţine Agenda extremă v3.41 pentru 24 USD.95 aici.

mDesktop v2.0.2 by MotionApps este următoarea aplicație actualizată săptămâna aceasta. Bucurați-vă de confortul de a avea smartphone-ul pe desktop și de a-l controla complet cu computerul.

Integrați-vă smartphone-ul cu computerul dvs. prin mDesktop și efectuați apeluri, trimiteți mesaje SMS și utilizați datele și aplicațiile smartphone-ului dvs. de pe ecranul mare și tastatură computerului dvs. într-un mod confortabil, practic, distractiv și ușor de utilizat.

Dacă smartphone-ul tău este mijlocul tău favorabil de comunicare, mDesktop va elibera canalul și va face munca mai ușoară și mai confortabilă.

obţine mDesktop v2.0.2 pentru 19 USD.99 aici.

Standard WM: Freeware


Aplicația gratuită pentru WM Standard săptămâna aceasta Adu-l! la www.smartphone-freeware.com.

Modul rapid și ușor de a obține știri, sport, divertisment, bloguri și podcast pe smartphone-ul tău.

Caracteristici: - Orice flux RSS, ATOM sau Podcast va funcționa. - Cititor de viteză. - AideRSS PostRank News Filtering. - Cea mai recentă vreme la nivel mondial. - și mult mai mult.

Poți obține Adu-l! gratuit chiar aici.


WM Professional: Nou

Prima nouă aplicație WM Professional pentru această săptămână Maestrul vehiculului de la PPC Utils. Cu dolarul care se scufundă și gazul plutind în jurul ZOMG! nivel, nu este o idee rea să folosiți sau aplicație ca aceasta pentru a vă ajuta să urmăriți cheltuielile cu vehiculul pentru a vă ajuta mai bine să bugetați și să vă gestionați banii.

Vehicle Master îmbunătățește performanța vehiculului și a călătoriilor dvs. gestionând Dealer, Combustibil, Reparații și Servicii, Depanare, Cheltuieli, Memento de alarmă, Lista de verificare, Kit de urgență, Manager de parcare, Excursie, Preferințe și pictograme atractive.

Caracteristici: - Creșterea performanței vehiculului. - Gestionați numărul „N” de vehicule și călătorii. - Vehicle Master integrat cu funcționalități multiple. - Gestionați imaginea vehiculului dvs. - și altele.

Poți obține Maestrul vehiculului pentru 19 USD.99 aici.


Următorul este MASPware GuardMobile de MASPware. Ce se întâmplă dacă prețiosul tău dispozitiv WM cade în mâinile greșite?

MASPware GuardMobile este un sistem de securitate și control pentru dispozitivele Windows Mobile. Este un program tăcut, ascuns, care (de ex.g. după un furt) execută comenzi inițiate de la distanță de proprietarul dispozitivului.

Câteva exemplu de ceea ce puteți face cu această aplicație: - Porniți o alarmă și blocați dispozitivul - Localizare-vă dispozitivul (este necesar receptorul GPS) - Resetare completă de la distanță pentru a șterge toate datele! (Folosiți cu grijă!) - și altele.

Poți obține MASPware GuardMobile pentru 14 USD.95 aici.


WM Professional: Actualizat

Prima aplicație WM Professional actualizată săptămâna aceasta BlackJack Deluxe v1.01 de Deluxeware. Perfecționează-ți abilitățile de Blackjack pe dispozitivul tău WM înainte de a pune piciorul într-un cazin și de a-ți pierde aluatul câștigat cu greu!

Black Jack Deluxe este primul joc Black Jack pe computer care simuleaza cu acuratete jocul in stil cazinou, oferind si caracteristici care te vor ajuta sa devii un jucator Black Jack mai priceput - esential pentru a bate casa intr-un mediu de cazinou din viata reala.

Caracteristici: - Muzică digitală și efecte sonore bune - 2 tipuri de joc: Redare rapidă, Carieră - Grafică excelentă pe 16 biți - 3 cazinouri pentru joc - Statistici

Ridica BlackJack Deluxe v1.01 pentru 9 USD.95 aici.Următorul este Pocket Mechanic Professional v2.95 de Wizcode LLC.

Frustrat de blocări enervante ale Pocket PC-ului, înghețurile și încetinirile? Încercați Pocket Mechanic Professional

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here