Weekly Software Wrangle 17

Este timpul pentru Weekly Software Wrangle 17 și există aplicații noi, actualizate și gratuite prezentate pentru a vă bucura.

În această săptămână, noul software WM Standard este Virtual Caller și Callstat. Software-ul actualizat include PocketCopy și Softick CardExport. Aplicația gratuită din această săptămână este mGomoku.

Noile software-uri WM Professional sunt Pokarus și PocketExport. Software-ul actualizat include Calculatorul științific Pocket 15C SE și Mobiola Video Studio Pro. Programul gratuit este PictoPocket.

Să începem cu Wrangle de săptămâna aceasta!

Standard WM: Nou

În primul rând, săptămâna aceasta pentru o aplicație WM Standard este VirtualCaller pentru smartphone v2.0 de la MobiTNT. Acum smartphone-ul tău poate face mult mai mult decât apeluri, mesagerie și e-mail. Ce zici de a-ți oferi o scuză pentru a părăsi o întâlnire sau pentru a încheia sau conversație plictisitoare?

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

VirtualCaller poate fi folosit pentru un apel fals sau sms fals, sau chiar ca un ceas cu alarma.

Caracteristici:

  1. Asistență pentru efectuarea de apeluri/sms-uri acum
  2. Suportă apel rapid/sms rapid, poți specifica un apel/sms după 1/2/4/7/10/15/30 minute
  3. Configurați un sms, puteți selecta numele expeditorului sm-ului din lista de contact sau puteți numi cum puteți, puteți compune conținut și alege ora
  4. Configurați un apel și alegeți tonul de apel în format mp3/wav și alegeți numele apelantului din lista de contact sau introduceți și de la tastatură; redați vocea preferată în timpul apelului
  5. Apeluri și sms-uri nelimitate
  6. Suport Ștergeți/editați apelul/sms-urile existente
  7. Odată ce programați apelul/sms-ul, VirtualCaller se va închide până când este timpul pentru apel/sms.

obţine VirtualCaller pentru 12 USD.99 aici.

Următoarea nouă aplicație WM Standard este Callstat pentru smartphone v2.0, tot de MobiTNT. Aveți nevoie de mod mai bună de a vă urmări toate apelurile și mesajele text?

Crezi că sistemul de înregistrare a apelurilor din smartphone-ul tău wm este suficient pentru tine?? De exemplu, vrei să știi timpul total al apelurilor pe care le-ai efectuat cu prietena ta, ce poți face cu sistemul de înregistrare a apelurilor existente în telefonul tău? Nimic! Draapta? Apoi, încercați Call Stat.

Caracteristici: Call Stat vă va ajuta să îndepliniți următoarele sarcini 1. Numărați toate jurnalele de apeluri primite 2. Numărați toate jurnalele de apeluri trimise 3. Numărați toate jurnalele de apeluri pierdute 4. Numărați toate sms-urile primite 5. Numărați toate SMS-urile trimise 6. Asistență analiza între timpul specific

obţine Callstat pentru 12 USD.00 aici.

Standard WM: Actualizat


PocketCopy v2.1.2.3 de Chapura este primul nostru software actualizat pentru WM Standard săptămâna aceasta. Dacă treceți de la Palm OS și Palm Desktop și aveți nevoie de mod de a vă transfera date în lumea Windows Mobile, aceasta poate fi aplicată pentru dvs.

Eliberați-vă datele vitale din software-ul Palm Desktop și puneți-le acolo unde puteți utiliza

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here