WeatherLive actualizat, adaugă suport pentru Windows Phone 8 și o modificare a prețului

WeatherLive a fost actualizată recent la versiunea 5.0 pentru a adăuga compatibilitate cu Windows Phone 8, include piese live largi cu imagini radar. Veste bună este că, odată cu actualizarea, WeatherLive este acum o aplicație gratuită, susținută de înregistrare. Vestea proastă este că dacă toate funcțiile WeatherLive, va trebui să faceți upgrade în cadrul aplicației.  În timp ce nouă caracteristică live tile este bună, este posibil să poți să amânați actualizarea.

Aspectul de WeatherLive rămâne practic pe același (cu excepția bannerului publicitar) cu pagini care detaliază o prognoză de zece zile, diagramă tendințele meteo, vizualizarea graficelor istorice, vizualizarea prognozei orare, vizualizarea unei tendințe grafice de temperatură, radar animat, camere web locale și o pagină cu faza lunii.

Setările acoperă gestionarea locațiilor dvs., alegerea unei teme (Metro, Metro Minimalist și Glass), alegerea ratei de reîmprospătare Live Tile și opțiunile de afișare (Celsius vs. Fahrenheit, imagini de fundal etc.).  Vorbind despre Live Tile, este puțin pe partea simplă, cu faza lunii și temperatura pe o parte și o prognoză pentru două zile (pictogramă vreme și temperatura prognozată) pe flip.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

WeatherLive, cel puțin versiunea anterioară, este o aplicație meteo decentă pentru telefonul tău Windows, dar nu m-am putut abține să nu simt că am făcut aplicația gratuită, dezvoltatorul a convertit-o într-o versiune mai mult sau mai puțin de probă. Pentru $.99 eliminați reclamele și doar aveți acces la toate cele trei versiuni gratuite vă permite să utilizați Tema Metro). Pentru 1 USD.49 eliminați reclamele, vă oferiți acces la toate cele trei teme și deschideți opțiunea de a pune imagini radar și satelit pe Tile live.

Pe lângă faptul că trebuie să plătească toate funcțiile WeatherLive, aplicația este puțin pe partea cu. Fără nicio rimă sau motiv, formatarea paginilor ar deveni decentrată și capacitatea de a glisa ar dispărea. Remedierea erorii de performanță s-a făcut ușor apăsând butonul înapoi și totul a revenit la normal.

Din nou, am descoperit că WeatherLive este o aplicație meteo frumoasă pentru telefonul nostru Windows, dar eliminarea aplicației plătite din Magazinul Windows Phone în favoarea unei versiuni gratuite cu funcționare limitată, susținută de funcționare, este un pic sau gărietură de cap. Un pas înapoi poate?  Dacă utilizați deja WeatherLive pe telefonul dvs. Windows, aș fi foarte ezitând să actualizeze versiunea 5.0.  

Dacă nu ați instalat WeatherLive și puteți încerca, puteți găsi WeatherLive aici în Windows Phone Store. În mod ciudat, la momentul acestei postări, versiunea 5.0 a fost disponibil numai prin aplicația Windows Phone Store. Versiunea mai veche, versiunea 4.2 este încă disponibil prin Magazinul online. Poate dura puțin până când toate magazinele Windows ajung pe aceeași pagină.

Mulțumesc, Michelle, pentru pont!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here