Weekly Software Wrangle 18

Este greu de crezut că septembrie s-a terminat deja pe jumătate și este deja timpul pentru un alt Software Wrangle. Vezi ce este nou, ce a fost actualizat și ce este disponibil gratuit pentru dispozitivul tău Windows Mobile. Să începem!

În această săptămână, noul software WM Standard este Sunnysoft Calling Card și StyleTap Platform for Smartphone. Software-ul actualizat include MemoryUp Professional - Mobile RAM Booster și TerraTrack Recorder. Aplicația gratuită din această săptămână este mDiamondz.

Noul software WM Professional sunt AudioBay Podcast Player și SMS Reports Eraser. Software-ul actualizat include phoneAlarm și VsNotepad 2. Programul gratuit este Cronometru v1.0.1.

Standard WM: Nou

În primul rând, săptămâna aceasta pentru o aplicație WM Standard este Cartelă de apel Sunnysoft - Smartphone v1.1 de la Sunnysoft. Călători mult pe plan internațional? Dacă da, puteți căuta să utilizați carduri de apel pentru serviciul dvs. de telefonie mobilă dacă nu faceți acest lucru deja.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Această aplicație se ocupă de întregul proces de utilizare a cardurilor de apel preplătite pentru a efectua apeluri mai ieftine pentru dvs. Toate acestea fără a fi nevoie să tastați un singur număr.Doar alegeți numărul de destinație pe care să vă apelați direct din lista de contact.

Caracteristici: - Gestionarea rapidă a apelurilor cu ORICE tip de carte telefonică preplătită. - Creați un profil pentru cartela dvs. telefonică preplătită (definiți numele, numărul PIN, furnizorul dvs. etc.) și definiți secvența apelurilor (descrieți pas cu pas cum va fi efectuat apelul). - Permite crearea a câte mai multe profiluri secvențe pentru câte cărți de vizită și vizitare. - Acceptă orice furnizor de servicii sau operator. - Detectează automat locația dvs. (unde vă aflați în prezent) pentru a alege tipul de apel pe care trebuie să îl efectuați (internațional sau local etc.). - și altele.

obţine Card de apel Sunnysoft pentru 18 USD.00 aici.

Următoarea nouă aplicație WM Standard este Platforma StyleTap pentru Smartphone Windows Mobile v1.1 de StyleTap, Inc. Ați migrat de pe un dispozitiv Palm OS în lumea Windows Mobile?? Ți-e dor de unele dintre aplicațiile Palm preferate?

StyleTap Platform este o aplicație Windows Mobile care creează un mediu de rulare virtual care vă permite să rulați majoritatea aplicațiilor pentru Palm OS

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here