WeatherCare oferă sfaturi de stil de viață pentru a face față elementelor

Un aspect al fitness-ului este să se ocupe de vreme într-un mod sănătos și sigur. Aplicația Windows Phone WeatherCare speră să vă ajute să combateți elementele într-un mod sănătos și sigur, oferind sfaturi meteo bazate pe condițiile dvs. actual.

Sfaturile variază de la sfaturi legate de sănătate legat de îmbrăcăminte până la sfaturi de conducere. În zilele ploioase, puteți primi un sfat pentru a urmări pete alunecoase de pe drum sau în zilele însorite cu un indice UV ridicat, sfaturi pentru a purta protecție solară pentru protecție.

WeatherCare are potențial și îmi place conceptul, dar aplicația are încă nevoie de puțină reglare fină.

WeatherCare este structurat pe trei pagini principale. Aveți sfaturile de azi, acum..., și o pagină Setări.

Sfaturile de astăzi este o serie de plăci care vă conțin sfaturile. care ar trebui să se bazeze pe condițiile meteorologice actuale. Categoria de sfaturi include sănătate, conducere, îmbrăcăminte, vreme, somn și sport. Doar atingeți țiglă și va apărea o fereastră pop-up cu vârful.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Acum... pagina prezinta conditii dvs. meteorologice actuale. Informațiile includ temperatura actuală, acoperirea norilor, nivelul ploii, viteza vântului, indicele UV, umiditatea, vizibilitatea, presiunea barometrică și orele de răsărit/apus.

Paginile Setări au opțiuni pentru a seta tipul de piele (deschis la întunecat), clima preferată, vehiculul cel mai des folosit (motocicletă, mașină sau ambele), sistemul de măsurare preferat și activarea/dezactivarea serviciilor de localizare. Sfaturile generate se vor baza, parțial, pe aceste setări.

Din nou, cred că WeatherCare are potențial, dar are nevoie de puțină reglare fină. Sfaturile, deși au merite, nu par întotdeauna să se potrivească condițiile actuale sau sunt prea evidente. De exemplu, indicele UV de astăzi arată un 4, care este considerat moderat și este înnorat cu ploaie.  Sfaturile oferite de WeatherCare sugerează nivelul UV este semnificativ și ar trebui să protejeze solar și ar trebui să port haine pentru că acest frig.  Dacă mă adun, de ce aș avea nevoie de protecție solară?

World Weather Online oferă date meteo și, deși accesul la condițiile meteo actuale este plăcut, nu există nicio prognoză extinsă disponibilă sau o modalitate de a reîmprospăta manual datele meteo. Informațiile meteo se bazează pe locația dvs. actuală și, deși știți unde vă aflați, ar fi bine ca locația dvs. să fie afișată pe ecran pentru a confirma totul. Ultima problemă este că WeatherCare nu are suport Live Tile pentru a vă oferi o privire rapidă asupra condițiilor actuale și sfaturi.

O peste alta, WeatherCare este o aplicatie frumoasa pentru telefonul tau Windows, care are cateva sfaturi utile pentru a-ti fi creat stilul de viata, in functie de conditiile actuale. S-a simțit doar ca un lucru în curs decât un produs finit. Din fericire, există o versiune de încercare disponibilă, astfel încât să puteți încerca WeatherCare înainte de a investi în versiunea completă ($.99).

WeatherCare este disponibil atât pentru Windows Phone 8, cât și pentru Windows Phone 7.x și puteți găsi aici în Windows Phone Store.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here